- 13 Eylül 2017
- 485
- 483
- 103
arkadasım yakın zamanda spinal oldu..Canım bende az önce sordum giricen mi diye karar veremiyorum dedi, Doğum eğitimlerine gidelim bana da yardımcı olursun falan dedim ama benimki de giremez, girse de beni strese sokarama bizde yapayalnız içerde kötü hisseder miyiz acaba
Eşlere de iğne yapıyorlarsa girsinler tabiiarkadasım yakın zamanda spinal oldu..
15-20dk surüyormus maksimum..bi de o halk arasinda cesaret ignesi dedikleri igneden vuruyolarmis (diazem agirlikli bisi sanirim) kafan cok rahat oluyor hic stres yasamadan rahatca doguruyosun..bisi anlamiyorsun bile dedi..tabi normal dogum yapacaksan onun stresi bambaska..belki esim yanimda olup elimi tutsun isterdim
Benimki de kızaynı süreclerden geciyoruz desenebenimki kız..seninkinin cinsiyeti ne¿
benim eşim istemiyor düşer bayılırım diyoreşiyle doguma girecek olaniniz var mi???spinal düsünüyorum ama yine de istemiyorum doguma girmesini..zaten kendisi de dayanamaz heyecandan düser bayılır falan onla ugrasir doktorlar
cnm ben isterim girsin doğuma ama benimki stres yapar düşer kalır ağlar falan gelen doğum da gider dikkatim dağılır valla onunla uğraşırımCanım bende az önce sordum giricen mi diye karar veremiyorum dedi, Doğum eğitimlerine gidelim bana da yardımcı olursun falan dedim ama benimki de giremez, girse de beni strese sokarama bizde yapayalnız içerde kötü hisseder miyiz acaba
Güle güle kullan canım, evet ateş ölçer almak lazım. Benim dilaltından ölçen dijital var, bebekte kullanılır mı acaba ? Yoksa bebekler için özel mi oluyorEki Görüntüle 2103144
Kızlar bir de ateş ölçer lazım değil mi acil olan?
Burun aspiratörü de al bnce ben aldım çok lazım oluyomjş bebedorun 29 liraydı burna skıkılan sıvıyı almadım henüzeczsneden alcamEki Görüntüle 2103144
Buruna sıkılan sıvı da mı varmışBurun aspiratörü de al bnce ben aldım çok lazım oluyomjş bebedorun 29 liraydı burna skıkılan sıvıyı almadım henüzeczsneden alcam
Ya bende herseyi arkadaşımdan öğreniyorum valla bir yaşında kızı var . Bi de çok araştıran eden bi kız o ne aldıysa aynıdında kopyala yapıştır yapıyorumBuruna sıkılan sıvı da mı varmışben ne kadar çok şey bilmiyorum ya, nasıl büyütücem bu minnoşu bilmiyorum. Yakınımda hiç bebek büyüten olmadı, olsaydı da ilgilenmezdim herhalde.. kursa gidicem son ay sanırım
Canım burun için serum fizyolojik kullanılıyor.bildiğimiz tuzlu suyun steril hali.burnu tıkandığında açmak için.Buruna sıkılan sıvı da mı varmışben ne kadar çok şey bilmiyorum ya, nasıl büyütücem bu minnoşu bilmiyorum. Yakınımda hiç bebek büyüten olmadı, olsaydı da ilgilenmezdim herhalde.. kursa gidicem son ay sanırım
Ben aldım ateş ölçer.weevel marka alından ölçüyor.kulaktan ölçenleri de var da büyüdükçe ölçtürmüyorlar diye temassız aldımEki Görüntüle 2103144
Keşke hiç hasta olmasalar da kullanmak zorunda kalmasakCanım burun için serum fizyolojik kullanılıyor.bildiğimiz tuzlu suyun steril hali.burnu tıkandığında açmak için.
ay onu kullanan yiğenim olmadı hiç toplamda 6 tane var ama lazım mı diyorsun? ihtiyaç olursa alsak olmaz mı acaba.Burun aspiratörü de al bnce ben aldım çok lazım oluyomjş bebedorun 29 liraydı burna skıkılan sıvıyı almadım henüzeczsneden alcam
Kaç liraya nerden aldın canım biz de oğlumda ondan almıştık oğlum oynarken yere düşürdügünden mi neden bozuldu yanlış ölçüyordu attım koltuk altı aldım ama ilk 2 sene falan çok işe yarıyor tabiBen aldım ateş ölçer.weevel marka alından ölçüyor.kulaktan ölçenleri de var da büyüdükçe ölçtürmüyorlar diye temassız aldım
yani en azından bir kitap mı okusak beni de baya telaş sarıyor, nasıl yıkıcam ay tırnağını nasıl kescem hasta olursa ya? hiç böyle insan değildim ben ilk korkum bu galiba.Buruna sıkılan sıvı da mı varmışben ne kadar çok şey bilmiyorum ya, nasıl büyütücem bu minnoşu bilmiyorum. Yakınımda hiç bebek büyüten olmadı, olsaydı da ilgilenmezdim herhalde.. kursa gidicem son ay sanırım
Ben aldım bi tane içinde her türlü bilgi var, hamilelik öncesi sonrası, beslenme egzersiz, bebek alışverişi bakımı vs baya kapsamlı bişey ama pratikte nasıl yaparım bilmem, doğunca yaparsın diyor herkes ama nasıl yıkanır nasıl o alt değiştirilir hiç bi fikrim yok, annem biraz kalır benimle gider, kayınvalidem gelmese daha iyi zatenyani en azından bir kitap mı okusak beni de baya telaş sarıyor, nasıl yıkıcam ay tırnağını nasıl kescem hasta olursa ya? hiç böyle insan değildim ben ilk korkum bu galiba.
ay pipi temizlicem ben ablam öyle açardı içini falan bildiğimiz kutu olsa bir nebzeBen aldım bi tane içinde her türlü bilgi var, hamilelik öncesi sonrası, beslenme egzersiz, bebek alışverişi bakımı vs baya kapsamlı bişey ama pratikte nasıl yaparım bilmem, doğunca yaparsın diyor herkes ama nasıl yıkanır nasıl o alt değiştirilir hiç bi fikrim yok, annem biraz kalır benimle gider, kayınvalidem gelmese daha iyi zatenhalledicez bi şekilde ama nasıl bakalım
Bnmarkadaslarım çok lazım dedi bn o yüzden aldım tarak lazım değil gbi geliyodu ama o da lazım olabiliyomuş bi tarak bi de ateşölçer kaldı bnm yoksa biberon emzik falan aldım şimdidenay onu kullanan yiğenim olmadı hiç toplamda 6 tane var ama lazım mı diyorsun? ihtiyaç olursa alsak olmaz mı acaba.
tarak o kafalarında birşeyler oluyor onun için galiba zeytinyağı sürüp tarıyorlar. emzik biberon alma dediler ebeler ben de su için aldım. en kötü yanım bu su bebişe verilmez biliyorum ama sanki çocuğun içi yanacak gibi geliyorBnmarkadaslarım çok lazım dedi bn o yüzden aldım tarak lazım değil gbi geliyodu ama o da lazım olabiliyomuş bi tarak bi de ateşölçer kaldı bnm yoksa biberon emzik falan aldım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?