Canım arada benimde geli öyle islatmiyo ama akacak gibi sızlıyor sonra da bakıyorum bir damla gelmiş bi dogsunlarda yatak bile islanincak :))Kızlar benim dün akşam göğsümden su geldi ıslak ıslak oldu atletim önce telaş ettim ama sonra 5 aydan sonra normal olduğu yazıyordu rahatladım. Yine de çok erken geldi bana azıcık tuhaf oldum.
Bnmde iki üç haftadr geliyor sütyende leke oluyor az azKızlar benim dün akşam göğsümden su geldi ıslak ıslak oldu atletim önce telaş ettim ama sonra 5 aydan sonra normal olduğu yazıyordu rahatladım. Yine de çok erken geldi bana azıcık tuhaf oldum.
Sütlüüü seniiiiiiiKızlar benim dün akşam göğsümden su geldi ıslak ıslak oldu atletim önce telaş ettim ama sonra 5 aydan sonra normal olduğu yazıyordu rahatladım. Yine de çok erken geldi bana azıcık tuhaf oldum.
Kız napıyosun sen nerelerdesin hiiiiiiiBnmde iki üç haftadr geliyor sütyende leke oluyor az az
Özel sigortan var heralde çünkü ssk hepsini karşılamıyor.bende wm medikal kocaelide yapcam ins 3bin küsür dü en son ssk lıya.Bende kocaeli medikal de yapacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa siz nerede düşünüyorsunuz
Sigortam karşılayacak ücreti o nedenle fiyatını hiç öğrenmedim
5.ayim bitti toplam 4 kg aldım bundan sonra gelsin kilolar doymak bilmiyorum garip bişekildeToplam kaç kilo aldınız kızlar?ben hamileliğin başından beri 5 kilo aldım ama göbek kocaman :)
Süt kanallarına ilişkindir öyle bir sorun yok bence.Günaydın kızlar, dün sol koltuk altımda bi ağrı hissettim tedirgin oldum. Benzer durum yaşayn varmı, şuan ağrım yok ama devam ederse ara ara genel cerrahiye gideyim diyorum. Akıntı bende hamile değilkende olurdu, fitil kullanmıştım o zaman, antibiyotik ile birlikte. Geçmemişti gerçi. Şimdi de var su gibi ve kokulu ama kaşıntı ya da başka bi durumum yok. Doktora da sormaıdm normaldir die. Bi sonrakinde soryaım olmazsa. 17 şubatta randevumuz.
Oy maşallah kuzuya canım sana da geçmiş olsun, ilaçları kullan da iyice geçsin şu pis enfeksiyonlarımız artıkKızlar kontrolden çıktım idrardaenglfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür 69 kiloyum bu arada
Yok canım neden sorun olsun ki benimki zaten geriden gidiyodu anca toparlamış geç döllenme birde :)) seninki iyi yaniOy maşallah kuzuya canım sana da geçmiş olsun, ilaçları kullan da iyice geçsin şu pis enfeksiyonlarımız artıkben senden daha kiloluyum merak etme bir de benim bebis geçen hafta 900 gramdi acaba bi sorun mu var ya bu kadar tombis şeker yüklemesi de yaptırmadım doktora sormadım bile o da söylemedi
Hani çok kilo da iyi degil diyorlar ya şeker falan mı var acaba dedim Allah'ım her şeyde korkuyoruz ya, bebisler gelse hayırlısıyla şu 3 ay geçse deYok canım neden sorun olsun ki benimki zaten geriden gidiyodu anca toparlamış geç döllenme birde :)) seninki iyi yani
Ya öyle annelik endişe işi herşeyden birşey arıyoruz :))Hani çok kilo da iyi degil diyorlar ya şeker falan mı var acaba dedim Allah'ım her şeyde korkuyoruz ya, bebisler gelse hayırlısıyla şu 3 ay geçse de
Canım benimki de iri haftasına göre.doktor şekerden ya da genetik faktörlerden iri olur dedi.şeker de çıkmadı gerçi.genetik demek ki tombiş olacakOy maşallah kuzuya canım sana da geçmiş olsun, ilaçları kullan da iyice geçsin şu pis enfeksiyonlarımız artıkben senden daha kiloluyum merak etme bir de benim bebis geçen hafta 900 gramdi acaba bi sorun mu var ya bu kadar tombis şeker yüklemesi de yaptırmadım doktora sormadım bile o da söylemedi
Evet canım varÖzel sigortan var heralde çünkü ssk hepsini karşılamıyor.bende wm medikal kocaelide yapcam ins 3bin küsür dü en son ssk lıya.
Doğum fotoğrafçısını düşünüyor musun ben hiç sormadım
Yoktur bi şeyi kuzum olsa doktor uyarırdı, bizimki tombul diye açlık tokluk ölçtüler, şeker yüklemesi vs. Hiç bişi çıkmadı, tombul olacak bizim minnoşlarHani çok kilo da iyi degil diyorlar ya şeker falan mı var acaba dedim Allah'ım her şeyde korkuyoruz ya, bebisler gelse hayırlısıyla şu 3 ay geçse de
Canım gözünaydın prenses toparlanmışKızlar kontrolden çıktım idrardaenglfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür 69 kiloyum bu arada
Ayy bilmiyorum yaa antibiyotiği kullan önümüzdeki ayda tahlil ver gene çıkarsa değişik bir antibiyotik vericem dedi inşallah geçerse birdaha olmaz oğlumda hiç olmamıştı bunda nedense oluyo işteCanım gözünaydın prenses toparlanmışbende de enfeksiyon var, monural diye tek kullanımlık bi şase verdi doktor, henüz almadık.. nasıl enfeksiyonsuz kalıcaz bilmem
İyi düşünmüşsün canım kendi emeğin daha güzel oluyor elinden geliyorsa.. ben nişan nikah magnetlerimi kendim hazırlamıştım ama bu sefer hiç sabrım sıkıntı basıyor çok fena öyle şeylerle ugrasırken. Doğum fotoğrafçısı her zaman bebeğin yakınında oluyor böylece bebek karışmaz ya da kaçırılmaz diye Harika bir fikre sahip eşimEvet canım var
Valla bilmiyorum 2 3 güne şeker için gidecegim ayrıntılı olarak soracagim bu işleri eğer paketimin içindeyse süsleme ve doğum fotoğrafçısı isterim tabiki ama değilse talep ettiğim birşey değil
Profesyonel kameramiz var gorumcem ben çekerim dedi o yüzden kendimiz çekeriz diye düşündüm çok gerekli gormuyorum açıkçası tabi her an fikrim değişebilir
Sen ne yapacaksın süsleme ya da fotoğrafcı düşünüyor muşun
Ben taç ve terliği de silikonla kendim yapacağım gecelik aldım ona uyduracağım
Hediyelik olarakta çok araştırdım birer magnet minik reçel ve çikolata dağıtmayı düşündüm 50 tane yapsam yeter herhalde şu an 15 tatildeyim hepsini kendim yapmayı planlıyorum allah nasip ederse tabi
Bir de oğlu olacaklar gecelik ve taç terlik için hangi rengi düşündünüz
Ben cinsiyet belli olmadan pembe gecelik aldım doğuma uygun taç ve terliği de pembe mi yapayım
Yoksa beyaz mavi tonlarında bir gecelik daha mi alayim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?