- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.881
Oh maşallah canım herşy iyi gidiyomuş...Selam annişler, uzuun süredir yoktum çünkü yeni döneme adapte olmak ve lohusalığın üstesinden tek başıma gelmek çok da kolay olmuyor. Kadınlar ana doğar, erkekler ise baba olmayı öğrenir demişti bir arkadaşımız eşime, gerçekten de öyleymiş ama o da alışmaya çalışıyor onun için birşey diyemiyorum Ufak bir sarılık problemimiz vardı, sık emzirmeyle hiç ek gıda vs, gerek kalmadan üstesinden geldik Allahım yalnız bırakmadı çok şükür. Kilo almış benim tatlış oğlum, bende iyiyim o iyi oldukça. Ama uykusuzluk ve hiç dinlenememek beni öldürecek, bazen çok ağlayasım geliyor, diyorum sütün kaçar sütü düşün, susturuyorum kendimi ama Allahtan ülkeme dönmeye 18 gün kaldı!! Annemi babamı görmeyi dört gözle bekliyorum, onlarda bizi, daha çok torunu Yeni düzene alıştık gibi kızlar. 24 günlük olduk, Oğluşumun göbeği 10 günlükken düştü, benim akıntılarım durdu, regl olmadım hiç, doğum sonrası löşi denen akıntım oldu, şuan kahverengiye döndü, günlük ped yetiyor karşılamaya, o durumdayım. Alt kısmım baya iyi, beklediğimden de çabuk iyileşti, göbüşüm toplamaya çalışıyor, bi de o kahverengi çizgi gitse tamam olacak Kısa özet geçtim a dostlarım, sizler nasılsınız ? F Fatmae20 arkadaşım doğurdun mu ? seni merak ettim, doğurmayanlar doğurdu mu kızlarr nckleri unuttum hep @Usatr canım gördüm etiketini, ben teksastayım, sen neredesin ? ne yaptınız atlattınız mı herşeyi, oğlumun pasaportu express shipping ile 10 güne geldi bizim sizde öyle yapaydınız anam ?! yoksa bunlar uyuşuk anca seneye gelirdi
Hepimiz uyku hasreti çekiyoruz :):)
Fatma iki gün önce doğrdu epidural normal doğum yaptı.
Ohh ya sizinki iyiymiş, kanama olayının bitmiş olması , gerçi benmki küçğk şuan 14 gnlük bebeğim benm kanamada çok aza indi şükür. Bunalttı beni 9 ay temiz kalınca :):)
Memlekete dönmenizede ayrı bi sevindimm.
Kahverngi çizgi hemen geçmiyor canım aylar bazen yyılları bulduğu oluyor :) geçmesi veya silikleşmesi için. Neyse ona şükür diyelim.