2021 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenen Anne Adayları ❤️

Evet ben de bu gruptayım sanırım ama şu an kesin olarak söyleyebileceğim pek birşey yok. dün idrar testi pozitif çıktı 2 kere denedim hepsi pozitifti bugun doktora gittim ve 3 haftalık hamileymişim erken farketmişim kan tahlillerini henüz vermedim haftaya vereceğim sanırım erken gittiğim için ama o mide bulantıları o ağrılar of of gelişme oldukça yazarım. Hepimiz için hayırlısı olsun

Evet ben de bu gruptayım sanırım ama şu an kesin olarak söyleyebileceğim pek birşey yok. dün idrar testi pozitif çıktı 2 kere denedim hepsi pozitifti bugun doktora gittim ve 3 haftalık hamileymişim erken farketmişim kan tahlillerini henüz vermedim haftaya vereceğim sanırım erken gittiğim için ama o mide bulantıları o ağrılar of of gelişme oldukça yazarım. Hepimiz için hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım Allah hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻Belirtilerin erken başlamış kolaylıklar diliyorum , bende 6+2 yim bulantılarım yok henüz , kese bebek kalp atışları göründü Şükür 🙏🏻

Merhabalar bende dün testle gebe olduğunu öğrendim direk acilde kan verdim 81cikti cuma tekrar vereyim diyorum çünkü 3yil önce bir kimyasalim olmuştu değerlerim artmamisti düzenli olarak düşük oldu sonunda bunda da aynısını diye iki katı olmuşum diye bakayım diyorum sizce ne yapayım muayene olmayacam fakat kan vereyim diyorum ister istemez korkuyorum 4yillik evliyim ve çocuğum olmuyordu
Canım hayırlı uğurlu olsun hamilesin , inşallah Allah dağ Salim kucağına almayı nasip etsin .bi süre sonra tekrar kan ver 2-3 gün sonra bakalım ne oldu , içini ferah tut ve sabırla bekle canım . Hemen de doktora gitme henüz görünmez bi daha gel der içine iyice kuşku düşer , bir bafta 10 gün sonra git bende pozitif olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra gittim moral bozukluğu olmasın yok gördük yok göremedik vs olmasın diye . Daha garanti olur ama o süreçte de dikkat et kendine yorma , sonucunu paylaşırsan sevinirim inşallah Allah tamamına erdirsin sat neydi ?

20 haziranda 306
22 haziranda 508
24 haziranda yani bugün 833 çıktı başta iyi yükseliyordu son üç tahlilde %66 artma var sadece ne iyi diyebildi ne kötü tekrar iki gün sonra beta istedi ne hissedeceğimi şaşırdım dış gebelik mi gerçek gebelik mi
Canım son durumun ne oldu değerlerin ne durumda inşallah hayırlısyla sağ Salim güzelce geçsin hamileliğiniz ve bebişlerinize hayırlısyla kavuşun 🤲🏻

Arkadaşlar 2022 Şubat anneleri diye bir yer var ben orayı takip ediyorum isterseniz oraya gelin çok fazla paylaşım var kan sonuçları ilk kontroller kalp atışı zamanları falan fikir edinmiş olursunuz

Merhaba kızlar sizin duanız kabul olur. Bana da dua gönderir misiniz bu ay hayırlı haberi almam için❤️🙏 sat 10 Haziran

Merhaba kızlar bata 2 gün kala erken gebelik testi yaptım yakından baka bilir misiniz ikinci çizgi gözüküyor mu

Eklentiler

• IMG_20210626_073935.jpg
    IMG_20210626_073935.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba kızlar bata 2 gün kala erken gebelik testi yaptım yakından baka bilir misiniz ikinci çizgi gözüküyor mu
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah öncelikle , geç döllenme olduysa daha görünmez çok çok küçüktür o sebepten. Ben buradan göremedim ikinci çizgiyi, yakından nasıl hafif belirginlik var mi

Arkadaşlar 2022 Şubat anneleri diye bir yer var ben orayı takip ediyorum isterseniz oraya gelin çok fazla paylaşım var kan sonuçları ilk kontroller kalp atışı zamanları falan fikir edinmiş olursunuz
Tamam canım oraya da gelelim teşekkür ederiz 🥰

Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah öncelikle , geç döllenme olduysa daha görünmez çok çok küçüktür o sebepten. Ben buradan göremedim ikinci çizgiyi, yakından nasıl hafif belirginlik var mi
12 13 yumurtlama oldu 14 de çatışma oldu ama bilmiyorum umarım gebelikte vardır🤲🏻🥺 çok az gözüküyor canım en üste uç kısmında pembe renk ver başka da yok birde sadece fotoğrafta gözüküyor normalde ben göremedim 🥺😔😔

Hayırlısı olsun canım Allah hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻Belirtilerin erken başlamış kolaylıklar diliyorum , bende 6+2 yim bulantılarım yok henüz , kese bebek kalp atışları göründü Şükür 🙏🏻
Çok teşekkür ederim tatlım aynı şekilde Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin sana da hayırlı uğurlu olsun sen yazdıça ben heyecanlandım şimdi hemen büyüsün duyayım göreyim diyorum :) bulantılar olmadığı için o kadar şanslısın ki maşallah diyelim . Evde kullandığım tüm ürünlere bakıp şimdiden içeriklerine göre eliyorum güzel telaşlar

21 hazıran regl olmam gerekıyordu olmaynca 2.gununde gecikmenin kan verdim ve hamıle oldugumu ogrendım doktor beyden.. perşembe 2.kanı verdım artısın guzel dedı bu salı tekrardan gidecegim kan vermeye 🦋🦋

Canım hayırlı uğurlu olsun hamilesin , inşallah Allah dağ Salim kucağına almayı nasip etsin .bi süre sonra tekrar kan ver 2-3 gün sonra bakalım ne oldu , içini ferah tut ve sabırla bekle canım . Hemen de doktora gitme henüz görünmez bi daha gel der içine iyice kuşku düşer , bir bafta 10 gün sonra git bende pozitif olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra gittim moral bozukluğu olmasın yok gördük yok göremedik vs olmasın diye . Daha garanti olur ama o süreçte de dikkat et kendine yorma , sonucunu paylaşırsan sevinirim inşallah Allah tamamına erdirsin sat neydi ?
Cuma verdim tekrar test 227 olmuştu sahada vermedim aynen dediğiniz gibi beklemeyi düşünüyorum bide folik asit kullanayım bu arada diyorum

X