- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #35.121
Ohh maşallah size ... Nazar değmesin.40 im cikana kadar annemlerdeydim ben canim orda benim kizda gunduz uykusu kisaydi simdi evime gecince uyusun diye sallamiyorum ona gore hareket ediyorum karnini doyurup altini degistiryorm uykuluysa yatagina koyuyorum beyaz gürültuyu aciyorum uyuyor hemen ama yok gozler faltaşi gibi aciksa koltuga koyuyorum onunla konusuyorum sohbet ediyorum uykusu gelsin diye bekliyorum uyusun diye onu zorlamiyorum sallamiyorumda artik. böyle böyle düzene girdik cok şükür simdi kucak istemiyor hic gazini cikarttirip hemen yatmak istiyor yatiriyorum bende rahata kavustum resmen 40 i cikinca duzene girer dediler girdi gercekten de. bir de bebk 40 liyken cok agliyorsa sonrada uslu bebek olur dediler hep insallah diye dua ettim oyle oldu bizimki simdi uslu bebek . tabi ben tek cocuklu olarak boyle rahat konusyorum sende 3 tane olunca daha yogun oluyorsun ilgilenmen gereken diger cocuklarda var Allah kolaylik versin canim
Evet en önemlisi bi rutin oluşturmak. Onuda dediğin gibi en az 40 çıkana kadar yapamıyoruz. Bebelerin gazı tuzu :) yeni dünyaya alışma süreçleri...
Katılıyorum ama önce çok ağlayan yaramaz çocukların sonra çok nazlım ve uslu olduğuna. Her ikisinide yaşadım. Biri sonradan azdı kudurdu :) küçğkken melek gibiydi. Diğeri 5 ay anamı ağlattı sonrasında kuzuya döndü. :):)
Bu da orta halli bakalım nasıl olur