- 27 Aralık 2011
- 673
- 597
-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Sabırla beklemeliyimBelirtilern hamilelik belirtisine benzio hicbsy olmayablrde adet gecmesini beklemelisin suanlk yapablcegin sey bu veya bir iki gn dha bekleyip kan vermek
Aynen oersembe git bncedeSabırla beklemeliyimsalı ve perşembe günü burda kan testi günü o zaman perşemne gideyim
Erken gebelik testi aldım ilişkiden 5 gün sonrayı çıkarıyormuş bizim 10 gün geçti çok şükür negatif çıktı Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size Allahım isteyen bakabilecek herkese nasip etsinAynen oersembe git bncede
Sen zaten negatif istiyordun oyuzden senin adina sevindim cnm. AminnnnErken gebelik testi aldım ilişkiden 5 gün sonrayı çıkarıyormuş bizim 10 gün geçti çok şükür negatif çıktı Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size Allahım isteyen bakabilecek herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım benim inşallah 2020-2021 de Hamile kalırımSen zaten negatif istiyordun oyuzden senin adina sevindim cnm. Aminnnn
İnsallah Rabbim gonlundekini nasip etsin cnm. Baska cocuk var mi snn neden istemiosun ?Teşekkür ederim canım benim inşallah 2020-2021 de Hamile kalırım
Var canım 10 aylık bir Meryem kuzusu var :)İnsallah Rabbim gonlundekini nasip etsin cnm. Baska cocuk var mi snn neden istemiosun ?
Masallah daha kucuk bebisin varmis yasinda genc ise bekle biraz daha tabi ama cokta ara verme rahata verince bidha bebek buyutmek zor geleblr :) Allah bagislasn cnmVar canım 10 aylık bir Meryem kuzusu var :)
Teşekkür ederim canım senin sen ilk sanırım demi bu? Yaşım 28 ama 35 e kadar yolu var :-DMasallah daha kucuk bebisin varmis yasinda genc ise bekle biraz daha tabi ama cokta ara verme rahata verince bidha bebek buyutmek zor geleblr :) Allah bagislasn cnm
:))) aynen cnm bnde 35 e kdr yolu vr die dusunuom :) evet bnm ilk olck insallahTeşekkür ederim canım senin sen ilk sanırım demi bu? Yaşım 28 ama 35 e kadar yolu var :-D
İNŞALLAH :) uzuuun bir yolun var Allahım yardımcın olsun senin ve tüm anne adaylarının :) annelik mükemmel birşey kesinlikle mükemmel çünkü hiçbir kusur yok :) hele biraz büyüyünce şeker bal oluyorlar maşallah bebeklerimize :) uyuyunca özlemek diye birşey varmış:))) aynen cnm bnde 35 e kdr yolu vr die dusunuom :) evet bnm ilk olck insallah
Allah razi olsn tahmin edebiliorm ve sabirsizlikla ogunlermi bekliorm Rabbim herkese nasip etsin insallahİNŞALLAH :) uzuuun bir yolun var Allahım yardımcın olsun senin ve tüm anne adaylarının :) annelik mükemmel birşey kesinlikle mükemmel çünkü hiçbir kusur yok :) hele biraz büyüyünce şeker bal oluyorlar maşallah bebeklerimize :) uyuyunca özlemek diye birşey varmış
İnşalah kardeşim tanıştığıma memnun oldum ben cansu bu arada gebelikle ilgili bilgi almak istersen çekinmeden sorabilirsinAllah razi olsn tahmin edebiliorm ve sabirsizlikla ogunlermi bekliorm Rabbim herkese nasip etsin insallah
Yine de allahima şükürler olsun benim yaşım 21 ve ikinci çocuğum olcak tatlı telaşlı gunler bizi bekliyor allahım başka dert vermesin iyi yönünden düşünelim hersey bebislerimiz içinHayırlım olsun öncelikle ,benim kızım 10 aylık ya hamileysem ben ne yapayım
Allah bağışlasın darısı bizlere ins2.5 yaşında 1 kizim var 2. yi bekliyoruz inşallah. haziran başı gibi duruyor ama mayıs sonu da doğabilir. nasip.. rabbim vaktinde hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım senin sen ilk sanırım demi bu? Yaşım 28 ama 35 e kadar yolu var :-D
Kesenin gorunebilmesi icin kan degerinin belli degerlerin ustune çıkması lazim canim. Hemen gözükmüyor . sonra kese gözüküyor bebek gözükmüyor. Bbek gözüküyor kalbi duyulmuyor. En son kalbini de duyunca bir oh cekiyorsun:)Kızlar geçen test yapmistim çift cizgi çıkmıştı bugün hastaneye gidip kan testi yaptirdim kandada çıktı ama kese gozukmedi sorun olmaz demi doktor erken olduğu için gozukmuyor dur dedi