- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Canım ben park yatak almıştım ama en ucuzundan aldım yani öyle bakmadım hangi marka diye,çıkarınca bakar söylerim sana. Bence en ucuzundan al gitsin sonra oda yapılacak nasılsa. Hem bi farkı da yok birbirinden bi görünüş farkı var.kızlar park yatak almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
bi de travel set düşünüyorum ne tavsiye edersiniz?
Birbirimize sorarak öğrenicezTamam canım çok teşekkür ederim ya valla hiç bi bilgim yok bu konuda benimhastane çantasını hazırlayayim Allah zamanında nasip etsin ama ne olur ne olmaz dedim. 1 numara alayım da koyayım çantaya
Eşinle birlikte çıkarsın canım havalarda soğuk çocukla çıkmakda zor olurHastane için kendimin siyah spor çanta var oglumdsds kullanmıştım yetmişti rahattı yine onu kullanırım aslında baktım küçük valizlere ama gerek yok sanırım sırt çantası bebek için çok rahat oluyo oğlumun öyle hala kullanıyoruz onu da kıza hastane çıkışı yaparım veya bi tane alicam ama bebek bakım çantası gibi değilde normal sırt çantası gibi alım diye düşünüyorum oglumunki bebek bakım sırt çantası ebebekten almıştım ama şimdi ilişkininde kıyafetlerini koyarım ondan bakalım çok kafam karışık zaten iki sene bile geçmeden bi doğum daha yapıorum çok şey var ama cinsiyet farklı iste alsam mi almasam mi hep kararsızım oğlumda su lohusa terliği tacı yaptirmustim kadiköyde gidebilirsem yine pembesini yaptırım diyorum bide doğum plansız gelişirse yine ondan bi ay önceden herşey hazır olsun istiyorum ama çok zorlaniyorum yardım eden yok oğlumu bırakıp çıkamıyorum gerçi kendi halimde yok serumla ayakta duruyorum çokta stres yapma diyorlar sus pus yapicam diye ama insan kaç kez hamile kalıyor ki oğlumda erken geldi kapı susu doğum susu hiç birşeyi yapamamıştım eve hastaneyi süsletmiştim ama:) bazi şeyler içind e kaliyo iste
Kraft 70×120 almıştım oğlumda geniş olması cocuk icin rahat oluyo 4 yaşa kadar kullanır.kızlar park yatak almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
bi de travel set düşünüyorum ne tavsiye edersiniz?
Sağol canim . Demir depom sıfırlanmış kansızlıktan bir de iğne kullanamamıştım serum takviyesi yaptı baya bir o da zor ama doğuma kadar toparlamam lazimmis bakalım inşallah. Havalar düzelince çıkar biraz alışveriş yaparım bakalım.Eşinle birlikte çıkarsın canım havalarda soğuk çocukla çıkmakda zor olur
Hasta mısın serumla niye ayaktasın geçmiş olsun
Güzelmiş canım güle güle giyKızlar bunu aldım hastanede giymek icin nasıl sizce
Once sağlığın kendine dikkat et herşey olur zamanlaSağol canim . Demir depom sıfırlanmış kansızlıktan bir de iğne kullanamamıştım serum takviyesi yaptı baya bir o da zor ama doğuma kadar toparlamam lazimmis bakalım inşallah. Havalar düzelince çıkar biraz alışveriş yaparım bakalım.
Evet canım sağol bi an diyorum riskli bi doğum beni bekliyor sağ salim atlatim kızımı kucaklim oğlumla tanistirim sonra kötü şeyler geliyo aklıma en azından kızım kurtulur diyorum bakan olur illaki dah sonra herşey güzel olacak eksiğimiz olmasin diyorum karmakarisigim kısacası mayıs ayıbı gelsin bi gelmesin istiyorumOnce sağlığın kendine dikkat et herşey olur zamanla
Bu kadar kötü düşünme canım kendini evlatlarını üzme onların sana ihtiyacı var bi kere onlar için en güzelini düşün ve öyle olması icin duaet. N kadar kötü düşünürsen beyin hep ona gider.iyi olcaksin iyi geccek doğum ve cok da iyi bi anne olcaksinEvet canım sağol bi an diyorum riskli bi doğum beni bekliyor sağ salim atlatim kızımı kucaklim oğlumla tanistirim sonra kötü şeyler geliyo aklıma en azından kızım kurtulur diyorum bakan olur illaki dah sonra herşey güzel olacak eksiğimiz olmasin diyorum karmakarisigim kısacası mayıs ayıbı gelsin bi gelmesin istiyorum
Amin inşallah canim öyle yapmaya çalışıyorum oğlum olmasaydı çoğu şeyi atlatamazdım zatenBu kadar kötü düşünme canım kendini evlatlarını üzme onların sana ihtiyacı var bi kere onlar için en güzelini düşün ve öyle olması icin duaet. N kadar kötü düşünürsen beyin hep ona gider.iyi olcaksin iyi geccek doğum ve cok da iyi bi anne olcaksin
Çok güzelmiş güle güle giy canım ama pijama zor oluyor diyor arkadaşlar, kanama miktarına bakıyorlarmış o yüzden gecelik daha rahatmış, ben de henüz alamadım da pijama, gecelik giymeye de alışkın değilim nasıl yapsam bilemedimhttps://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/effort-02-lohusa-pijama-sabahlik-takim-312758293
Kizlar lohusa takımım nasıl sade ve şık olsun istedim internetten sipariş ettim kahverengi koyu (vizon) rengini
Canım kanamayı giyinmeye önce kontrol ediyolar sonra soruyorlar yoğunluğunu yani bende öyle olduÇok güzelmiş güle güle giy canım ama pijama zor oluyor diyor arkadaşlar, kanama miktarına bakıyorlarmış o yüzden gecelik daha rahatmış, ben de henüz alamadım da pijama, gecelik giymeye de alışkın değilim nasıl yapsam bilemedim
Ayy ne güzel deneyimlisin canım, ikinciyi allah nasip eder inşallah da ben de ikincide rahatlamış olurumCanım kanamayı giyinmeye önce kontrol ediyolar sonra soruyorlar yoğunluğunu yani bende öyle oldu
Denetim olsa da çoğu şeyi unutmuşum canım.sil baştan birçok şey :)Ayy ne güzel deneyimlisin canım, ikinciyi allah nasip eder inşallah da ben de ikincide rahatlamış olurum
Çok güzelmiş güle güle giy canım ama pijama zor oluyor diyor arkadaşlar, kanama miktarına bakıyorlarmış o yüzden gecelik daha rahatmış, ben de henüz alamadım da pijama, gecelik giymeye de alışkın değilim nasıl yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?