- 13 Eylül 2017
- 485
- 483
- 103
yahu sen taviz verdikce o tepene biniyor..mumkunse 2.isme karısmasin bari..sizin cocugunuz sonucta..biraz dik durBu isim konusundan yoruldum bunaldim artik ya korkudan isim konusunu açamıyorum ne desem sürat yapio ya sinirliyim zaten susuyorum yoksa az kaldı bağırıp çağırcamgül e bile razı oldum şimdi de yok direk adı olsun yanına isim olmasin sınırlarımı zorluyo ya kadin bi kere bile kapımı çalıp napıosun nasilsin demiyo ne koycam ya adini delircem delircem
Iki isim istemiyormuş oglum a da tek isim koymuştuk istememişti ama bu sefer yok yani o diretirse bende direticem ikinci isim için güle razı olduğuma sevinsin asıl of ofyahu sen taviz verdikce o tepene biniyor..mumkunse 2.isme karısmasin bari..sizin cocugunuz sonucta..biraz dik dur
Telefonun mesaj kısmına kaydet.dr yanına girmeden aç teli bak bak sor ben öyle yapıyorum
Yaz tatlım, ben yazarak gidiyorum, doktorun söylediklerini de eşim gizli ses kaydı yapıyor çünkü heyecandan ya anlamıyorum ya da hemen unutuyorum ne dediğini.. eve gelince sakin kafayla dinleyip anlıyorumhamilelikte beyin hücreleri ölüyor diyorlar sanırım haklılar..
proftan da iyi haberlerle döneceğine inanıyorum canım, aman bizim ilişki yasağımız yok da ne oluyor sanki, kardeş gibiyiz aylardır. Zaten her yerim agrıyor sagolsun eşim de bişi demiyor, çok şükür bu günümüze
apekmimek cnm ben dün kendi doktoruma ayrıntılıyı götürdüm, aşağı yerleşimli plesanta nedir diye sordum o da daha bunun için çok erken, kilo alacaksın şişeceksin plesanta yukarı çıkacak mı çıkmayacak mı belli olacak dedi. Çok mühim birşey değil bunu düşünme bile dedi ve baktı bence öyle bir sıkıntı yok dedi. valla benim gibi soğukkanlı rahat insanı da bir değişik yaptı bu doktorlar. senin plesanta doğum kanalını kapatıyor mu eğer öyle ise ilişki yasağı falan oluyormuş.
Askim ♡
Cinsiyet söyleme yen hastane saçmalık ya.baska devlete git öğrenmek içinSorma canım yaaa bugün kartal lütfü kırdar eğitim araştırmada tahlil sonucu gösterdim onlara sordum hastane prosedürü olarak cinsiyet söylemiyoruz dedilerne yapsam bilemedim ozel e gitmiyorum başka bir gebe takibe mi gitsem acaba yada ayrintiliya gün say şafak 15
Evet cnm sen 4 ünde sor bakalım ben biraz araştırdım plesantanın konumlarını 3 şekilde oluyormuş doğum kanalını tamamen kapatan (eşi önde dedikleri) bu kesinlikle sezeryan oluyormuş, kısmen kapatan bunda da yukarı çıkmazsa sezeryan oluyormuş ama böyle kapatmayan ve aşağıda yerleşen olunca yukarı çıkması bekleniyormuş benim böyle. İlişki yasağı bizler için önemli değil ama işte insan neden bir sorun mu var falan diyor. Bize bakan prof da yasak olsa söylerdi. Doğumun zorlaştıracak şeyler olmasın İnş önemli olan o.Öyle düşündüm ben de yoksa insan heyacandan unutuveriyor.
Aynen canım telime not edeceğim.Sonra kızıyorum kendimi niye sormadım bunları diye.İlişki konusunda biz de kardeş gibiyiz ilk aylardan itibaren zaten.o kadar anlayışlı olacaklar tabi
Sende problem yokmuş sevindim canım
İnşallah Bundan sonra da olmaz
Plesentan aşağıda ilişki olmasın kanar dedi o kadar.Ben de akıllı gibi bi şey sormadım
Bu ilişki yasağı o an baktığında eş aşağıda olduğu için mi ilişki yasak dedi yoksa tümü ile mi yasak bilmiyorum
Senin doktorunun da dediği gibi bebek yerinde durmuyor usg ile bakarken altta ise öyle demiştir
Kanalı kapatmış demedi ama
4ünde profta randevum var bütün sorularımın cevabını alırım inş
İlişki yasağı olsun da başka bi şey olmasın o zaten problem değil
Sağol canım
aynen benim gibi olmuşşş önce erkek dedi bir doktor, sonraki hafta kız dedi diğeri,Malesef göstermedi canım 1 doktor kıza benziyor dedi bir digeri erkeğe.kararsız çocuğum saklıyor kendini.
Ayrintiliya kaldı bizim is 12 ocakkkk gel artik.
hayırlı olsunCanım halam koyden kızıma ciciler yollamış ilk hediyemizide almış olduk
Amin canım inşallah güzel gunlerde sağlıkla giysin bebislerimiz çok özledim bebek kokusunu coook :)hayırlı olsunilk hediyen
bende ilk defa kendim a101 den battaniye aldım yedekte dursun diye,
birde gebelik okulunda hediyeleşmiştik geçen hafta, oradaki arkadaş bana bebek alt üst takım almış
görünce bir tuhaf oldum, çok değişik bir duygu, inşallah evlatlarımıza sağ salim sağlıcakla giymeleri nasip olur
aynen benim gibi olmuşşş önce erkek dedi bir doktor, sonraki hafta kız dedi diğeri,ikiside devlet hastanesi doktoruydu, söylemeyiz vs demediler, benimde 13 ocak ayrıntılı peş peşe öğreniriz nasipse canım
35 yaş üstü her hamileye amniyosentez yapmak neyin kafasıdır acaba. Bu kadar kolay mı ya? Bunun dolu yolu var. Benim doktorum ben asistanken bunu yapıyorduk tabi çok gerilerde kaldı dmeişti, ama gerilerde kalmayan hastaneler var demek ki.Hadi bakalım canim sağlıklı haberleriyle birlikte öğrenelim insallah. Merakla bekliyorum. Biraz önce balkondan komşu gördü karnin yine sivriliyo dedi. Bende belli olmaz yaaaa hem kalçalarında genişledi diye son çırpınışlarını yaptım.
Bir de her devlet hastanesinde bu prosedür yok çünkü bana marmara eğit arast kız olabilir dedi. Zeynep kamil eğit aras erkek olabilir dedi.
Mesela marmara eğit arast 35 yaş üzerindeki hamilelere amniyosentez yapıyoruz dediler. Zeynep kamil egit arast sınırın altindasin dedi. Kartal lütfü kırdar eğit arast sadece sordu kâğıda bakmadı bile yaş sınırı yüksek notu aldı.
Her hastane eğitim araştırma bile olsa kendi içinde farklı prosedürler belirliyorlar.
ben yaptırmadım biliyorsun canım, benim yaşım 40, ikili çok iyi çıkmasına rağmen, üçlü testimde down sendromu yüksek çıktı, doktor zeynep kamil e yönlendirdi, gitmedim, dün sordu iğnemi yazdırmak için gittiğimde , amniyosentez yaptırmıcam hocam, isterseniz imza atayım dedim, sen istemedikten sonra gerek yok dedi, ayrıntılı ultrason sonucunu göstericem bundan sonra, içim rahat Allah a şükürHadi bakalım canim sağlıklı haberleriyle birlikte öğrenelim insallah. Merakla bekliyorum. Biraz önce balkondan komşu gördü karnin yine sivriliyo dedi. Bende belli olmaz yaaaa hem kalçalarında genişledi diye son çırpınışlarını yaptım.
Bir de her devlet hastanesinde bu prosedür yok çünkü bana marmara eğit arast kız olabilir dedi. Zeynep kamil eğit aras erkek olabilir dedi.
Mesela marmara eğit arast 35 yaş üzerindeki hamilelere amniyosentez yapıyoruz dediler. Zeynep kamil egit arast sınırın altindasin dedi. Kartal lütfü kırdar eğit arast sadece sordu kâğıda bakmadı bile yaş sınırı yüksek notu aldı.
Her hastane eğitim araştırma bile olsa kendi içinde farklı prosedürler belirliyorlar.
malesef var demek ki35 yaş üstü her hamileye amniyosentez yapmak neyin kafasıdır acaba. Bu kadar kolay mı ya? Bunun dolu yolu var. Benim doktorum ben asistanken bunu yapıyorduk tabi çok gerilerde kaldı dmeişti, ama gerilerde kalmayan hastaneler var demek ki.
Ay doğru dedin canım.güldürdün beniBoşver can taşıyoruz içimizde kolay değil, bir sürü hormon vs değişiyor, bi dönemde kokulu osuruk yapalım ne olcak
Ben de 35 yaşındyaım ikili testim kötü değildi, dörtlü testim de öyle. Ama 630 da 1 mesela çok çok küçük riskelr de çıkmaıd. İnsanlar da 10.000 de 1 çıkıyor. Saedece içim rahat etsin diye nfty test yaptırdım ben, o da temiz çıktı ama onunda garantisi yok. Detaylı ultrason iyi geçmişse hiç takma kafana, ikili test bi olasılık hesabı, tanı testi değil, dörtlü test de öyle. Benim ilk gebeliğim ikinci gebelikte 38-39 olurum ne yapalım. Allah tüm bebeklere sğalık verisn.ben yaptırmadım biliyorsun canım, benim yaşım 40, ikili çok iyi çıkmasına rağmen, üçlü testimde down sendromu yüksek çıktı, doktor zeynep kamil e yönlendirdi, gitmedim, dün sordu iğnemi yazdırmak için gittiğimde , amniyosentez yaptırmıcam hocam, isterseniz imza atayım dedim, sen istemedikten sonra gerek yok dedi, ayrıntılı ultrason sonucunu göstericem bundan sonra, içim rahat Allah a şükür
Cinsiyet söyleme yen hastane saçmalık ya.baska devlete git öğrenmek için
Ayrıntılı yıl keşke erkene alsaydın
Bende de aşırı bel ve sırt ağrısı var.bi de oturamıyorum hiç.ya yürümem lazım ya yatmam :)Belim çok ağrıyo benim kızlar aslında her yerim ama oglumdan fırsat bulup nerem tam ağrıyo anlamiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?