- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.089
-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Bnmde ilk olck oyuzden zten cinsiyeti onemli deil 2. De belki farkli isteyeblrm tbi Rabbim ikisinide tattırsın insallah kalp sesini duymak nasip olurAmann seslerini duyayim da oglum da yok kizimnda yok rabbim neylerse guzel eyler cok gozyasi doktum allahim insallah isteyen herkese nasip etsin
Bnm bir hafta once vrsi sdce sabhlri ve uc gun surdu ck hafif vrdi. Smdi ck seyrek kisa suruor ama sanrm 7. Haftadn snra asil gorunuor bulantilrKizlarrrr bulantiniz var mi yaa :\ benim hafif bir sekilde bu aksam basladi . ama normalde sabah bulantisi olur diyolar
Canim seninki ne kadarlikti ben de mide bulantisi yokKizlarrrr bulantiniz var mi yaa :\ benim hafif bir sekilde bu aksam basladi . ama normalde sabah bulantisi olur diyolar
Bir sorum olduğunu sanmiyorum canim çünkü daha cok başındayız yolun. Bende de ilk kez bu aksam oldu. Belki yedigim yemekten de olabilir. Ama hep etrafimdan duyduklarima gore iste 5. 6. haftadan sonra cok siddetli bulanti kusma yasayanlar hatta 4 5 kilo verenler falan var . ben de dedim acaba bende mi sıkıntı var diye. Çünkü herhangi bir sey yok yani. Meme ucu hassasiyetim var bi de kramp tarzi batma tarzi agrilar var karnimda. Bi de sık idrara çıkıyorum.ve diger gnkerden fazla bu sekilde olan vrmi br skbtimi vr acaba :/
Amin canım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun hayrlısı ile sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahCanim gecmis olsun ama yapacak birsey yok disari da cikarsan cok yavas harekwt et kendino mutlu hisset cok ayakta kalma bende günde 1 kere çıkıyorum 1 saate yakin yuruyup 10 kere oturuyirum sıkılmakta cok haklisin Allah yardimcin olsun
Kabızlık mı var canım bende senin gibiyim bugün meyve yemedim ve kabızlık gibi sorunum olmadı çok şükür nette okudum elma ayva muz kabızlık yapıyormuş nar incir kayısı erik kabızlığa iyi geliyormuşKizlar ya ben ilk ayimda neredeyse 4 ayliklar gibiyim karnım cok sis napicam ben ya 55 den neredeyse 59 oldum eskisi gb wc ye de çıkamıyorum normal mi bunlar
Evet bende erik aldim biraz sicak suda kaynatip blenderdan gecirecegim iyi geliyormusKabızlık mı var canım bende senin gibiyim bugün meyve yemedim ve kabızlık gibi sorunum olmadı çok şükür nette okudum elma ayva muz kabızlık yapıyormuş nar incir kayısı erik kabızlığa iyi geliyormuş
Bnde bugun 5+3 um sen 5+4 olman gerekir bnden bir gun oncesini gosteriyor takvimn ck skur bnm midem ole kokulrdan bulanmior smdilk insallah bole gidermBugun 5+3 canim. Bulanti hic yoktu. Bu aksam bir yemeği cok yedim simdi cok midem bulandi. Mutfaga bile giremedim. Su falan ictim gecti simdi.
Bnd ayni durumdayim kayisi flan yiyom ama nafile :/Kabızlık mı var canım bende senin gibiyim bugün meyve yemedim ve kabızlık gibi sorunum olmadı çok şükür nette okudum elma ayva muz kabızlık yapıyormuş nar incir kayısı erik kabızlığa iyi geliyormuş
Bn suanlk sdce arada usuorum bulantm borkac gn oldu ck hafif oda gecti kasik agrim vr hergn mide agrim vrdi baslarda ama suanlk yok bazn olup gecior aslnda bunlrda cogu kiside vr zten saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah cnmBir sorum olduğunu sanmiyorum canim çünkü daha cok başındayız yolun. Bende de ilk kez bu aksam oldu. Belki yedigim yemekten de olabilir. Ama hep etrafimdan duyduklarima gore iste 5. 6. haftadan sonra cok siddetli bulanti kusma yasayanlar hatta 4 5 kilo verenler falan var . ben de dedim acaba bende mi sıkıntı var diye. Çünkü herhangi bir sey yok yani. Meme ucu hassasiyetim var bi de kramp tarzi batma tarzi agrilar var karnimda. Bi de sık idrara çıkıyorum.
Canim saglikla kucagina al insallah bende kasimin 2 sinde kalp atisini duymaya gidicem dua et bize de masallahBenim sat : 29 ağustos ama 35 günde bir regl oluyorum 21 günde bazen 23 günde yumurtluyorum ultrasyon ölçümüne göre 5 eylül sat gözüküyor yarın tam 7 haftalık olacağız inşallahü teala kesemizi gördük kalp atışımızı duyduk çok şükür..
Yaş 32 inşallah ilk bebeğim olacak Rabbim izin verirse...
İki ayrı dr görüşü birisi 6 haziran birisi 15 haziran dedi haftaya göre hesaplayınca 12 haziran bebeğimin muhtemel doğum tarihi
Amin canım inşallahü teala..Canim saglikla kucagina al insallah bende kasimin 2 sinde kalp atisini duymaya gidicem dua et bize de masallah
Kayısıyı şekersiz su ile komposto yap canım gece kaçta yatıyorsun bilmiyorum ama yatmadan 2 saat önce bi şey yeme yatarken kaynattığın kompostoyu iç sabah kalkınca da aç karınına kompostodan iç o şekilde iyi geliyor..Bnd ayni durumdayim kayisi flan yiyom ama nafile :/
Onuda deneyeym tmm cnm ck tsk edermKayısıyı şekersiz su ile komposto yap canım gece kaçta yatıyorsun bilmiyorum ama yatmadan 2 saat önce bi şey yeme yatarken kaynattığın kompostoyu iç sabah kalkınca da aç karınına kompostodan iç o şekilde iyi geliyor..
Aminnn canimcim rabbim nasip etsinAmin canım inşallahü teala..
Rabbim inşallahü teala kalp atışını duymayı sağlıklı gebelik geçirmeyi sağlıkla hayrla kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin bebeğini