2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canim emin ol toplamda 3 saat ayirsan battaniyeyi bitirirsin okadar kolay. Bak video atiyorum. ♡

Canim emin ol toplamda 3 saat ayirsan battaniyeyi bitirirsin okadar kolay. Bak video atiyorum. ♡
Tamam canim ip vardır dimi her yerde bulunur yapım hayta oğluma da yapım hiç yorgan ortmuyo ya bu sıcak tutar en azından çünkü çok terliyo cabuk hasta oluyo şuan bile hirliyo uyuyamadı ilerlemeden ne yapsam diye düşünüyorum

Vixbabyrup çıkmış eczaneye danış istersen bı terleten çocukta zor vallahi Allah yardımcın olsun

Amin canim valla su gibi terliyo yaz kış ve ter alerjisi var vücudu pütür pütür hep
İnce penyeyle gecirirsiniz kişi kazak falandır giyemez inşallah büyüdükçe atar benim oğlan 2 yaşına kadar bronsiloit olurdu sürekli 2 yaştan sonra olmadı çok şükür

İnce penyeyle gecirirsiniz kişi kazak falandır giyemez inşallah büyüdükçe atar benim oğlan 2 yaşına kadar bronsiloit olurdu sürekli 2 yaştan sonra olmadı çok şükür
Çok şükür bizim de geçer inşallah büyüdükçe kazak hırka falan hiç giyemez zaten sürekli de üzerini degistiriyorum fon makinesiyle kurutuyorum kafası falan su gibi oluyo zor arabada iki saniyede terler mesela giydir çıkar surekli doktor irsi dedi

bence cok erken canim..en az 3 hatta 4 yas olmali..icinde diledigince zıplayip uyaninca kendiliginden kalkip gelecek yatak park yatak..yegen ve arkadaslarimdan biliyorum..evet cok tatlılar ama bebisin de aklı ermeli biraz..

Onlar açısından bakınca o da doğru ama insan öğrenmek istiyo tabi. Hayırlısı ile öğrenirsin madem geç olsun da güç olmasın
Şuursuz insanlar kendi yaptina bakmaz hep karşıda arar hatayı sinirini atmak için.rabbim oylelerinden korusun hepimizi insan.

Gözün aydın canım sağlıklı olmasına çok sevindim darısı sıradakilerin başına

ya bi de kızlar ben aşırı susuyorum, benzer şikayeti olan avrmı. Şikayet diyorum zira gebelik şekerim olmasından şüpheleniyorum. Ben hiç bu kadar susamazdım
Ben de öyleyim canım.eskiden de çok su içerdim ama hamilelikte çok daha fazla susamaya başladım.metabolizma fazla çalışıyo diye su ihtiyacı duyuyoruz herhalde.ben de korkuyorum ama gebelik şekerinden inşallah çıkmaz

gözün aydin canim insallah bizler de güz3l haberlerle cıkarız ultrasyondan..insan tedirgin oluyor ister istemez..

bence cok erken canim..en az 3 hatta 4 yas olmali..icinde diledigince zıplayip uyaninca kendiliginden kalkip gelecek yatak park yatak..yegen ve arkadaslarimdan biliyorum..evet cok tatlılar ama bebisin de aklı ermeli biraz..

ya park yatak yada anne yani yatağı alacağız zaten fakat evimize gömme dolap yaptırıyoruz bu aşamada odasını da oluşturacağız yani 3 yıl sonra bile kullansa şimdiden yaptırmak hepsini bir mantıklı degil mi
Yoksa bebek odası yapmaya şimdi gerek yok gibi duruyor önceden yapalım çıksın diye dusunduk

Kızlar park yatağın içine yatak alcaz. Daha önce de sormuştum ama netlestiremedim. Park yatak için olan yataklar internette ince ve 100 tl falan, ondan mi almamız lazım yoksa şu bizim yattigimiz normal yatakların kucugunden mı alcaz? Bi bakın internetten ya bana akıl verin nolur

Benim oglaninki incelerdendi rahatti aslında ama buna ortopediklerden alicam bulabilirsem

bana da lazım bu akıldan görümcem park yatağını verecek ben de döşeğini yeni almayı düşünüyorum ama nasıl birşey olması lazım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…