2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Bhcg degerlerin kac canim? Kac haftalik gebesin?

Bnde 5+2 günlük hamileyim adetime göre ama gozukmedi çarşamba tekrar gidicem inşallah bizde o minik kalbin güçlü sesini duyabiliriz

Birde bugün bana söyle birsey dediler kese hemen gozukurse oğlan gozukmezse kizdir dediler ben çok şaşırdım

Bana vajinal usg ile bakti doktorum o yüzden erken görmüş olabilir :) ama o kız erkek meselesini sanmıyorum ne alakasi var kiiii

Bna da öyle bkalim dedi ben kabul etmedim haftaya gelirim tekrar dedim... Bende ilk kez duydum şaşırdım
Kiz oyle baktirsaydin görürdun keseyi :) neyse bekle o zaman. Ben iki yildir falan ayni doktora gittigim icin ve bana cok kez vajinal baktığı için hic sıkıntı çıkarmadım. Vajinal usgde her seyi bir hafta önden gorebiliyorsun. Kalp atimini vs.

Bn kendi doktoruma gitmemistim canm hemen bi kanıma baktirayim dedim nasipse bu hafta kendi doktoruma gidicem
Ama yinede o ise ben cesaret edemem

Kizlar gunaydin canim sıkıldı simdi wc ye girdim crinone jel cikti icimden biraz uzerinde siyah kahverengi tortu vardi yaaa cok korkuyorum keseyi gormeyeaz kalmisti ben napicam simdi lutfen yardimci olun dua edin

Yaaa canim sagol ne biliim heycanlandim
Canim cok şükür doktora gittim bende iki kese göründü biliyormusun 1tanesinde harket var bir tanesinde birsey gorulemedi sok gecirdim 1 tane embriyir konulmuştu ama bin şükür kanama yok 2 kasimda tekrar gidicem bu arada yatmam lazimmis birde igne vurdular dusuk olmasin diye

Yaa insallah ikizdir:)))) dua et bol bol. Yat sürekli işi gücü düşünme hicbisey senden ve bebislerden onemli değil

iştahı kapananlar burda mı ? Hiç bişey yiyemiyorum. Yemek hazırlıyorum 1 kaşık alıyorum ağzımda çoğalıyor? Napıcam ben böyle

Merhaba kızlar Rabbim bebeklerimizi sağlıkla hayrla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah iki ayrı dr gittim birisi 9 ay yatış verdi sadece tuvalet ihtiyacın için kalkacaksın dedi daha önce yaşanan kayıp ve kan pıhtılaşması için iğne vurulduğum için diğer dr gerek olmadığını söyledi hangisini dinleyeceğimi şaşırdım yata yata zaman geçmiyo dışarı çıkınca da aklım çıkıyo

Canim gecmis olsun ama yapacak birsey yok disari da cikarsan cok yavas harekwt et kendino mutlu hisset cok ayakta kalma bende günde 1 kere çıkıyorum 1 saate yakin yuruyup 10 kere oturuyirum sıkılmakta cok haklisin Allah yardimcin olsun

Kizlar ya ben ilk ayimda neredeyse 4 ayliklar gibiyim karnım cok sis napicam ben ya 55 den neredeyse 59 oldum eskisi gb wc ye de çıkamıyorum normal mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…