Valla keyifleri nasıl doğduklarında keyifleri gelince birşeyler yapıyorlarsa doğmadan da aynılar zipirlarAman kuzum dikkat et, vallahi ben de ayni şekilde kipirdamayinca delirecek gibi oluyorum 2 gün önce yine gündüz hiç oynamadı tutamadım kendimi ağladım hadi oyna kızım diye yalvardim resmen.esek aksam kipir kipirdi sonra. Bugn yine hareketli degil bi amuda kalkmadigim kaldi
günaydın kızlar..bugün detayli ultrasyonumuz var çook heyecanlıyıminsallah her sey yolundadir...bebegim saglıklıdır bebisler genel olarak detaylidaki fotolarina cok benziyormus dogduklarinda..onu da cok merak ediyorum
evet canım Okan'da yaptirdim..cok guzel bi hastane cidden.Canım nasılsın inşallah herşey yolundadır. Nasıl geçti ayrıntılı. Memnun kaldın mı okan üni.sinde yaptiracaktin değil mi
Maşallah kuzuyaaa
Oğlumda çok hareketliydi hala oyle buda sanırım çok yaramaz olacak yandikkkkMaşallah kuzuyaaabenimki daha sessiz sakin, az önce dışarı çıktık o zaman bi defa bi vurdu ama şu an sessiz
Aynen benimkide fingirdiyorAkşam oldu bizimki pıtırdamaya basladi
Ay aman ne olur sanki hiç uyumasa hep fingirdeselerAynen benimkide fingirdiyor
Uyucak büyücek annesi bak ben yattım. Kızında yattı uyuduAy aman ne olur sanki hiç uyumasa hep fingirdeseler
Ben de uzandım şimdi benimki tepinirUyucak büyücek annesi bak ben yattım. Kızında yattı uyudu
3bin küsürdü ama zam geldi sağlıkta en son nedir bilmiyorumKızlar doğum yapacağınız hastanelerin doğum ücretleri ne kadar? Ogrenebildiniz mı?
3000 geçen sene fiyatı cnm bu sene ne olur bilmiyorum ama ben devlette yapmak istiyorum. Ebeler daha ilgili eğitim veriyorlar tanıdım baya hastanemiz de yeni ve tam teşekküllü ki yenidoğan yoğun bakım var. Gittiğim özel de yok mesela yoğun bakım bu bir eksi.Kızlar doğum yapacağınız hastanelerin doğum ücretleri ne kadar? Ogrenebildiniz mı?
Tele xplay indir cnm orada görülür CD verilen görüntüler 4d formatında çünkü.evet canım Okan'da yaptirdim..cok guzel bi hastane cidden.
cok sükür tüm organlari ve uzuvları normal..erken dogum ya da gebelik tansiyonu riski yokfakat kızım yüzünü 2 eliyle kapatmis yetmemis ayaklarini da bastirmisti yuzüne renkli profil fotosu vermesi icin acık olmasi gerek ya..her islem bittikten sonra dr git bi meyve suyu ic 15 dk sonra gel dedi (kadinn da tüm randevulari dolu gidiym yarim saate geliym de olmuyo)nese portakal suyu falan ictm cikolata yedim..wc de karnimi sıktım falan tekrar baktik zorla elini kulaginn arkasina atip kolunun üzerine yaslanmis yani bi foto cikartti ama milletinki gibi net güzel bi resim degil..ay 500 lira verdik bi de esim dio dügün fotograflarina okadar vermedim be hayır yane milletin cocugu bacagini kapar cinsiyetini göstermez benimki bacakları ayırıyo yüzünü saklıyo nese saglikli olsun da dogunca gorcez insalah cd verdiler bi de ama ordaki resimleri de pek anlamadim.
3bin küsürdü ama zam geldi sağlıkta en son nedir bilmiyorum
Ooo pahalıymıs kızlar burda en iyi hastane 1000 tl diyor normal doğum için, çok kararsızım hayırlısı olsun insallah3000 geçen sene fiyatı cnm bu sene ne olur bilmiyorum ama ben devlette yapmak istiyorum. Ebeler daha ilgili eğitim veriyorlar tanıdım baya hastanemiz de yeni ve tam teşekküllü ki yenidoğan yoğun bakım var. Gittiğim özel de yok mesela yoğun bakım bu bir eksi.
Ben devlette doguracam. Heralde ucretsizdir diye dusunuyorum :)Kızlar doğum yapacağınız hastanelerin doğum ücretleri ne kadar? Ogrenebildiniz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?