S sez07 kaç günde düştü somra, akıntısı kesildi mi?
Y Yasamenerjisi bizim de gümüş nitrat ile yaktı. Eğer yine geçmezse bebek cerrahına götürecekmişiz
normal dr mu antibiyotk verdi cerraha mı götürdünz siz de
Canım kayınvalidem bizde kalacak o bakacak. Haftasonları gidecek ben haftasonu izinliyim. Zor olacak ama katlanacağız artık mecbur
Kaç günde geçcek akıntı dediler cnm, geçmezse getir demediler mi?
Canım 6.günden beri öyle işte. İlk haftalık kontrolünde baktı. Olabiliyor bazen. Eğer kokulu pis akıntı olursa tekrar getir dedi. Öyle olmayınca aylık kontrolü bekledik. Dün işte gümüş nitrat ve çubukla işlem yaptı. Yine geçmez ise cerraha götürecekmişiz
senin üç gün üst üste yapmış. Bize öyle demedi. Tek seferlk işlem yine geçmezse benim yapabileceğim bişi yok. Bebek cerrahının görmesi gerekir dedi.
Canım serum fizyolojik ve aspiratör kullanmıyor musun?
Otri bebenin aspiratörü ile damla şeklinde serum fizyolojik kullanıyoruz biz. Eşin eczaneden alsın. Her gün oluyor her gün temizliyoruz. Yoksa ememiyor nefes alamıyor.
Bizimki şapka ile de durmuyor. Hele banyodan sonra şapkası kayarsa kafasını çevire çevire uyanıyor. Huylu bizim kız :) ben de ağız mendilini örtüyorm gözlerine gerçekten etkisi oluyor. Emzikle bir de beyaz gürültü sesi ile uyuyor :)
Tek gelirle zor cnm ya. Mecbur çalşıyoruz dediğin gibi..