2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Erken gebelik testi aldım ilişkiden 5 gün sonrayı çıkarıyormuş bizim 10 gün geçti çok şükür negatif çıktı Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size Allahım isteyen bakabilecek herkese nasip etsin
Sen zaten negatif istiyordun oyuzden senin adina sevindim cnm. Aminnnn

Masallah daha kucuk bebisin varmis yasinda genc ise bekle biraz daha tabi ama cokta ara verme rahata verince bidha bebek buyutmek zor geleblr :) Allah bagislasn cnm
Teşekkür ederim canım senin sen ilk sanırım demi bu? Yaşım 28 ama 35 e kadar yolu var :-D

:))) aynen cnm bnde 35 e kdr yolu vr die dusunuom :) evet bnm ilk olck insallah
İNŞALLAH :) uzuuun bir yolun var Allahım yardımcın olsun senin ve tüm anne adaylarının :) annelik mükemmel birşey kesinlikle mükemmel çünkü hiçbir kusur yok :) hele biraz büyüyünce şeker bal oluyorlar maşallah bebeklerimize :) uyuyunca özlemek diye birşey varmış

İNŞALLAH :) uzuuun bir yolun var Allahım yardımcın olsun senin ve tüm anne adaylarının :) annelik mükemmel birşey kesinlikle mükemmel çünkü hiçbir kusur yok :) hele biraz büyüyünce şeker bal oluyorlar maşallah bebeklerimize :) uyuyunca özlemek diye birşey varmış
Allah razi olsn tahmin edebiliorm ve sabirsizlikla ogunlermi bekliorm Rabbim herkese nasip etsin insallah

Kızlar bende hicbir hamilelik belirtisi yok goguslerim sızlardı hafif yanlarinda agri oluyor sadece bugun disari da kahvalti da cok oturdum kasigim agridi o kadar cok heycanliyim nasil gecicek gunler insallah heesey normal gitsin beta hcgm artis olmuykr mu ki midwm bile bulanmıyor kafam da deli sorular

Kızlar geçen test yapmistim çift cizgi çıkmıştı bugün hastaneye gidip kan testi yaptirdim kandada çıktı ama kese gozukmedi sorun olmaz demi doktor erken olduğu için gozukmuyor dur dedi

Ben de bugün keseyi gördüm. 5+1im büyük ihtimalle. Buyuj ihtimalle diyorum cunku adet düzensizliğim vardi ve son adet tarihim 5 ağustos yani arada bi yerde hamile kalmışım :)) . doktorum bebegi görünce net söyleyabiliriz kac haftalik olduğunu dedi. 10 gün sonra kontrolüm var insallah bebegi de kalp atışlarını da görüp geliriz :))

Kızlar geçen test yapmistim çift cizgi çıkmıştı bugün hastaneye gidip kan testi yaptirdim kandada çıktı ama kese gozukmedi sorun olmaz demi doktor erken olduğu için gozukmuyor dur dedi
Kesenin gorunebilmesi icin kan degerinin belli degerlerin ustune çıkması lazim canim. Hemen gözükmüyor . sonra kese gözüküyor bebek gözükmüyor. Bbek gözüküyor kalbi duyulmuyor. En son kalbini de duyunca bir oh cekiyorsun:)

X