Hahhha herkesin kafasında deli sorular :)) trendyoldan baktın mı canım, ben de denk getiremedim ekru alayım diyorum mavi bana yakışmaz sankiYangınnn vaaaarrrrr.Lohusa pijaması olayı nedir ya. Deniyorum benım karnım küçük hepsi kocaman oluyo. Sanki memlekette herkes hamile beden kalmamıs bitmiş tükenmiş her yer internetten bakıyorum hiç bilmediğim siteler güvenemiyorum nolacak boyle var mı derdime care olabilecek. Mavi mi almak lazım ekru mu. Ekru zor mu kullanılır. Sabahlık ne kalınlıkta olmalı
Yarın 25+ 7 oluyoruz 26 bitiyor yani öyle birseySen şuan kaç haftaliklisin yazmiyor da
Ya ertesi gune kadar bekletiyolarmis ertesi sabahinkilerle birlikte gidiyomus hasta olmayan adama bile hasta eder bunlar gittigim hastanede yaptrdm bakim sonuc ne cikicakIns temiz çıkar.bende hafif var ama baska belirtisi yok.bizim sağlık ocağı yapmıyor idrar
Valla baktım da fiyatlar baya yüksek lohusa sepeti falan daha ucuz bilemedim yaHahhha herkesin kafasında deli sorular :)) trendyoldan baktın mı canım, ben de denk getiremedim ekru alayım diyorum mavi bana yakışmaz sankihaftasonu deneyeyim şansımı bakalım bulabilecek miyim
Canım hamile giyimden değil de normal pijama kampanya mağazalarının hamile ürünleri var, geçen gün 45 liraya vardı ama bana beden yoktu. Sen kilolu değilsen onları takip edebilirsinValla baktım da fiyatlar baya yüksek lohusa sepeti falan daha ucuz bilemedim ya
Canım biz Betül dedik eşimle beraber ben internetten isimleri anlamlarıyla beraber öyle beğendik içimizde şimdi Duru' da çok guzel bir dogsunlarda o zaman bile fikir değişebiliyor :)Iyi aksamlar guzel anneler
Bebisleriniz ismini belirlediniz mii ve kim koycak siz mi esiniz mi yoksa ikiniz mi
Esim ilk baslarda arven ismini cok istedi ama bana hep kaba geldi bende duru ismini cok begeniyodm esim de alisti simdi duru diye seviyoruz kizimizi bana en sonki isimler tuhaf geliyo begenemiyorum tabi kulaga hos gelenler de var iclerinde ama cok cabuk eskiyo isimler sizlerde durum nedir
Aynen canm saglikli dogsunlarda :) ama insan heycanlaniyo tabi bi de ilk cocuk olunca :)Canım biz Betül dedik eşimle beraber ben internetten isimleri anlamlarıyla beraber öyle beğendik içimizde şimdi Duru' da çok guzel bir dogsunlarda o zaman bile fikir değişebiliyor :)
Canım benim ikinci ama heyecan aynı bide oglustan sonra kız olacak oda ayrı bir sevinç çok istedim rabbim nasip etti çok mutluyum :)Aynen canm saglikli dogsunlarda :) ama insan heycanlaniyo tabi bi de ilk cocuk olunca :)
Ben gitmedim bugün kendimi iyi hissediyorum.sadece fotoğrafcı 250 mi ki kapı süslemesi istemiyorum ben.suslemeyi de istemiyorum aklımda benim çikolatacim süper abarti suslemede yapmicam sade şık ikramlıklarYarın 25+ 7 oluyoruz 26 bitiyor yani öyle birsey
Bugün gittim kontrole ben şeker için 144 cıktı yüksek çıkacağını tahmin etmiştim çünkü cidden şekere karşı düşkünlüğüm oluşmuştu
Kanım da 9.9 çıktı o da yerlerde diyetisyen önerdi bir de kan serumu vereceğiz dedi 1 2 güne yine gidecegim bu arada 57 kiloyum yani kızlar kilo ile bağlantısız şeker bilginize
Fotoğrafçıyı sordum kapı süslemesi artı fotoğrafçı 500 tl dedi
10 poz 2 si doğumhane de 8 ı de biz istediğimizde
Ayrica süsleme paketleri de var 400 600 1000 tl lik bunlara fotoğrafcı eklemek istersek +250 tl ekliyoruz
Benden bu kadar
Ins temiz çıkar canım ben gerek duymadım iyim çünkü.sağlık ocağı yapmıyor burdaYa ertesi gune kadar bekletiyolarmis ertesi sabahinkilerle birlikte gidiyomus hasta olmayan adama bile hasta eder bunlar gittigim hastanede yaptrdm bakim sonuc ne cikicak
Iyi aksamlar guzel anneler
Bebisleriniz ismini belirlediniz mii ve kim koycak siz mi esiniz mi yoksa ikiniz mi
Esim ilk baslarda arven ismini cok istedi ama bana hep kaba geldi bende duru ismini cok begeniyodm esim de alisti simdi duru diye seviyoruz kizimizi bana en sonki isimler tuhaf geliyo begenemiyorum tabi kulaga hos gelenler de var iclerinde ama cok cabuk eskiyo isimler sizlerde durum nedir
Evet iki isimde cok guzel canim benim esimde diretmez ben koyim diye isim guzel olsun da kimin koydugunun ne onemi var :))Canım cinsiyet belli olmamıştı eşim e sormuştum kuz olsa hangi ismi istersin diye oda Elif güzel isim değil mi demişti. Bi kaç gün sonra burada bi arkadaş bi kaç isim yazmıştı içlerinde Ebrar ismi vardı anlamına baktım çok hoşuma gitti eşim e söyledim oda beğendi. Tam karar vermesene Elif Ebrar su anda gündemde.
Allah tan eşim ben isim koyucam diye diretmez oglum da Ömer ismini ben söyledim oda beğendi ikinci isim ne olsun diye düşünürken kuzenim Asaf ismi nasıl diye sordu eşim de anlamına bakmıştı ve Ömer Asaf oldu.
Evet iki isimde cok guzel canim benim esimde diretmez ben koyim diye isim guzel olsun da kimin koydugunun ne onemi var :))
Canım canını sıkma bakalım dur doktorun da demekki çok önemli bisey gormediginden uyarmamistir belki de.hem çok şükür çoğu gitti azı kaldı hiç bi sorun olmadan atlatirsin inşallah stres yapma sakınkızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,doktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş , eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım
tatlım benim detaylida doktor hic oyle bisiden bahsetmemisti..masallah her sey iyi dedikızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,doktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş , eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım
benimde doktorlar bir şey demedi, ebe hemşiremiz bu şekilde uyarı yapınca tedirgin olmuştum ,ama sağolsun siz ve bütün arkadaşlarım yardımcı oldunuzCanım canını sıkma bakalım dur doktorun da demekki çok önemli bisey gormediginden uyarmamistir belki de.hem çok şükür çoğu gitti azı kaldı hiç bi sorun olmadan atlatirsin inşallah stres yapma sakın
tatlım benim detaylida doktor hic oyle bisiden bahsetmemisti..masallah her sey iyi dedi10 gun sonra ben memleketime geldim..devlet hastanesi bize cok yakin..gelmisken burda biraz tahlil yaptirayim kan degerlerime sekerime vs baktirayim diye dusunup muayene oldum..tahliller iyi cikti ama doktor ayni senn gibi plasentan önde..ilerde agrisiz kanamalara neden olabilir dedi. cok sasirdim..cunku perinatologum hic bisi dememisti...doktor söyle dedi bu aylarda önde olabiliyor ama sonlara dogru duzelir buyuk ihimalle..yine de icime kurt dustu istanbula dönunce kendi doktormla konusucam..bi de ben bebegin hareketlerini öyle asirı hissetmiyorum..22.haftadayim. .nette okudugum kadariyla plasenta önde olunca bebekle göbek arasinda yastık görevi gordugu icin hareketler asiri hissedilemiyormus..sen cok hissesiyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?