- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya.. Sümüksü kaka yaptı bugün ama rengi hardal diye ben de önemsemedim. Bizden gelen akıntı olur ya kıvamı onun gibi. Ama rengi hardal.. Bi de ben kabızlık için ilaç kullandm onun da etkisi olabilir dedimŞu mukuslu kaka diye bahsedilen normal kaka renginde mi oluyo yoksa yeşil yada farklı bi renk mi? Bizimki de arada gaz çıkarırken biraz sıvımsı yapıyo ama rengi normal diye ben önemsemiyodum acaba bizimkisi de mukus mu???
Benim anlatmak istediğimde aynen öyle, oğlum huzurlu ağrısı sızısı yok o yüzden rahatım açıkçası mukus o değildir herhalde. Önsütü çok içince de öyle olabilirmiş diyolarAynen ya.. Sümüksü kaka yaptı bugün ama rengi hardal diye ben de önemsemedim. Bizden gelen akıntı olur ya kıvamı onun gibi. Ama rengi hardal.. Bi de ben kabızlık için ilaç kullandm onun da etkisi olabilir dedim
Nye biraktn?
canim mukus sadece renkle alakali degil afedersin kakasinda balgamli sümüksü birsey oluyor zaten olursa direk farkedersin ve bebegin durumuda onemli onemli bebegin rahatsa sıkıntı yoksa onemli bir durum degildir.Şu mukuslu kaka diye bahsedilen normal kaka renginde mi oluyo yoksa yeşil yada farklı bi renk mi? Bizimki de arada gaz çıkarırken biraz sıvımsı yapıyo ama rengi normal diye ben önemsemiyodum acaba bizimkisi de mukus mu???
bize iyi gelmedi o ilac cok huzursuz ediyordu ve cok ıkınıyordu ama gazını çıkartamiyordu bende degistirdim ilaci suan cok daha iyiyizNye biraktn?
Evet biz kullanıyoruz. Bize iyi geldi canım. Rahat çıkarıyor gazını.Kizlar gaz icin zinco kullanan varmi aranzda
Ben ilk bir ay kullandım bir de annem kumascidan yumuşak poplin pamuk kumaş alıp kundak yaptırmıştı o da güzel oluyor ikisi de kullanışlı şimdi izin vermiyor kundakta ellerini çıkarmak istiyor yapamiyorumKızlar kundak için müslin örtü-kumaş öneriyorlar. Var mı kullanan? Hava geçirgenliği nedeniyle daha sağlıklıymş battaniyelere göre
Canım az bi mukus gibi bisey önemli değil benim bahsettiğim bildiğin 2 yemek kaşığı kadar pelte jöle kivaminfa anlamamkicin kör olmak lazım o kadar net yani siz de bisey yoktur bunu sorduğuna gore için rahat olsunŞu mukuslu kaka diye bahsedilen normal kaka renginde mi oluyo yoksa yeşil yada farklı bi renk mi? Bizimki de arada gaz çıkarırken biraz sıvımsı yapıyo ama rengi normal diye ben önemsemiyodum acaba bizimkisi de mukus mu???
Bizede bi tek bu iyi grldi fakat bana uyku yapiyo gibi geldi sizdede varmi boyle bisey yoksa rahatladgndan mi uyuyo acaba canm anlayamadmEvet biz kullanıyoruz. Bize iyi geldi canım. Rahat çıkarıyor gazını.
Veya henüz başlamadı şiddetlenmedi sancılarımız 27 günlük şuan.
Ya sizinde bebekler uyurken birden aglama midirdama sonra yine dalma oluormu bu gecelerce suruo bend ekorkuom hic uyumuom öle bakiom bide girk girk ses cikartio sanki boyulcak yaaa nefes alamio givi
Kuzum onun gazi başlamış bunlar gaz belirtisiYa sizinde bebekler uyurken birden aglama midirdama sonra yine dalma oluormu bu gecelerce suruo bend ekorkuom hic uyumuom öle bakiom bide girk girk ses cikartio sanki boyulcak yaaa nefes alamio givi
Hangisini kullanıyosun canım?Gaz gaz gaz Bebeğin erkekse daha fazla oluyr tabi. ani ağlama kızımda bile arada oluo 17 aylık sadece gazdan oluyr. Bebeklrde de öyle. Gıcırdama garanti gazdan çıkarmaya uğraşıo. Yani ilk 3-4 ay böyle geçeck. Gaz için damla vermeyi çok sevmyrm ama yeni bi damla aldk iyi geldiğini hissedyrm. Bitkisel değil galiba ondan çok içime sinmio ama eczacı tanıdğmzn tavsiyesyle aldık ve biçok Damla’ya karşın bu iyi geldi. Pırt pırt çıkarıo çok şükür. O rahat olunca bende rahat oluyrm. Allah muhafaza etsin bebeklrmzi
gaz sancısı vuruyordur canimYa sizinde bebekler uyurken birden aglama midirdama sonra yine dalma oluormu bu gecelerce suruo bend ekorkuom hic uyumuom öle bakiom bide girk girk ses cikartio sanki boyulcak yaaa nefes alamio givi
Canım başkası ile karıştırdım seni o zaman. Ben de etimesguttaym. Ahimesud. Yeni gimsada. Sen?
kelebek su parkinin yukarisimdayim bende
yakınız bende bağlıcadayım
Bende yakınım kızlar süvari mudo ve foga pastanesinin olduğu caddedeyim