Kuzum.. Ailenle gelelim dediğinde gelme diyecek kadr ne yaşadınız?
Bebek olduğu için zaman zaman eşimze ilgi göstermiyebiliyoruz. Belki bebeğin etkisinden eşinden uzak kaldın fark etmeden, o da etkiye tepki yaptı, birikti. Fark etmednz ikinz de ?
Arkadaşların senin anneliğine nasıl laf edebilşr? Hani şaka ile karışık olabilir mi, sen yanlış anlamış olabilir misin? Belki alınganlık yaptın farkında olmadan. Eğer aksini düşünüyorsan zaten onlar arkadaşın olamaz, uzak durmalısın onlardan. Gerçek dostlar köstek olmaz, yardımcı olur.
Eşinle karşılıklı konuş.illa ki arkadaşlarına dışarda vakit ayıracak. Ancak bu sürekli olmamalı. Birbirinize zaman ayırın. Eşin sana gelmiyorsa sen ona adım at bakalım. Belki o da hatasını fark eder. Gerekirse ilk sen öp, özledm de. Eve geldikçe..
Aranızda anladığjm kadarı ile bir saygısızlık yok. Eğer saygı varsa geriye herşey çözülür cnm.
Bir de bebek doğana kadar ben kara kara düşündüm bebeğime kim bakacak diye. Ben de çalşıyorum.hamileliğimn tadını çıkartamadım. Annem çalşıyor. Kayınvalidem görümcenin kızına baktı 10yıldır hala bakıyor. Ben bakaman dedi. Yoruldum dedi. Açıkcası buna çok kırıldım zamanında.eşim bakıcı kesinlkle istemedi. Zaten o kadr durumumuzda yok.
Bebek oldu kayınvalide sağ olsun bahşetti ben bakarım dedi. Mecbur olmamayı çok isterdim. O lafın üstüne kyınvalşdeye asla baktırmak istemezdim ama şartlar.. Ne yapacağız ki.. Senin bakacak birisi mutlaka çıkar. Arkadaşım öğretmen yana yakıla bakıcı aradı bulamadı. İşe başlamasına bi kaç günn kala tesadüf yan komşusu bakacak çocuk arıyorm demiş. 3yıldır misler gibi bakıyor. Hem sen öğretmensin. Çok esnek olacak çalışman. Bebeğinle bolbol vakit geçirirsin. Gönlünü ferah tut. Bol bol dua et.
A Albeni7 gerçekten ne güzel olurdu yakın otursak..dertleşsek..
Biz bi komşu birliği yaptık bakalım bebeler büyünce inşallah parkta bulşcaz :))
Değilmi
S sarihperi @Layeste @Meltemruzgari29