- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.561
Karninda gazi vardir bizimki gibi:)Çıldırmaya ramak kaldı.
Kakasını yaptı, altı değişti, karnı doydu, gazı çıktı ama uyumuyor. 2,5 saat oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karninda gazi vardir bizimki gibi:)Çıldırmaya ramak kaldı.
Kakasını yaptı, altı değişti, karnı doydu, gazı çıktı ama uyumuyor. 2,5 saat oldu.
yeşilimsiydi cİnşaallah cnm yeşil mukus muydu sari mydi
Cnm ya seni telasa verdiysem kusura bakma.... insallah seninkinde.bisey yoktur normaldir. Benim kiz onceden de bikere mikrop kapmisti ve kakasi mukuslu idi. Ordan tahmin etmistim. Yoksa oyle uc beskere yapti da goturdum degil. Sadece bikere yapti ve mukusluydu. Ben hemen esimi de aldm yanima bezini goturduk. Tahlil yaptk rota cikti...O obenmdunym ay şuan çok endiselendim kızlar ya uyuyamam artık bu gece
canım sen nasıl anladın gariplik olduğunu başka ne bekirtiler vardı rota için 20 güne Rota aşısı yapcax zaten yaa inşaallah öyle değildir.seninki ne siklikla yapiyodu kakasini kaç saatte bir çok mu huysuzdu uyuyabiliyo muydu inş mesajı gorrsn hemen çok telaş yaptım
Bende banyo suyunu kaynatmiyorum canım ondan mi acaba,sun iki kere mukuslu yaptı biri sarı biri yeşil mukustu ondan sonra hiç kaka yapmadı yani nerdeyse 20 saattr kaka yapmasını bekliyorum yine olursa doktora gotrcem ama dün çok rahatti kakadan sonra mışıl mışıl yattı önceki iki gün çok huzursuzdu.bilemedim ya o uyuyunca gece bende rahatladım çok panik yapmadım huzursuz olmayıncaCnm ya seni telasa verdiysem kusura bakma.... insallah seninkinde.bisey yoktur normaldir. Benim kiz onceden de bikere mikrop kapmisti ve kakasi mukuslu idi. Ordan tahmin etmistim. Yoksa oyle uc beskere yapti da goturdum degil. Sadece bikere yapti ve mukusluydu. Ben hemen esimi de aldm yanima bezini goturduk. Tahlil yaptk rota cikti...
Bi arada dizanteri olmuştu. Ben doktora sasrdim yani icme suyunu kaynatıyorum diye. Doktor da banyo suyunu icer bebekler ordan kapmıştır dedi. Gercektende hic banyo suyunu kaynatmak aklima gelmemsti. O günden sonra hep kaynattık.
Seninki kac kere mukuslu yapti. Ve ber kakada varmı
Şampuanı mümkün olduğunca yüze sürme ben duş aldirirken hiç surmiuyorum sadece suyla temizliyorum. Bı defa şampuan sürdüm. Yüzü kızardi. Bende mustela kullanıyorum.sampuan olarak mustela kullanıyorum gozunun her iki altinda da kirmizi kucuk puturcukler cikti sampuan mi yaptı acaba
sacina suruyorsun ama demi canım ben yıkamiyorum kvdem.yikiyor yuzune girdugum kadarıyla surmuyo ama havlu getr kıyafet su dok derken kacirmusta olablrim dikkat edicem canımŞampuanı mümkün olduğunca yüze sürme ben duş aldirirken hiç surmiuyorum sadece suyla temizliyorum. Bı defa şampuan sürdüm. Yüzü kızardi. Bende mustela kullanıyorum.
Görsen anlarsın zaten cnm simdi.tarif etmek.gerekirse biraz mide bulandirici olcak ama balgamsi bisey kakanin içinde oluyor. Hemen anlasiliyor yani.kizlar yirmi günlüğüz mukuslu kaksyi nasil anlicam ben her bezinde azcik bi sey pirtlatmus oluyo benim kiz kakada yapiyo bu zamanlae kaka yapmasi normal degil mi kakasinin rengide sari hardal rengi ve kakasinin kivamida civik bacim afedersin(bizimkilerdeki cayci derdi haturladiniz mi:)
Evet canım saçına sürüyorum. Neden kendin yikamiyorsun. Yıka ki alış canım. Korkma.ha bide bebeği duşa koymadan havlusunu falan hazır et yanında dursun. Ben öyle yapıyorum. En azından kosturmassın.sacina suruyorsun ama demi canım ben yıkamiyorum kvdem.yikiyor yuzune girdugum kadarıyla surmuyo ama havlu getr kıyafet su dok derken kacirmusta olablrim dikkat edicem canım
legen biraz kucuk canım bende tecrubesizim o yuzden ilk banyolarini kvdem yaptırdı sknti degil benim icin bakio ogreniyorum allah razinolsun onlarda yardimci oluyolar kuvet mi alsam ama acaba kendim kalinca havluyu falan hasr etmk.lazim evetEvet canım saçına sürüyorum. Neden kendin yikamiyorsun. Yıka ki alış canım. Korkma.ha bide bebeği duşa koymadan havlusunu falan hazır et yanında dursun. Ben öyle yapıyorum. En azından kosturmassın.
Ay evet benim bebeğim acayip huzursuz o saatlerde .neden oluyormus ?aksam 8 ile 11 arasi sizinde bebeklerinizde hzursuzluk oluyo mu bi makalede okumus esim oyle yazıyormus bizimki de uc dort gundur gerçekten o saatlerde çok huzursuz zor sakinlesiyo
08:30dan 2yr kadr huzursuzlandğı zamanlar oldu. Gerçekten genelde o saatten sonra huysuz oluyor. Nedenmiş kiaksam 8 ile 11 arasi sizinde bebeklerinizde hzursuzluk oluyo mu bi makalede okumus esim oyle yazıyormus bizimki de uc dort gundur gerçekten o saatlerde çok huzursuz zor sakinlesiyo
Anladım canım. Bebek küveti al canım. Bende o var. Çok iyi oluyor. Ne güzel yardım ediyorlarsa. İnsan 1 2 defa yapınca alışıyor zatenlegen biraz kucuk canım bende tecrubesizim o yuzden ilk banyolarini kvdem yaptırdı sknti degil benim icin bakio ogreniyorum allah razinolsun onlarda yardimci oluyolar kuvet mi alsam ama acaba kendim kalinca havluyu falan hasr etmk.lazim evet
Ay evet benim bebeğim acayip huzursuz o saatlerde .neden oluyormus ?
bilmiyorum kızlar ama meriii bulmuş sanirim:)ya bu arada sin yazdgni okudum beyaz gürültü haric hepsini yapıyorum çokdden emme pozisyonundayken emzik verince cok iyi oluyor08:30dan 2yr kadr huzursuzlandğı zamanlar oldu. Gerçekten genelde o saatten sonra huysuz oluyor. Nedenmiş ki
evet canım alışıcam inşallahAnladım canım. Bebek küveti al canım. Bende o var. Çok iyi oluyor. Ne güzel yardım ediyorlarsa. İnsan 1 2 defa yapınca alışıyor zaten