• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Buruna sıkılan sıvı da mı varmış :110: ben ne kadar çok şey bilmiyorum ya, nasıl büyütücem bu minnoşu bilmiyorum. Yakınımda hiç bebek büyüten olmadı, olsaydı da ilgilenmezdim herhalde.. kursa gidicem son ay sanırım :KK43:

Buruna sıkılan su deniz suyu diye geçiyor
Serum fizyolojik yani kolumuza takılan serumlardan ben oğluma 1 lt lik alıyorum ve şırınga ile sıkıyorum eczanede tüplerde satılanlar çok pahalı su anda fiyatlarını bilmiyorum ama 1 lt serum 7 tl falan şırınganın yanındaki ile de burnunu çekiyorum

Screenshot_20180131-003330.png

Keşke hiç hasta olmasalar da kullanmak zorunda kalmasak :KK43:

Canım buruna serumu sadece hasta olunca tıkanınca damlamıyorsun ki. Mesela sen de hasta olmasan bile gün içinde burnuna su çekersin değil mi burnun kurumasın nemli olsun rahat nefes alabilmek için. O yüzden en bebisime her gün yada gün aşırı 1 er damla damlatirim. Yumuşasin rahat etsin diye.

Doğru canım lazım olursa alınır hmn eczaneden inşallah hiç lazım olmaz bol bol bizden emerler

Ben oğluma toplu alışverişinde almıştım kiraz üçlü silikon emzik. Doğum sonrası odaya çıktığımızda bebeğime kuzenimin eşi hemen emziği vermiş ağzına oglum da almış. O oglum da cok çekmişti emzik almadığı için ben de onun sayesinde çok rahat ettim. Bende alicam emzik umarım inşallah kızım da kullanır.

Buruna sıkılan su deniz suyu diye geçiyor
Serum fizyolojik yani kolumuza takılan serumlardan ben oğluma 1 lt lik alıyorum ve şırınga ile sıkıyorum eczanede tüplerde satılanlar çok pahalı su anda fiyatlarını bilmiyorum ama 1 lt serum 7 tl falan şırınganın yanındaki ile de burnunu çekiyorum

Eki Görüntüle 2103769
aslında mantıklı cnm ama bebişin sorun yoksa da alıştırmış olmaz mıyız? Sonra burun ne de olsa geliyor der mi :D

günaydın kızlar,
Bu haftaki şikayetim göğüs altında ağrı, kaburgalarım batıyor sanki, iş yerinde çok rahatsızdım. Sütyende rahatsız ediyordu, dün gittim yarım atlet tipi olanlardan aldım da bugün az daha rahat ettim. Benzer sıkıntıları yaşayanlara tavsiyem olsun. Penti de 3 al 2 öde var, ordan aldım.

günaydın kızlar,
Bu haftaki şikayetim göğüs altında ağrı, kaburgalarım batıyor sanki, iş yerinde çok rahatsızdım. Sütyende rahatsız ediyordu, dün gittim yarım atlet tipi olanlardan aldım da bugün az daha rahat ettim. Benzer sıkıntıları yaşayanlara tavsiyem olsun. Penti de 3 al 2 öde var, ordan aldım.
Ben en başından beri onlardan kullanıyorum cnm göğüs uçlarım acıyor diye ama artık onlardan küçük gelmeye başladı sanırım penye olan büyük sütyenlerden alacağım :( pek de sevmem onları ama el mahkum ya da emzirme sütyeni rahat olur mu acaba.

Ben en başından beri onlardan kullanıyorum cnm göğüs uçlarım acıyor diye ama artık onlardan küçük gelmeye başladı sanırım penye olan büyük sütyenlerden alacağım :KK43: pek de sevmem onları ama el mahkum ya da emzirme sütyeni rahat olur mu acaba.

Ben oğlundan kalan emzirme sutunlarini kullanmaya başladım

Ben oğluma toplu alışverişinde almıştım kiraz üçlü silikon emzik. Doğum sonrası odaya çıktığımızda bebeğime kuzenimin eşi hemen emziği vermiş ağzına oglum da almış. O oglum da cok çekmişti emzik almadığı için ben de onun sayesinde çok rahat ettim. Bende alicam emzik umarım inşallah kızım da kullanır.
Canım ben de çok istiyorum emzik kullanmasını ama sonra beni emmek istemezse diye korkuyorum öyle bi sorun oldu mu

Şeker yuklemesini yaptırdım açlık değilde beklemek çok sıktı beni yarın cikicakmis sonuçlar ama nete dusuyo yavaştan açlık 86 çıkmış diğerlerini bekliyorum şimdi :

Şeker yuklemesini yaptırdım açlık değilde beklemek çok sıktı beni yarın cikicakmis sonuçlar ama nete dusuyo yavaştan açlık 86 çıkmış diğerlerini bekliyorum şimdi :
86 iyi cnm. bakarken referans değerlere bakmayı ihtmal etme farklı oluyor çünkü.

:) yani burun hazır suya alışırsa kendi nemlendirmeyi bırakır mı demek istedim cnm. sorun yokken kullanmasam mı öyle serum falan.

Sorun yokken kullanma tabii canım sadece burnu tıkanınca kullanırsın. Ama ben kendimden pay biçerek yapıyordum. O yüzden söyledim her çocuk farklı sende bebisini tanıyınca nasıl hareket edeceğini kendin karar vereceksin canım ;)

Canım ben de çok istiyorum emzik kullanmasını ama sonra beni emmek istemezse diye korkuyorum öyle bi sorun oldu mu

Yok canım olmadi oglum emzik kullanıyordu ama biberon almadı 14 ay sadece anne sütü ile beslendi ek gıdayı kabul etmedi. Belki biberondan daha rahat sut geldigi icin emmek istemeye bilir bebek ama Kuzenimin oğlu gündüz anne çalıştığı için biberondan anne sütü içiyordu ama akşam annesi gelince hemen memesine saldırırdı.
14 aylık ken sütüm kesildi emziği ise 17 18 aylık ken emzigi kendi bıraktı.
Bazı bebekler emmeyi erken bırakıyor istemiyor ne yaparsan yap bırakacak yani bahanesi de emzik biberon vs oluyor

Yok canım olmadi oglum emzik kullanıyordu ama biberon almadı 14 ay sadece anne sütü ile beslendi ek gıdayı kabul etmedi. Belki biberondan daha rahat sut geldigi icin emmek istemeye bilir bebek ama Kuzenimin oğlu gündüz anne çalıştığı için biberondan anne sütü içiyordu ama akşam annesi gelince hemen memesine saldırırdı.
14 aylık ken sütüm kesildi emziği ise 17 18 aylık ken emzigi kendi bıraktı.
Bazı bebekler emmeyi erken bırakıyor istemiyor ne yaparsan yap bırakacak yani bahanesi de emzik biberon vs oluyor
Oh maşallah canım ben de emzik kullanmasını istiyorum, hem çok tatlı oluyorlar hem de benim için de rahat olur insallah :KK48:

Oh maşallah canım ben de emzik kullanmasını istiyorum, hem çok tatlı oluyorlar hem de benim için de rahat olur insallah :KK48:

Inşallah kullanır canım kuzenlerimin bebekleri içinde (5 bebek ) birtek benim oglum kullandı. Dogumhaneden odaya çıktığında kuzenimin eşi hemen emziği ağzına dayamış oğlumun. Onun oğlu emzik kullanmadı o yüzde zor geçti bebekligi Ona hep emzik babası derim
Inşallah kızım da kullanır diyorum. Inşallah senin bebiş de kullanır canım.

Back