- 23 Nisan 2018
- 327
- 248
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #35.081
Insallah cnmBizimki doğduğundan beri tokta olsa hep aranıyodu 3.günü versek mi dedik anında kaptı hala da emiyo çok büyük rahatlık valla özellikle uykuya geçerken inş bırakmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cnmBizimki doğduğundan beri tokta olsa hep aranıyodu 3.günü versek mi dedik anında kaptı hala da emiyo çok büyük rahatlık valla özellikle uykuya geçerken inş bırakmaz
Ayne oyle ya korkumdan aglayacak diye ayaklarimdan indirmiyotum bana temzlilci yemeknyapack bori lazomNapıcaz böyle ne zaman düzelecek bu danalar ki.
Valla iki bebe büyüttüm böylesini görmedim :):)
Kundağa da sarıyorum yarım yapıyorum elini kolunu oynatmasın diye o da yok. Yok bacım yookk :) kasıtları var analarını delirtmeye bu kızların.
Ben de aynı durumdayım konuyu takipteyim .acillerde sürünüyorum resmen .sizin yaptığınız şeyler var mı?bana sıcak kompres ile masaj sonrası süt boşaltma ,makinanın çekemediği sütü elle sagmam gerektiğini söylediler.antibiyotik ve Ateş düşürücü kullanıyorum ayrıca da ..Iyi geceler kizlar. Mastit olup ustesinden gelebilen var mi aranizda. Ya da halk arasinda umma olmak denen sey. Iki gundur omrumden omur gitti.
Canm ben cok sey yaptim annen esin yada tandigin biri memenin ucindan tutup iyice sallasinlar seyrek bi taraklada tarasinlar meme ucua dogru bunun yadinda uzum yapragi koydum birde misir unuu suyla kavurduk dayana bilcegim sicaklikda koyduk ikigun buu iki gunde sogani kozleyip koyduk ve banyodan oncede zeytin yagla masaj yaptim ama en etkili bence sallamak canin aciyacak sekilde sallayip iltahabi akitcaklarBen de aynı durumdayım konuyu takipteyim .acillerde sürünüyorum resmen .sizin yaptığınız şeyler var mı?bana sıcak kompres ile masaj sonrası süt boşaltma ,makinanın çekemediği sütü elle sagmam gerektiğini söylediler.antibiyotik ve Ateş düşürücü kullanıyorum ayrıca da ..
Sizde başka çocuk varmı? Tek çocuksa sende yat dinlen bebekle beraber. Yemek temizlikte olduğu kadar bu dönemAyne oyle ya korkumdan aglayacak diye ayaklarimdan indirmiyotum bana temzlilci yemeknyapack bori lazom
Uygunmuş bak fiyatı , benim baktığım sitelerden. Aklımda olsn babymall.Evet kendiliginden akmiyor cnm cekiyor ama bana cok geliyor gibi grpdi agzina bide cok hava yuttu belki ben beceremedim bilmiyirum 80 e aldi baybymallden
Bebegi ters emzirin kadinlar kulubunde var konu atmayi beceremedim sagi emzirirken bebegin ayaklari solda olacak oyle bo seyCanm ben cok sey yaptim annen esin yada tandigin biri memenin ucindan tutup iyice sallasinlar seyrek bi taraklada tarasinlar meme ucua dogru bunun yadinda uzum yapragi koydum birde misir unuu suyla kavurduk dayana bilcegim sicaklikda koyduk ikigun buu iki gunde sogani kozleyip koyduk ve banyodan oncede zeytin yagla masaj yaptim ama en etkili bence sallamak canin aciyacak sekilde sallayip iltahabi akitcaklar
Aynen ya. Bitik haldeyim. Şuan kalktım mama veriyorum uyursa bende uyicm hemenAmin teşekkür ederim. Ben mastitin kıyısından dönmüştüm ilkinde. Ilık duşta masaj, sıcak havlu ve pompayla sağarak rahatlamıştım. Birkaç gün mahvetti beni ama ısrarla devam edince geçmişti. İnşallah çabuk atlatırsın, geçmiş olsun sanada
Bende.. Valla ağlıcak dereceye geldim. Her gece aynı sorun. Daha gözümü kırpmadım ve inatla ağladığıda cabası.
O zaman bizde de reflü var çünkü dediğin gibi yediği ağza geliyor çok az miktarda kesilmiş süt gibi. Ve gunduzde. Akşamki gibi çok huysuz oluyor. Akşam 8.den sonra aziyor . Taki saat 2 olana kadar.Kolikte hergün aynı saatlerde ağlama krizleri olur, ne yaparsan yap rahatlamaz. Oğlumdan biliyorum ileri derecede kolikti çok çokk fenaydı.
Reflü mide içeriğinin ağıza geri gelmesi canım onun vakti saati yok. Bugün kontrol vardı, dr kilo alımı normalse reflüye tedavi gerektirmez dedi. Beslendikten sonra dik tut ve beslenmeye ara vererek gazını çıkar mutlaka dedi. Bu ara çok arttı
Hangi emziği aldı bebeğiniz acaba avent denedim olmadı wee almadı nuk kauçuk aldım onu tutuyor bazen ama sonra itiveriyor ona benzer Chicco nun var onu mu alsam diyorum ama?Bizimki doğduğundan beri tokta olsa hep aranıyodu 3.günü versek mi dedik anında kaptı hala da emiyo çok büyük rahatlık valla özellikle uykuya geçerken inş bırakmaz
ilk kızımın gözleri koyu maviydi hatta değişmeyecek sandık 10.ayda değişti..Kizlar selam bebekleriniz goz rengi degistimi ?
Oğlum da ilk zamanlar köyü maçıydı giderek aynı koyuluk kaldı kahverengi oldu.kizimda hep açık renk.45 günlük olduk bugün .yine aynı açıklıkta.yani yeni doğan bebeklerdeki köyü renk goz tipi hiç olmadı.bende mavi gözlüyum bakalim benzeyecek mi annesine.benim taraf hep renkli ama babasının tarafında yok.gozu gördümde rengi önemli değil ama olsa da fena olmaz :)Kizlar selam bebekleriniz goz rengi degistimi ?
Şimdi de sürekli eller ağızda dün başladı buda :) her geçen gün yeni şeyler öğreneceğiz :)Artik benimki onuda yapmiyor uyumuyir bu cocuk yaaa ayagimda sallamakdan is yapamaz oldum yataga ytinca agliyor yaaa netcez
Bizimki de aynı gece 2 den önce uyumuyor gündüzleri de 10 dk 15 dk uykuları ben de çok yorgunum 40 çıkmadan daha iyiydi çocuğun huyu değişti anlamadım gittiUyusun artık ya, gözlerim kapanıyor direnmekten yoruldum. Sabahta aşımız var. Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah..
Canım sana bir şey soracağım bebişin kaç günde bir kaka yapıyor? Ben mamayı azaltmistim 2.5 gün oldu hala yapmadi.Mama alan bebeklerin kaç gün yapmaması normal bilgin var mıBu gündüz uykularını düzene sokan biri bir akıl versin lütfen napcamı şaşırdım bende
Yarım saat bile uyumazmı bir çocuk kesintisiz ya memede uyuyır yada hafif sallamam gerekiyor.
Ondan dolayıda , uykuyu alamıyor ve başlıyo akşam saatlerinde hırçınlaşmaya .... Karnı tok , altı temiz , gazı gayet rahat çıkarıyo bakıyorum ateşi falanda yok... Ağlama nöbetleri devam ediyo , bikaç saat. Kucağa alırsak susuyor. Eee o zaman derdimz ne bizim... Akşam olacak diye korkar oldum valla...
Hâlâ lacivert değişmedi ben de merak ediyorum bekliyorum :)Kizlar selam bebekleriniz goz rengi degistimi ?
Ben de aynı durumdayım konuyu takipteyim .acillerde sürünüyorum resmen .sizin yaptığınız şeyler var mı?bana sıcak kompres ile masaj sonrası süt boşaltma ,makinanın çekemediği sütü elle sagmam gerektiğini söylediler.antibiyotik ve Ateş düşürücü kullanıyorum ayrıca da ..
Bebegi ters emzirin kadinlar kulubunde var konu atmayi beceremedim sagi emzirirken bebegin ayaklari solda olacak oyle bo sey
Günde birkez yapıyo benim kızım ama dolu dolu yani :) kıvamı koyu kakasının...Canım sana bir şey soracağım bebişin kaç günde bir kaka yapıyor? Ben mamayı azaltmistim 2.5 gün oldu hala yapmadi.Mama alan bebeklerin kaç gün yapmaması normal bilgin var mı
Ben de aynı durumdayım konuyu takipteyim .acillerde sürünüyorum resmen .sizin yaptığınız şeyler var mı?bana sıcak kompres ile masaj sonrası süt boşaltma ,makinanın çekemediği sütü elle sagmam gerektiğini söylediler.antibiyotik ve Ateş düşürücü kullanıyorum ayrıca da ..