2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kendinizi iyi hissediyorsaniz alın sin aylar nasıl olcaz yürüme yorulma bilemiyoruz.ben oglumda iyidim ama bu beni cok yoruyo yürüyünce topalliyorum ama eşim hala bekle bekle diyo.bende yavaş yavaş alıyorum ilk 3 ayliklar uzun giyilmiyor hemen büyüyorlar bilginize ilk ay uzun kollu giyerler sonrasi 5 ay falan zibinlarla ama bi iki uzun kollu olmali akşam gezmeleri için.emzirme atleti ve sudyeni de aldim kullandim rahattı ama kotonun lastiksi askılıkları da rahat oluyor sıkmadı sürece.benim ilk 3 ay sütüm gelmedi 4.aydan 1.5 yaşına kadar sömürdü. Göğüs pompası da sadece emzirmeyi bırakırken lazim oldu.onu simdiden almayın derim belli olmaz belki sütünüz hemen gelir belki bebek emer sizi.gogus ucu olmayanlar icin de eczane de seffaf göğüs ucu satılıyor cevremde kullananlar var onlar için dogumdan sonrayi bekleyin derim ama belli basli şeyleri simdiden halletmenin karı var zarari yok.8. Aydan sonranin da bi garantisi yok herşey Allahtan kötü dusunmeyelim ki bebislerimiz hissediyor

Ayy canim liste icin cok tesekkur ederimm
Bi yerden baslamak lazim bi anda yuklenmektense

Ayy ne guzel hersey bianda hazir olsa ne guzel olur sip diye :))

Hahah canm rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin sana bebisine
Bende basliyim diyorm bi iki ivir zivir var sadece ama onunla olcak is degilll
Bi takinti var bizim millette 7. Ayda baslanirsa bereketli olur falan diye ama inanmyorm cocuk kismetiyle gelir zaten dedigin gibi liste cok mantikli

kızlar günaydın,
sağlık ocağının yaptığı testler, yarın kadın doğum doktoruma sorucam
hiç te iç açıcı gelmedi bana, hamilelik bütün değerleri alt üst etmiş

Eklentiler

• sağlık ocağı.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 49
Şıp diye hazır olmasa da olur :) hazırlık aşaması bile çok güzel ve özel olur. Kıyafetleri yıkamak ütülemek vs.
Yani tabii o heyecani yasamak lazim da hersey hazir dediginde bile bi eksik cikar ya onun icin dedim ben :)

kızlar günaydın,
sağlık ocağının yaptığı testler, yarın kadın doğum doktoruma sorucam
hiç te iç açıcı gelmedi bana, hamilelik bütün değerleri alt üst etmiş
cnm hep böyle oluyor zaten onlar normal insan değerleri biz de yükselme düşme çok normal benimde böyle doktor bir şey olmaz diyor.

Bende haftaya kontrole gidicem bakalım ne zaman yapicak şeker yuklemesini

Napiyor bebislerimiz hala hissetmeyen kaldımi yavrusunu

tgb34 canım sen yaptırmadın mı şeker yüklemeni? Cumartesi yapıldı benimki, 116 çıktı. 140 altında ise sorun yokmuş diye okudum ama daha dr la görüşemedim

tgb34 canım sen yaptırmadın mı şeker yüklemeni? Cumartesi yapıldı benimki, 116 çıktı. 140 altında ise sorun yokmuş diye okudum ama daha dr la görüşemedim
bu hafta yaptırcaktım cnm özelde kan ve şeker muayena 250 tutmuş arkadasın, bu kez devlette yaptırayım dedim o da erken saat bulamadım aç kalacağım falan bilmiyorum özele gtisem kanı sağlık ocağında yaptırsam kan istemeyin desem olur mu. Valla para vermekten yoruldum ama bebişi görmek için de özele gidiyorum.

Hayırlı haberler canım inşallah
Şekerim çıkmadi cok şükür 2 saat bekledim elma aromaliydi. Elmali maden suyu gibuydi ama ac karnıma gittim icin biraz sarsti.seker yuklemesi odasında beklerken bi ara gozlerimi kapattim hemen uyardı uyumayalım diye

Olur tabii, kan ve idrar testini Devlette yaptırıcam dersin, illa burda yaptır diyemezler, bana da bir ay sonra gel dedi, 1 ay nasıl görmeden dururum bilmem

Şekerim çıkmadi cok şükür 2 saat bekledim elma aromaliydi. Elmali maden suyu gibuydi ama ac karnıma gittim icin biraz sarsti.seker yuklemesi odasında beklerken bi ara gozlerimi kapattim hemen uyardı uyumayalım diye
İnsana ağırlık çöküyor evet, gelmiş geçmiş olsun canım. Şekerin çıkmamış çok güzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…