2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Amann seslerini duyayim da oglum da yok kizimnda yok rabbim neylerse guzel eyler cok gozyasi doktum allahim insallah isteyen herkese nasip etsin
Bnmde ilk olck oyuzden zten cinsiyeti onemli deil 2. De belki farkli isteyeblrm tbi Rabbim ikisinide tattırsın insallah kalp sesini duymak nasip olur

Kizlarrrr bulantiniz var mi yaa :\ benim hafif bir sekilde bu aksam basladi . ama normalde sabah bulantisi olur diyolar

Kizlarrrr bulantiniz var mi yaa :\ benim hafif bir sekilde bu aksam basladi . ama normalde sabah bulantisi olur diyolar
Bnm bir hafta once vrsi sdce sabhlri ve uc gun surdu ck hafif vrdi. Smdi ck seyrek kisa suruor ama sanrm 7. Haftadn snra asil gorunuor bulantilr

ve diger gnkerden fazla bu sekilde olan vrmi br skbtimi vr acaba :/

Bugun 5+3 canim. Bulanti hic yoktu. Bu aksam bir yemeği cok yedim simdi cok midem bulandi. Mutfaga bile giremedim. Su falan ictim gecti simdi.

ve diger gnkerden fazla bu sekilde olan vrmi br skbtimi vr acaba :/
Bir sorum olduğunu sanmiyorum canim çünkü daha cok başındayız yolun. Bende de ilk kez bu aksam oldu. Belki yedigim yemekten de olabilir. Ama hep etrafimdan duyduklarima gore iste 5. 6. haftadan sonra cok siddetli bulanti kusma yasayanlar hatta 4 5 kilo verenler falan var . ben de dedim acaba bende mi sıkıntı var diye. Çünkü herhangi bir sey yok yani. Meme ucu hassasiyetim var bi de kramp tarzi batma tarzi agrilar var karnimda. Bi de sık idrara çıkıyorum.

Amin canım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun hayrlısı ile sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

Kizlar ya ben ilk ayimda neredeyse 4 ayliklar gibiyim karnım cok sis napicam ben ya 55 den neredeyse 59 oldum eskisi gb wc ye de çıkamıyorum normal mi bunlar
Kabızlık mı var canım bende senin gibiyim bugün meyve yemedim ve kabızlık gibi sorunum olmadı çok şükür nette okudum elma ayva muz kabızlık yapıyormuş nar incir kayısı erik kabızlığa iyi geliyormuş

Evet bende erik aldim biraz sicak suda kaynatip blenderdan gecirecegim iyi geliyormus

Bugun 5+3 canim. Bulanti hic yoktu. Bu aksam bir yemeği cok yedim simdi cok midem bulandi. Mutfaga bile giremedim. Su falan ictim gecti simdi.
Bnde bugun 5+3 um sen 5+4 olman gerekir bnden bir gun oncesini gosteriyor takvimn ck skur bnm midem ole kokulrdan bulanmior smdilk insallah bole giderm

Listeye eklenmek isteyenler yaş? /sat/ /Beklenen dogum tarihi:? / kese=kalp duyuldmu

Bn suanlk sdce arada usuorum bulantm borkac gn oldu ck hafif oda gecti kasik agrim vr hergn mide agrim vrdi baslarda ama suanlk yok bazn olup gecior aslnda bunlrda cogu kiside vr zten saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah cnm

Benim sat : 29 ağustos ama 35 günde bir regl oluyorum 21 günde bazen 23 günde yumurtluyorum ultrasyon ölçümüne göre 5 eylül sat gözüküyor yarın tam 7 haftalık olacağız inşallahü teala kesemizi gördük kalp atışımızı duyduk çok şükür..
Yaş 32 inşallah ilk bebeğim olacak Rabbim izin verirse...
İki ayrı dr görüşü birisi 6 haziran birisi 15 haziran dedi haftaya göre hesaplayınca 12 haziran bebeğimin muhtemel doğum tarihi

Canim saglikla kucagina al insallah bende kasimin 2 sinde kalp atisini duymaya gidicem dua et bize de masallah

Canim saglikla kucagina al insallah bende kasimin 2 sinde kalp atisini duymaya gidicem dua et bize de masallah
Amin canım inşallahü teala..
Rabbim inşallahü teala kalp atışını duymayı sağlıklı gebelik geçirmeyi sağlıkla hayrla kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Bnd ayni durumdayim kayisi flan yiyom ama nafile :/
Kayısıyı şekersiz su ile komposto yap canım gece kaçta yatıyorsun bilmiyorum ama yatmadan 2 saat önce bi şey yeme yatarken kaynattığın kompostoyu iç sabah kalkınca da aç karınına kompostodan iç o şekilde iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…