• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

kızlar park yatak almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
bi de travel set düşünüyorum ne tavsiye edersiniz?
Canım ben park yatak almıştım ama en ucuzundan aldım yani öyle bakmadım hangi marka diye,çıkarınca bakar söylerim sana. Bence en ucuzundan al gitsin sonra oda yapılacak nasılsa. Hem bi farkı da yok birbirinden bi görünüş farkı var.

Travel sistem de casual cadillac ya da kanz 4010 cameron düşünüyorum ama bakcam kararsizim

Tamam canım çok teşekkür ederim ya valla hiç bi bilgim yok bu konuda benim :KK43: hastane çantasını hazırlayayim Allah zamanında nasip etsin ama ne olur ne olmaz dedim. 1 numara alayım da koyayım çantaya
Birbirimize sorarak öğrenicez
Bende hazirlicam pijama takımım gelsin eksiklerimi tamamlim

Hastane için kendimin siyah spor çanta var oglumdsds kullanmıştım yetmişti rahattı yine onu kullanırım aslında baktım küçük valizlere ama gerek yok sanırım sırt çantası bebek için çok rahat oluyo oğlumun öyle hala kullanıyoruz onu da kıza hastane çıkışı yaparım veya bi tane alicam ama bebek bakım çantası gibi değilde normal sırt çantası gibi alım diye düşünüyorum oglumunki bebek bakım sırt çantası ebebekten almıştım ama şimdi ilişkininde kıyafetlerini koyarım ondan bakalım çok kafam karışık zaten iki sene bile geçmeden bi doğum daha yapıorum çok şey var ama cinsiyet farklı iste alsam mi almasam mi hep kararsızım oğlumda su lohusa terliği tacı yaptirmustim kadiköyde gidebilirsem yine pembesini yaptırım diyorum bide doğum plansız gelişirse yine ondan bi ay önceden herşey hazır olsun istiyorum ama çok zorlaniyorum yardım eden yok oğlumu bırakıp çıkamıyorum gerçi kendi halimde yok serumla ayakta duruyorum çokta stres yapma diyorlar sus pus yapicam diye ama insan kaç kez hamile kalıyor ki oğlumda erken geldi kapı susu doğum susu hiç birşeyi yapamamıştım eve hastaneyi süsletmiştim ama:) bazi şeyler içind e kaliyo iste
Eşinle birlikte çıkarsın canım havalarda soğuk çocukla çıkmakda zor olur
Hasta mısın serumla niye ayaktasın geçmiş olsun

kızlar park yatak almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
bi de travel set düşünüyorum ne tavsiye edersiniz?
Kraft 70×120 almıştım oğlumda geniş olması cocuk icin rahat oluyo 4 yaşa kadar kullanır.
Joie araba almıştım çok rahat kullaniliyor ve bebekkende pusedi takiliyo oturunca onu araba koltuğu yapmıştım.
Simdi ikisini de kızıma kullancam kırmızı renk.ekstra sallanan sepet beşik alcam kızıma

Eşinle birlikte çıkarsın canım havalarda soğuk çocukla çıkmakda zor olur
Hasta mısın serumla niye ayaktasın geçmiş olsun
Sağol canim . Demir depom sıfırlanmış kansızlıktan bir de iğne kullanamamıştım serum takviyesi yaptı baya bir o da zor ama doğuma kadar toparlamam lazimmis bakalım inşallah. Havalar düzelince çıkar biraz alışveriş yaparım bakalım.

Ebebekte joie arabalarda indirim var ama kararsız kaldım yine her zamanki gibi alsam mi yoksa beklesem mi biraz daha yari yarıya düşmüş

Sağol canim . Demir depom sıfırlanmış kansızlıktan bir de iğne kullanamamıştım serum takviyesi yaptı baya bir o da zor ama doğuma kadar toparlamam lazimmis bakalım inşallah. Havalar düzelince çıkar biraz alışveriş yaparım bakalım.
Once sağlığın kendine dikkat et herşey olur zamanla

meselafulyaolsunmu meselafulyaolsunmu Canım ben oglum da park yatak kullandim çok memnunum hala yatıyor 18 aylık ama şimdi onu babaya geçireceğim bebeğe park yatağı kullanacağım kırmızı lacivert almıştım.
Benim yatak boyutu 60×120 ben kapılardan da geçsin odaların içinde rahat dolastirayim diye 60 cm almıştım.
Eğer tek odada kalacaksa 70 cm olanlardan alabilirsin geniş olması gerçekten çok önemli. Oğluma yatak çok dar geliyor bazı geceler

Once sağlığın kendine dikkat et herşey olur zamanla
Evet canım sağol bi an diyorum riskli bi doğum beni bekliyor sağ salim atlatim kızımı kucaklim oğlumla tanistirim sonra kötü şeyler geliyo aklıma en azından kızım kurtulur diyorum bakan olur illaki dah sonra herşey güzel olacak eksiğimiz olmasin diyorum karmakarisigim kısacası mayıs ayıbı gelsin bi gelmesin istiyorum:(

Evet canım sağol bi an diyorum riskli bi doğum beni bekliyor sağ salim atlatim kızımı kucaklim oğlumla tanistirim sonra kötü şeyler geliyo aklıma en azından kızım kurtulur diyorum bakan olur illaki dah sonra herşey güzel olacak eksiğimiz olmasin diyorum karmakarisigim kısacası mayıs ayıbı gelsin bi gelmesin istiyorum:KK43:
Bu kadar kötü düşünme canım kendini evlatlarını üzme onların sana ihtiyacı var bi kere onlar için en güzelini düşün ve öyle olması icin duaet. N kadar kötü düşünürsen beyin hep ona gider.iyi olcaksin iyi geccek doğum ve cok da iyi bi anne olcaksin

Bu kadar kötü düşünme canım kendini evlatlarını üzme onların sana ihtiyacı var bi kere onlar için en güzelini düşün ve öyle olması icin duaet. N kadar kötü düşünürsen beyin hep ona gider.iyi olcaksin iyi geccek doğum ve cok da iyi bi anne olcaksin
Amin inşallah canim öyle yapmaya çalışıyorum oğlum olmasaydı çoğu şeyi atlatamazdım zaten

https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/effort-02-lohusa-pijama-sabahlik-takim-312758293
Kizlar lohusa takımım nasıl sade ve şık olsun istedim internetten sipariş ettim kahverengi koyu (vizon) rengini
Çok güzelmiş güle güle giy canım ama pijama zor oluyor diyor arkadaşlar, kanama miktarına bakıyorlarmış o yüzden gecelik daha rahatmış, ben de henüz alamadım da pijama, gecelik giymeye de alışkın değilim nasıl yapsam bilemedim

Çok güzelmiş güle güle giy canım ama pijama zor oluyor diyor arkadaşlar, kanama miktarına bakıyorlarmış o yüzden gecelik daha rahatmış, ben de henüz alamadım da pijama, gecelik giymeye de alışkın değilim nasıl yapsam bilemedim
Canım kanamayı giyinmeye önce kontrol ediyolar sonra soruyorlar yoğunluğunu yani bende öyle oldu

Bende hiç olmamıştı iki saat sonra neler oldu neler ama bende gecelik almıştım daha rahat demişlerdi karnım çok şişti pijama rahat olmazmış gercekten

Canım sezeryan olsun normal doğum olsun birazda olsa agrım oluyor ve çok atık hareket edemiyorsun zaten. Gecelik açılmaz ve kontrol etmesi daha kolay oluyor hem hemşire için hem senin için.
Ev icinse hangisinin senin için daha kullanışlı olduğunu tabii ki kullanmadan bilemeyeceksin ben gecelik kullanamam ama gecelikle daha rahat emziriyordum. Hatta mağazadan aldığım gebeliğin göğüs açıklığı daha küçüktü zorluyordu ama pazardan 3.5 tl ye aldığım geceliği yıkayıp yıkayıp kullandım göğüs açıklığı çok güzeldi.

Hayırlısıyla inşallah minikler gelsin de onlardan öğreneceğimiz çok şey var. Biz de hastanedeyiz, kontrolümüz vardı, doktor nst istedi bilmem neden, nst ye bağladılar yatıyoruz öyle, hayırlı haberler olur inşallah

Back