- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Ayy nekadar sevindim anlatamam :)) hamdolsun sen nasılsınAleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın yaaaaa bayadır konuşmuyoruz bildirim gelince bı yazayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy nekadar sevindim anlatamam :)) hamdolsun sen nasılsınAleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın yaaaaa bayadır konuşmuyoruz bildirim gelince bı yazayım dedim
Kız ikinciyi ne ar yaptın oyyy :))Demek ki burdaymissin
Ooo masallah saglikla dogsun pasanizzzAmin sağolasın canım kızıma erkek kardeş geliyor nasipse
Evet bacim ben dogurdum 1 ay sonra yaslari geliyo. fazla aktifim gozune batmisimdir durum guncellemelerinde falan karsilasiyoruzOrkide_sever biz senle başka hangi topikte variz ki ya da yorumlarda falan mı görüyordum sen 2019 da doğurdun herhdle dimi
Nasıl ayarların bir kız bir erkek neler yaptın yoksa gelişi güzel mi oldu:)))Amin sağolasın canım kızıma erkek kardeş geliyor nasipse
vala zaman ne çabuk geçiyor ya şükür aynı devam tek fark artık son haftalar bebisi bekliyoruz sen neler yapıyorsunAyy nekadar sevindim anlatamam :)) hamdolsun sen nasılsın
kız biri hazırda vardı zaten ikinci için uğraşıyordum o sıralarKız ikinciyi ne ar yaptın oyyy :))
Amin canım insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahOoo masallah saglikla dogsun pasanizzz
Maşallah geç olsun güç olmasın inşallah:)vala zaman ne çabuk geçiyor ya şükür aynı devam tek fark artık son haftalar bebisi bekliyoruz sen neler yapıyorsun
kız biri hazırda vardı zaten ikinci için uğraşıyordum o sıralar
Amin canım insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
MaşAllah Rabbim hayırlı ömür versin insAllah cinsiyetleri ne ikiz dimi yok kız göze batma değil konuşuyoruz arada profillerde falan sanki bende bı hafıza var mübarek unuturum acaba sürekli yazdığım topiklerde var mısın diye düşündüm bı anEvet bacim ben dogurdum 1 ay sonra yaslari geliyo. fazla aktifim gozune batmisimdir durum guncellemelerinde falan karsilasiyoruz
Vala gelişi güzel oldu canım yapabildiğimize şükrettik biz Rabb'im böyle uygun görmüş nasipseNasıl ayarların bir kız bir erkek neler yaptın yoksa gelişi güzel mi oldu:)))
Öyle tabi canım aminMaşallah geç olsun güç olmasın inşallah:)
Sağlıcakla gelsin inşallah :))MaşAllah Rabbim hayırlı ömür versin insAllah cinsiyetleri ne ikiz dimi yok kız göze batma değil konuşuyoruz arada profillerde falan sanki bende bı hafıza var mübarek unuturum acaba sürekli yazdığım topiklerde var mısın diye düşündüm bı an
Vala gelişi güzel oldu canım yapabildiğimize şükrettik biz Rabb'im böyle uygun görmüş nasipse ☺
Amin insAllah canım senin kızın ne kadarlık olduSağlıcakla gelsin inşallah :))
Aynen bacim denk geldigimizden. Evet ikizler bi kiz bi erkek. bi de abileri varMaşAllah Rabbim hayırlı ömür versin insAllah cinsiyetleri ne ikiz dimi yok kız göze batma değil konuşuyoruz arada profillerde falan sanki bende bı hafıza var mübarek unuturum acaba sürekli yazdığım topiklerde var mısın diye düşündüm bı an
Vala gelişi güzel oldu canım yapabildiğimize şükrettik biz Rabb'im böyle uygun görmüş nasipse ☺
8 inde bir yaş olacak:))Amin insAllah canım senin kızın ne kadarlık oldu
İkizlerin ki var maşallah çok istemiştim bende tedavi ile mı olduAynen bacim denk geldigimizden. Evet ikizler bi kiz bi erkek. bi de abileri var
Oy MasAllah 3 çocuklu hayat nasılAynen bacim denk geldigimizden. Evet ikizler bi kiz bi erkek. bi de abileri var
Evet canim. Abileri normal yolla olsa da ikizler icin tedavi gordumİkizlerin ki var maşallah çok istemiştim bende tedavi ile mı oldu
Cok sukur bin sukur ki iyiii yarin da piknige cikicam daha iyi olacak insallahhhOy MasAllah 3 çocuklu hayat nasıl ☺
Ne güzel 3 oğlun bir kızon oluyor ha çok sevindim inşallah hayırlısı ile olurlar hayırlı evlat olurlarEvet canim. Abileri normal yolla olsa da ikizler icin tedavi gordum
Oyyy MaşAllah ya hamilelik zamanında konuştuğumuzu hatırlıyorum şimdi büyümüş8 inde bir yaş olacak:))