- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Canım benim de geçen hafta 28+4deyken falan yani çok fazla sertleşiyordu karnım. 1 dk olup geciyordu senin dediğin gibi. Bir gün sonra doktor randevumda sordum "sonuçta hamilesin olacak bunlar" dedi doktor. Demekki anormal değil. Ama acaba yalancı sancı nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum oluyor mu ki bende deKizlar bugun 31+2 deyim. E son 4 hafta once 1300 gramdi bebegim. 26 27 de yalanci kasilmalarim baslamisti. Cati agrilarimda oldukca fazla o haftalardan beri. Karin sertlesmemde vardi bu ara daha fazla olmaya basladi. Kasiliyo karnim sertlesiyo 1 dk falan suruyo sonra geciyo. Haftaya cuma doktor kontrolum var. Ama korkmaya basladim acikcasi. Sizde durumlar ne?
Benimkide sertleşiyor ama ben kasılma.oldugunu sanmıyorum geriniyomus gibime geliyoKizlar bugun 31+2 deyim. E son 4 hafta once 1300 gramdi bebegim. 26 27 de yalanci kasilmalarim baslamisti. Cati agrilarimda oldukca fazla o haftalardan beri. Karin sertlesmemde vardi bu ara daha fazla olmaya basladi. Kasiliyo karnim sertlesiyo 1 dk falan suruyo sonra geciyo. Haftaya cuma doktor kontrolum var. Ama korkmaya basladim acikcasi. Sizde durumlar ne?
Aynıyız seninle benimde karnın sertleşiyor hatta geceleri özellikle ara ara düzensiz kasıklarım ağrıyor ama acılı değilKizlar bugun 31+2 deyim. E son 4 hafta once 1300 gramdi bebegim. 26 27 de yalanci kasilmalarim baslamisti. Cati agrilarimda oldukca fazla o haftalardan beri. Karin sertlesmemde vardi bu ara daha fazla olmaya basladi. Kasiliyo karnim sertlesiyo 1 dk falan suruyo sonra geciyo. Haftaya cuma doktor kontrolum var. Ama korkmaya basladim acikcasi. Sizde durumlar ne?
Ee benim bebeğim de 29+5 de 1700 grdi. Şekerde çıkmadı bizde ve doktor biraz iri bebek diyor sadece sorun görmüyor. 4 kiloya yakın doğabilir dedi sadece senin doktor neden böyle söyledi anlamadım. Çünkü benim iki doktorum var ikisi de olumsuz yönde yorum yapmadı.@EvBoregiANNONA LastMadOnEarth kizlar tesekkur ederim ama ortalama 16-17 gun buyuk gtmesi hic iyi bisey degil dedi ama baya bi inceledi baska bi anomalilik gormedi sanirim com skur kalp ve bobrege zarar verir seker diyolar hemen hemen 2 kg olmus dedi sordugumdada sizinkiler ne kdar ? Normal dogum cok istyordum artk umrmda degil evde sekerimi olcup tekrr gidicm pazartsi muhtemelende insuline baslar diye tahmn edyrm cunku gecen hafta olctgm degerlerden fazla cikmaya basladi ayni yesem bile giderek insulin ihtycm artcakms cnku moralim bozuldgu icinde biraz once 160 cikti sekerim
Canım benim çok büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah neler cekmissinMerhaba kızlarr aralık dan beri yazamıyorum hastanede yatıyorum cok ağrır pankreas iltihabi gecirdim. 2 aydır hastanedeyim. Rahim açılması nedeniyle rahme dikis attilar. Cok sükür bebeğim iyi.
Kolestrol yuksek bunun icin aferez e giriyorum.
Bebegime bi zararı yok.. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen . Iyi aksamlar
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamandaMerhaba kızlarr aralık dan beri yazamıyorum hastanede yatıyorum cok ağrır pankreas iltihabi gecirdim. 2 aydır hastanedeyim. Rahim açılması nedeniyle rahme dikis attilar. Cok sükür bebeğim iyi.
Geçmiş olsun Allah şifa versin...kolesterol benim de yüksek çıkmıştı ama doktor hamilelik değerleri farklı olur dedi önemsemedi...sınır 200 se mesela 230du...çok mu yüksek seninMerhaba kızlarr aralık dan beri yazamıyorum hastanede yatıyorum cok ağrır pankreas iltihabi gecirdim. 2 aydır hastanedeyim. Rahim açılması nedeniyle rahme dikis attilar. Cok sükür bebeğim iyi.
Canim bende de gebelik sekeri var diyet verdiler diyete de pek uydugum soylenemez ay korktm bende simdiKizlar moralim bozukgebelik sekeri dolayisyla oglum baya onden gtmeye baslams kilosu haftasna gore fazla 2 kilo olmus nerdeyse bana gore 30+4 doktora gore 32+5 fln sizinkiler kac kilo bebegime bsey olur mu diye iyice korkmaya basladm
catlak olusmadi henuz neseki ama bio oil hic denemedim bi de onu deniyim canim cok saol..peki nerde satılıyor eczanede mi kozmetikte mi?Canim bio oil denedin mi? Benimde bu ara kasinmaya basladi sonra ufak bir iki catlak gordum hemen bio oile basladim gecti kasinti falan kalmadi.
Bende oyle saniyodum hatta dalga geciyodum yamulttu beni diye de doktor yalanci kasilma demisti kuzum. Simdi bir de su sancilar eklendi hayirlisi olsun diyelim.Benimkide sertleşiyor ama ben kasılma.oldugunu sanmıyorum geriniyomus gibime geliyo
Aynen canim bu aksam yemekte bi ara bi sanci geldi nefesim kesilir gibi oldu 1 dk surdu sonra gecti. Normalse cekerim sorun degilde anormallik varsa korkarim.Aynıyız seninle benimde karnın sertleşiyor hatta geceleri özellikle ara ara düzensiz kasıklarım ağrıyor ama acılı değil
Askim inan hic bilmiyorum eczanede sanirim var ama kozmetikte de olabir belki. Esim bana isyerine hediye gelmis ordan getirmisti oyle kullaniyorum yani ama cok memnunum acikcasi.catlak olusmadi henuz neseki ama bio oil hic denemedim bi de onu deniyim canim cok saol..peki nerde satılıyor eczanede mi kozmetikte mi?
Benim doktoruma sordugumda o sertlesmeye yalanci kasilma dedi direk. Hatta genital bolge agrilarimda fazlaydi soyledigimde oo super erken catin genislemeye baslamis iyi haber bu demisti. O zamanlar 27. Haftada falandim. Simdi sancida eklendi bakalim haftaya cuma ne diyecek yasadiklarima. Normal derse sikinti yok.Canım benim de geçen hafta 28+4deyken falan yani çok fazla sertleşiyordu karnım. 1 dk olup geciyordu senin dediğin gibi. Bir gün sonra doktor randevumda sordum "sonuçta hamilesin olacak bunlar" dedi doktor. Demekki anormal değil. Ama acaba yalancı sancı nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum oluyor mu ki bende de
Kuzum cok gecmis olsun. Dilerim ikinizde zamani gelince saglikla kurtulun. ♡Merhaba kızlarr aralık dan beri yazamıyorum hastanede yatıyorum cok ağrır pankreas iltihabi gecirdim. 2 aydır hastanedeyim. Rahim açılması nedeniyle rahme dikis attilar. Cok sükür bebeğim iyi.
Benim çatı ağrısı 15.haftadan beri varBenim doktoruma sordugumda o sertlesmeye yalanci kasilma dedi direk. Hatta genital bolge agrilarimda fazlaydi soyledigimde oo super erken catin genislemeye baslamis iyi haber bu demisti. O zamanlar 27. Haftada falandim. Simdi sancida eklendi bakalim haftaya cuma ne diyecek yasadiklarima. Normal derse sikinti yok.
Valla bende kendi doktoruma guvenemiyorum nedense canim. Benim yasadiklarimin aynisini bi arkadasim yasadi doktoru hrp erken dogum riskin yok dedi dedi en son baska doktora gorundu orasi erken dogum riskin var dedi ve erken dogurdu 35 te. Bu yuzden korkuyorum farkli doktora gorunmekte kesinlikle fayda var bence.Benim çatı ağrısı 15.haftadan beri varmahvoldum zor yatıyorum yürüyorum. Benim doktoru Allah ıslah etsin zaten değişticem bi doğru cevap verse sasardim sağolasın canım ben de yarın başka doktora gidiyorum iyice sorayım
Benimki doguma girmeyecegini girerse kesinlikle sezaryen yapacağını söyledi geçen hafta bana. Şok oldum. Ne sorarsam "daha erken" diyor bir de. Epizyo hakkında ne düşünüyorsunuz diyorum kesinlikle ebelere tembihlerim girer girmez epizyotomi yapacaklar diyo. Insan gidişata göre degerlendirirler korkma falan der. Ağladım resmen çıkarken odadan. Yarınkiyle inşallah elektriğimiz tutar da bi rahatlarim ya. Çok zor doktor bulmak ve anlaşmak. Nasıl emanet edeyim yavrumu ben böyle, hadi kendimi de geçtimValla bende kendi doktoruma guvenemiyorum nedense canim. Benim yasadiklarimin aynisini bi arkadasim yasadi doktoru hrp erken dogum riskin yok dedi dedi en son baska doktora gorundu orasi erken dogum riskin var dedi ve erken dogurdu 35 te. Bu yuzden korkuyorum farkli doktora gorunmekte kesinlikle fayda var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?