Maşallah yavrusunaa cok heycanlı dimiBuda benim minik kuzum
Bizim gittigimiz drlarin makinesi de ayni ise ayrintili ultrosunu niye kendileri yapmiyo acaba.?4 boyutlu da olmaz yazıyor bak internette ama daha kaliteli olduğu kesin en net 2 boyutluda görüyormuş doktorlar, youtube da izlediğim doktorlar da öyle söylüyor.
naptin canim nerde yaptiracaksin ayrintiliyi?? Ben sordum kendi gittigim özel Pendik Bölge'de 450 lira.. Umut'a giden arkadasim detayli yaptirmamis orda..hatta hic bir yerde yaptirmamis..özel maltepe universite hastanesi 500 dedi..ustelik özel saglik sigortasi karsilamiyormus..vala yandik..Kartal Lutfi Kirdar'a mı baksam acaba devlet hastaneleri nasil olur acaba?Arkadaşın umut tan memnun kalmış mı banada bilgi verir misin
Bide bölge hastanesi ne kadarmış öğrenince paylaşırsan sevinirim.
Yapan var cnm ama rapor yazamıyorlar sanırım bir de perinatolog bunların hocası tabiki daha iyi biliyorlar.Bizim gittigimiz drlarin makinesi de ayni ise ayrintili ultrosunu niye kendileri yapmiyo acaba.?
Bilgileri acisindan mi yinlendiriyorlar ki
CD verdi canım ama açtık video yoktu resimler vardı içindeMaşallah yavrusunaa cok heycanlı dimi
Video verdi mi size
cnm sadece resimler miydi, onlar 4 boyutlu olunca uygun programla video oluyor. corel windvd pro indirdim hatta telefonda da xplay indirdim o zaman video oluyor :) video_ts yazıyor dosyada.CD verdi canım ama açtık video yoktu resimler vardı içinde
Bakmadım ki canım eşime söylerim bakarcnm sadece resimler miydi, onlar 4 boyutlu olunca uygun programla video oluyor. corel windvd pro indirdim hatta telefonda da xplay indirdim o zaman video oluyor :) video_ts yazıyor dosyada.
Bakmadım ki canım eşime söylerim bakar
Kızımın ilk cicilerini aldım
Bunlarda çok güzel paşa güle güle kullansın uyku tulumu çok işe yarıyor iyi günlerde kullanın inşallahhttps://urun.gittigidiyor.com/bebek...ti-bugs-bunny-bornoz-seti-mavi-yeni-316698467
https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/kiz-erkek-bebek-fermuarli-pelus-kundak-seti-314910833
Kızlar bu cicileri aldım.Beğendim de
2.gün elime geçti
Bunlarda çok güzel paşa güle güle kullansın uyku tulumu çok işe yarıyor iyi günlerde kullanın inşallah
naptin canim nerde yaptiracaksin ayrintiliyi?? Ben sordum kendi gittigim özel Pendik Bölge'de 450 lira.. Umut'a giden arkadasim detayli yaptirmamis orda..hatta hic bir yerde yaptirmamis..özel maltepe universite hastanesi 500 dedi..ustelik özel saglik sigortasi karsilamiyormus..vala yandik..Kartal Lutfi Kirdar'a mı baksam acaba devlet hastaneleri nasil olur acaba?
Bakmadım ki canım eşime söylerim bakar
Kızımın ilk cicilerini aldım
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...ti-bugs-bunny-bornoz-seti-mavi-yeni-316698467
https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/kiz-erkek-bebek-fermuarli-pelus-kundak-seti-314910833
Kızlar bu cicileri aldım.Beğendim de
2.gün elime geçti
Aslında niyetim almak değildi ama çok hoşumuza gitti kaynanam la beraber aliverdik :)Ay çok tatlılar. Bi 6 aya gelsem de bende başlasam yada en azından cinsiyetini öğrensem belki ufaktan kaçamak yaparım.
Kızlar bebek arabasi ben de Kanz 4010 düşünüyorum ama inşallah iyidir
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah biz de onu alcaz gibi bakalım başka içime sinen olmadı. Fiyatı ne kadardiBen aldım aynısından geçen hafta tabi kullanmaya var daha ama çok güzel ben çok beğendim. Diğer travel sistemlerden daha kibar duruyor görünüşünü beğenip aldım hemde aldığım mağaza indirim yaptı.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah biz de onu alcaz gibi bakalım başka içime sinen olmadı. Fiyatı ne kadardi
Süper almissiniz canim insallah biz de buluruz uyguna, güle güle kullanınSağolasın canım darısı size. Bende bir sürü mağaza gezdim netten baktım en içime sinen o oldu hemen aldık. 1300 dedi 1000 e aldık.
Kızlar ya ben geçen hafta gripten tatanoz aşısını yaptırmadım bu hafta da annemlerdeyim eve haftaya gidicem çok mu geç olur valla yeni geldi aklıma tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?