2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yarasi olan gocunur diye bir laf var ne kadar dogru. Kimi kastettigimi su topigi en basindan bari takip eden hemen herkes anlar. Sen niye uzerine alindin?

Şimdi senin bu düşüncende yanlış bence bende minikoğlana katılıyorum. Okumadan geçmek yada görmezden gelmek diye birşey olmaz yüzyüze görüşmemiş olabiliriz ama başından beri takip ediyorsan burda herkes birbiriyle ortak bir savaş verdi dertlerini paylaştı bildiğin beraber doğuma gittk görmesekte tanımasakta her beraberdik gece gündüz. Sen belki bu topiğe sadece okumak için girdin ama biz öyle yapmadık biri 2 gün girmese aklımız çıktı birşeymi oldu diye. Ama sonradan gelen ki burda senlik bir durum sözkonusu değil bazı arkadaşların tutumları bizim moralimizi bozuyor keyif alamadığımızı belirtiyoruz 1 yıldır gece gündüz topikte olan insanlara takip etmezsin olur biter gibi bir tutum sergilemen yanlış sen içseleştirmiş olmayabilirsin ama biz burayı ailemiz gibi gördük

Iyi de sen neden ustune alindin? Topikteki tum mesajlari tek tek okuyup kendini mi gördün cok bilmis olan? Oyle okumazsin olur biter tarzi kovar gibi konuşmak cok yanlış. Merak ediyorsan kim canim bu bahsettigin diye sorabilirsin. Herkes burda fikrini acikca ifade edebilir. Şahsına küfür edilmis gibi sert cıkışman cok garip açıkçası

bende keyif alamayanlardanim çok yazmasamda sorunum olduğunda paylaşacak birileri vardı benim gibi aynı şeyleri yaşayanlar ama şimdi biri sürekli huzurumuzu kaçırıyor o kendini bilir
İşte girmeme sebebim bu benim.. sürekli olumsuzluklar var sayfada.. ben etkileniyorum valla.. buraya girmemeye başlayınca daha keyifli hale geldi kızıma bakmak

Hayırdır sen neden böyle celallendin ki, sana söylemediği apaçık belli.. madem topiği sürekli takip ediyorsun neyden bahsettiğini bilirsin. Bence senin lohusa hormonların hala düzelmemiş, bi hava al kafanı dağıt, rahatla :) hayat düşündüğün kadar uzun degil

Ben gece çayını sadece bir gün verdim inanılmaz kabız yaptı içerisinde şeker olduğu için bebiş sindiremedi ayrıca uykusunda iyi gelmedi bir dahada asla vermedim bebeğim 3 aylık bu arada

Ben gece çayını sadece bir gün verdim inanılmaz kabız yaptı içerisinde şeker olduğu için bebiş sindiremedi ayrıca uykusunda iyi gelmedi bir dahada asla vermedim bebeğim 3 aylık bu arada
Canım eğer emiyorsa bebek, ben ve arkadaşlar bir karışım içiyoruz, hem sütü artırıyor, hem bebegin gazını azaltıyor. Önceden beri okuyorsan bilirsin benim bebiş de cok gazlı, şekerli bitki özleri altı aydan önce kullanılmıyor zaten, doktoruna sorarsan o da yönlendirir. 100 er gram rezene, keten tohumu,lavanta,anason ve kimyonu çektirip karıştırtıyosun aktarda, sabah ve akşam sıcak suya bir tatlı kaşığı atıp beş dakika bekleyip içiyorsun. Pek çoğumuz fayda gördük ve gaz damlalarını bıraktık, dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…