• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım 2 numara mı almamız gerek 1i falan yok mu ya da küçük mu geliyormuş ki
Kuzum 1 numarada 2-5 kilo diyordu, bizim bebeğe kilolu diyor dr, 2 numara 3-6 kilo diyordu o yüzden onu aldım ama sanırım 1 numara da alacağım, büyük gelirse bol olur herhalde yanlardan sızar belki

Canım inan ben de çok savaş vererek yaptırdım çocuğum için resmen eşimle mücadele ettim olur mu dedi daha çok küçük dedi ailesi bir sürü şey söyledi ileri geri ama ben vazgeçmedim...oğlum nisan ayında 6 yaşında olacak ve eşim kendisi o zamanlar beni o kadar yıpratmamış gibi herkese erkenden sünnet ettirin diye tavsiyede bulunuyor...6 aylık da olsa 1 yaşında da olsa bu kadar kolay olmuyor çünkü bebek o zamanlar dönüyor bacaklarını hareket ettirdikçe pipisine değiyor acıyor...ilk 3 ay içinde mutlaka yapılmalı sünnet bence
Bence deee ama malasef geç kaldım erken sunnet için

Kızlar ben çok kararsız kaldım şimdi oğlumun çantası vardı e bebekten almıştım kızıma da alsam mi onu mu kullansam oğlum zaten daha 18 aylik normal sırt çantası falanda düşünüyorum zaten oglumunki de sırt çatışası babyes olanlardan onu yine hastane çıkışı yapıp normal daha ucuz bi sırt çantası tarzı mi birşey alsam acaba
Elinde varsa yeter diyosan yenisini almaya gerek yok küçük bi valizi de hastane çantası yapabilirsin.ben de adidas kol çantası kullanıyorum suan oğlumda ve cok canta aldım bi dikiş tutturamadim.simdi iki cocukla büyük sırt çantası almayı düşünüyorum bi iki model var ama görüp almak istiyorum

kızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil olarak ne düşünüyorsunuz? ben önce bi paket prima alayım diyorum ama stok yapma taraftarı değilim şu an. ıslak mendil olarak da ben kendim sadece su ve pamukla yapamam diye düşünüyorum, ıslak mendil kullanıcam ama ne alsak? hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum önümüzdeki haftadan sonra
Pirima alcam ilk aylar cabuk buyuyo stok yapma bencede kalır 4 3 2 numara üçer paket alabilirsin.annem oglum ilk dogdugunda 17 kere almisti altini bi gün icinde.islak mendilde kesinlikle saf su pamuk olan uni baby almanı tavsiye ederim ilk aylar ya da baby me de çıkardı ama uni daha iyi ki ben oğluma 2.5yasina kadar kullandim

Pirima alcam ilk aylar cabuk buyuyo stok yapma bencede kalır 4 3 2 numara üçer paket alabilirsin.annem oglum ilk dogdugunda 17 kere almisti altini bi gün icinde.islak mendilde kesinlikle saf su pamuk olan uni baby almanı tavsiye ederim ilk aylar ya da baby me de çıkardı ama uni daha iyi ki ben oğluma 2.5yasina kadar kullandim
Canım ilk paket primanin 2 numarası mı 1 numarası mı alayim

Kizlar sizin bebisler de karninizda belli noktalara toplaniyor mu. Ben bunu sik sik yasiyorum. Karnimin sagi bazen solu sipsivri oluyo ve bazen nefes bile zor aliyorum toplanirken bi tuhaf oluyor sizin de boyle oluyor mu yoksa bi tek bende mi var diye merak ettim:KK48:

Kizlar sizin bebisler de karninizda belli noktalara toplaniyor mu. Ben bunu sik sik yasiyorum. Karnimin sagi bazen solu sipsivri oluyo ve bazen nefes bile zor aliyorum toplanirken bi tuhaf oluyor sizin de boyle oluyor mu yoksa bi tek bende mi var diye merak ettim:KK48:
Oluyo olmaz mı canım sipa taş gibi oluyo

Evet canım bendede oluyor.nefesim kesilir gibi oluyo 5 sn sonra düzeliyor

Bi tek bende oluyo saniyodum normal o zaman minnoslar artik gucleniyor tabi:KK19:

Kızlar bunu aldım hastanede giymek icin nasıl sizce

Eklentiler

• Screenshot_20180204-153620.png
    Screenshot_20180204-153620.png
    221,9 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar suwen de lohusa takımları şuan çok indirimde gecelik sabahlığı ve pijama takımı hepsi takım halinde 105 tl ye aldım bakmanızı tavsiye ederim

Ilk paketi 1 numara al 1paket al 2 numaradan 3 paket falan alabilirsin
Tamam canım çok teşekkür ederim ya valla hiç bi bilgim yok bu konuda benim :( hastane çantasını hazırlayayim Allah zamanında nasip etsin ama ne olur ne olmaz dedim. 1 numara alayım da koyayım çantaya

Kızlar bunu aldım hastanede giymek icin nasıl sizce
Güle güle giy:) ben oğlumda mavi gecelik sabahlık almıştım pijamadan daha rahat oluyo demişlerdi bi kere hastanede giydim şimdi öyle duruyo şimdi kiz içinde pembesini alicam çok rahattı kumaşı falan

Elinde varsa yeter diyosan yenisini almaya gerek yok küçük bi valizi de hastane çantası yapabilirsin.ben de adidas kol çantası kullanıyorum suan oğlumda ve cok canta aldım bi dikiş tutturamadim.simdi iki cocukla büyük sırt çantası almayı düşünüyorum bi iki model var ama görüp almak istiyorum
Hastane için kendimin siyah spor çanta var oglumdsds kullanmıştım yetmişti rahattı yine onu kullanırım aslında baktım küçük valizlere ama gerek yok sanırım sırt çantası bebek için çok rahat oluyo oğlumun öyle hala kullanıyoruz onu da kıza hastane çıkışı yaparım veya bi tane alicam ama bebek bakım çantası gibi değilde normal sırt çantası gibi alım diye düşünüyorum oglumunki bebek bakım sırt çantası ebebekten almıştım ama şimdi ilişkininde kıyafetlerini koyarım ondan bakalım çok kafam karışık zaten iki sene bile geçmeden bi doğum daha yapıorum çok şey var ama cinsiyet farklı iste alsam mi almasam mi hep kararsızım oğlumda su lohusa terliği tacı yaptirmustim kadiköyde gidebilirsem yine pembesini yaptırım diyorum bide doğum plansız gelişirse yine ondan bi ay önceden herşey hazır olsun istiyorum ama çok zorlaniyorum yardım eden yok oğlumu bırakıp çıkamıyorum gerçi kendi halimde yok serumla ayakta duruyorum çokta stres yapma diyorlar sus pus yapicam diye ama insan kaç kez hamile kalıyor ki oğlumda erken geldi kapı susu doğum susu hiç birşeyi yapamamıştım eve hastaneyi süsletmiştim ama:) bazi şeyler içind e kaliyo iste

Back