S sarihperi canım kontrolü olduk.
Bizim göbek 6.gün düşmüştü ama 1cm içinde kalmştı. Gümüşle onu yaktı bugün Hissetmez sinir yok dedi ama kızım çok ağladı
onun dışında notlarım şöyle..
1.rezeneyi sordum bebeğe verelim mi diye, tavsiye etmedi. Kanıtlanmış bilimsel bir çalşma yok dedi. Önermiyorum ben dedi.
2.kayınvalidem su içirelim bir damla diye tutturuodu. Onu sordum. Onu da verme dedi. Zaten sütün %80i su dedi. Ancak çok aşırı terler, annenin de sütü olmaz, o zaman verilebilir dedi.
3.gaz sancısı için NURSE HARVEYS bitkisel şurubunu verdi. Eğer çok huysuzsa dedi. Dün akşam iyiydi uyudu. Eğer bu akşam sancılı olursa başlayacağım..tamamen organik, doğal kendim de kullandım dedi.
4. Bebeğin yüzünde kırmızı kırmızı noktalar vardı sivilce gibi. Onu sordum. Olur dedi. 1ay daha gözle geçmezse değerlendirelim dedi. Bir de cildi çok kuru. Şampuan önerdi. Kırmızılıklara da iyi gelir dedi.
5.bazen geceleri 5saat uyuyor uyandırmıodım. Onıuda sordum. En fazla 3-4saati geçirme şekeri düşer dedi.
6.aspiratörü gönül rahatlığı ile kullanın dedi. Bazen burun kanaması olabilir ona dikkat edin dedi. Orta kulak iltihabı gibi sorunlar olabiliyormuş. Bir de serum fizyolojiği kafasını yan çevirip damlat dedi. Kafası arkaya doğru olmasın dedi.
Genel hatlar bunlar cnm.
2.ayda kalça ultrasonu çekilecek ona da randevu alacakmışz.
Bir de rota aşısını söyledi. Aşıyı devlet krşlamıyormuş. Aşıyı eczaneden alın. İkinci ay aşılarının olduğu gün onu da yapın dedi. Zaten damla şeklindeymş. Ağızdan verilecekmiş.