-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Bhcg degerlerin kac canim? Kac haftalik gebesin?Kızlar bende hicbir hamilelik belirtisi yok goguslerim sızlardı hafif yanlarinda agri oluyor sadece bugun disari da kahvalti da cok oturdum kasigim agridi o kadar cok heycanliyim nasil gecicek gunler insallah heesey normal gitsin beta hcgm artis olmuykr mu ki midwm bile bulanmıyor kafam da deli sorular
Bnde 5+2 günlük hamileyim adetime göre ama gozukmedi çarşamba tekrar gidicem inşallah bizde o minik kalbin güçlü sesini duyabilirizBen de bugün keseyi gördüm. 5+1im büyük ihtimalle. Buyuj ihtimalle diyorum cunku adet düzensizliğim vardi ve son adet tarihim 5 ağustos yani arada bi yerde hamile kalmışım :)) . doktorum bebegi görünce net söyleyabiliriz kac haftalik olduğunu dedi. 10 gün sonra kontrolüm var insallah bebegi de kalp atışlarını da görüp geliriz :))
Bna da öyle bkalim dedi ben kabul etmedim haftaya gelirim tekrar dedim... Bende ilk kez duydum şaşırdımBana vajinal usg ile bakti doktorum o yüzden erken görmüş olabilir :) ama o kız erkek meselesini sanmıyorum ne alakasi var kiiii
Kiz oyle baktirsaydin görürdun keseyi :) neyse bekle o zaman. Ben iki yildir falan ayni doktora gittigim icin ve bana cok kez vajinal baktığı için hic sıkıntı çıkarmadım. Vajinal usgde her seyi bir hafta önden gorebiliyorsun. Kalp atimini vs.Bna da öyle bkalim dedi ben kabul etmedim haftaya gelirim tekrar dedim... Bende ilk kez duydum şaşırdım
Canim ilk testim 217 2.test 478 ama midem bilanmiyor gecen pazar yaptirdim test kasim 3 gb keseye bakacaklarBhcg degerlerin kac canim? Kac haftalik gebesin?
Yaa insallah ikizdir:)))) dua et bol bol. Yat sürekli işi gücü düşünme hicbisey senden ve bebislerden onemli değilYaaa canim sagol ne biliim heycanlandim
Canim cok şükür doktora gittim bende iki kese göründü biliyormusun 1tanesinde harket var bir tanesinde birsey gorulemedi sok gecirdim 1 tane embriyir konulmuştu ama bin şükür kanama yok 2 kasimda tekrar gidicem bu arada yatmam lazimmis birde igne vurdular dusuk olmasin diye
Çok acıkmadıkça bende de bulantı yok ama acıkıyorum yiyemediğim içinBenim de istahim yok ama bulanti falan da yok yani. Sadece en sevdigim sey bile önüme konsa zorla yiyorum
Canim gecmis olsun ama yapacak birsey yok disari da cikarsan cok yavas harekwt et kendino mutlu hisset cok ayakta kalma bende günde 1 kere çıkıyorum 1 saate yakin yuruyup 10 kere oturuyirum sıkılmakta cok haklisin Allah yardimcin olsunMerhaba kızlar Rabbim bebeklerimizi sağlıkla hayrla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah iki ayrı dr gittim birisi 9 ay yatış verdi sadece tuvalet ihtiyacın için kalkacaksın dedi daha önce yaşanan kayıp ve kan pıhtılaşması için iğne vurulduğum için diğer dr gerek olmadığını söyledi hangisini dinleyeceğimi şaşırdım yata yata zaman geçmiyo dışarı çıkınca da aklım çıkıyo