2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Msj attim dediklerin ağrıyı tarif ediyor nst çekelim dedi. Bebegin gerginligi ağrı mi oluyor
Rahim kasilmasi oluyor galiba canım, hemen git de bi nst ceksinler bize de haber ver insallah kesilir bi an once ya belki de yalanci kasilmalardir

Kızlar göğüs pompası aldınız mi ? Ya da alacak mısınız? Tecrübeli anneler özellikle, emzirsek de görüşü boşaltmak ya da sutu artırmak için lazım oluyor diyorlar cidden lazim mi ?
Bence tam tersi canim tavsiye etmem emsin daha iyi sağınca süt çok geliyor diye birşey yok en az 3 4 tanıdığım var sağarak veriyorlardı 6 ay dolmadan sütü kesildi ben hamile olduğumu ogrendigimden sonra bile emzirmistim

Rahim kasilmasi oluyor galiba canım, hemen git de bi nst ceksinler bize de haber ver insallah kesilir bi an once ya belki de yalanci kasilmalardir
Bence değil, düzenli aralıklarla olursa hastaneye gitmen lazım canım, gidebiliyorsan git bence riske atmaya gelmez allah korusun

Nst ye bağladılar sancim varmis az ama düzenli araliklarla olunca yatış verddi dr.
Serum takılı şuan ve düzenliagri kesici veriliyo.bide igne yapıldıbebeğin akciğergelisimi icin.2. Nst de sancim biraz daha azaldi

Gecmis olsun canim

Bende oglumda hiç bu kadar olmadim sezeryan oldu içinde sancı n bilmiyorum su gelmesi nasil oluyo bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canim su gelmesi için çok erken daha benim suyum gelmişti 2 hafta önce oğlumda doktor sezeryana almıştı sandım çoktu ama hissetmiyordum fazla açılmada yoktu suni sancıya da dayanamazsın sen demişti son ay hastalık çıkmıştı su gelince birden boşalıyor içindeki su hiç ara vermiyo ben hastaneye gidene kadar sirilsiklamdim karnın kuculuyo cok mu su g3liyo

Gecmis olsun canim
Sağol canım.
Bebegin toplanma hareketleri vardi o da düzenli araliklarla sık sık olunca içim rahat etsin diye geldim de erken doğum olmasın diye yatırdılar nst de sancim cikiyo hala ve çok erken.

Canım benim drumda olumsuz bişey demedi hiç biz epeydir önden gidiyoruz hep dr göbüşlü olcak dedi bir kontrolümde iki hafta önde çıktı drum o zaman meyveyi biraz azalt ilerde şeker çıkabilir bir ihtimal dedi o zaman meyveyi baya azalttım şimdi bir hafta 8-9 güne düştü ileri gitmesi ama dr olumsuz bir durumdan bahsetmedi. Ne güzel annen yanındaymış bende geceliklerimi bebeğin kıyafetlerini yıkadım ama inan ütülemeye mecalim yok bekliyolar öylece herhün bir ağrım oluyor korkuyorum erken doğurcam diye

Msj attim dediklerin ağrıyı tarif ediyor nst çekelim dedi. Bebegin gerginligi ağrı mi oluyor
Benimde cuma akşamı belimden ağrı girdi msj attım nst çekelim dedi dün çektirdim 45dakikaya yakın tutturdu nstde ama normal çıktı ultrasonla muayene ederkende ağrın oluyordu demi senin dedi rvet deyimce haftaya 32. Hafta raporu almaya geldiğimde muayene etcem dedi

Oglumda önden gidiyordu 2 hafta şekerim vardi.simdi kizimda 2 haftaya yakin önde gidiyor kilosu da önde ama hamilelik şekeri çıkmadı sadece sezeryan tarihim öne geldi o kadar

Zamanında gelsinler ins.
Bu gece de burdasin dedi dr

Canım demek ki tombul olmaları her zaman problem değil, inşallah sorun olmaz ne diyelim. Tombul bakması kolay olurmuş hemen toparlanırmış diyor annem inşallah öyle olur. Annem normalde abimin kızına bakıyor gelemem demişti, çok ağladım yapamıyorum napıcam diye, hafta sonu için geldi. Neyse ki acıdılar sanırım halime.. kayınvalidem durmadan çantanı hazırla diye arıyor hiç sormuyor nasıl yapacaksın diye benim bileklerim sinir sıkışması oldu her şeyi düşürüyorum, hele ütüyü kaldırmam imkansız gibi bir şey, diğer eşyaları nasıl yıkayıp ütülerim bilmem ama neyse ki hastane için olanlar hazırlandı. Yok mu kuzum sana da yardım edecek kimse, senin için de çok ağlarım şimdi, hiç kıyamıyorum hamilelelere allah yardımcımız olsun

Ayy canım yaa kıyamam ağlama ben annem ve kayınvalidemlerle farklı şehirdeyim anneme desem hemen gelir iki saat mesafedeyiz zaten erken diye sesimi çıkarmıyorum evdede kardeşim var drkek tek bırakmasın diye dayandığım yere kadar gitsin diyorum kayınvalidemlede aramızda iki saat var bir haftasonu çıkıp gelmedi insan hiçmi merak etmez anlamıyorum geçen bana fotoğraf gönderde karnını bi göreyim diyor kalkıp geleyim demek yok allah bilsin bişey demiyorum canım benim zor günümde yanımda olmayacak insan iyi günümdede olmasın doğuma bir kaç gün kala gelir

Kayınvalideler beni deli ediyor zaten, bazı gelinler ne şanslı. Bizimki de habire her şeyi aldınız mı soruyor, annen ne hazırladı soruyor, bir yelek örmüşlügü yok. Yapamıyor olsa neyse başkasına yapıyor, ne saygımda ne ilgimde hiç eksiklik yok ama kadın beni sevmedi gitti. Kötü günde olmazlar iyi günde koşar gelirler, gelmesin desen eşlere yazık bilemiyorum valla Allah’a havale ediyorum.

Aynen canım benim aynen bizimki örgü örüyor zaten bir onu yapıyor gerçi kızım alerjikti ördüklerinin hiçbirini giyememiştikızımdayken annemle birlikte geldi ondan önce dönmüştü annemde bu sefer dönüşümlü gelelim ikimiz birden kalabalık etmeyelim diyor ama ikisi birden gelsin annemle dönsün istiyorum çünkü geldiğinde yemek falan yapmadı annem dedikçe evi süpürdü sadece onun dışımda elinde kuöanda sabahtan akşama kadar kanal kanal gezdi ben tek başıma onunla sinir harbi yaşarım annem idare eder onu uyuyan beneği uyandırıp emsin emsin sarılık olcak diye tutturmasıda cabasıydı

Ayy benim kayınvalidem de öyle işte, hasta bakmaya diye gelir yatar kendine baktırır, annemi de beni de deli eder. Aynı şehirdeyiz biz, bir kere de gelin hadi yemek hazır dediğini bırak, o kadar bulantı kusma yaşadım bi tas çorba yapıp göndermedi bile ama kızı bel fıtığı oldu gitti onda kaldı baktı ona falan... iki sokak üstünde oturuyorduk, sözde bana yakın olun ben size yardımcı olurum çalışıyorsunuz dedi beni kullanmaktan başka bi şey yapmadı. Biz de hamile kaldığımda iş yerimize yakın bi yere taşındık, zaten hiç bir faydaları yoktu. 5 aydır burda oturuyoruz ne yerleştirmeye ne bi şeye geldiler, annemler geldi yerleştirdi. Bi kere çaya geldiler o kadar, o yüzden şimdi bebek için de hiç umudum yok, o kadar sıkıntı cekiyorum kadının umrunda değil, sanki oğlunun çocuğu değil tek benim çocuğum

Sağol canım.

Bebegin toplanma hareketleri vardi o da düzenli araliklarla sık sık olunca içim rahat etsin diye geldim de erken doğum olmasın diye yatırdılar nst de sancim cikiyo hala ve çok erken.
Evet çok erken Allah yardımcın olsun canim bende senin haftandayım benimde kasılmaların oluyo ama önemsemiyordum daha doktor randevumada var ayın 24 top gibi yapıor böyle kendini

Hepsi aynı bunların bosver takip üzülme canim ben alıştım kadını da esirgemiyorum artik dün annemle konuşurken sitem eriyordum iste gelmiyorsun hiç falan diye kayinvalidem de evet evet gel bak biraz torununa kızına diyo bende dedim sende gelmiyorsun sen sanki ondan farklısın sustu hemen:)

Boşveerrr bu saatten sonra değişcek değiller ya hep duamdur allah muhtaç etmesinde kendim yapmaya razıyım bizim kocalar bunların üvey evlatları galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…