2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Yok ya gayet uygun canım zaten dolar-euro firlayinca iki sene önceki fiyatlara göre herşey baya pahalı suan...
Evt ya 2 sene once bu takim 700 kusurken simdi 1300 lira.2 sene sonra da 2500 olur artik :)) Allaha şükür beşik ,ates olcer burun aspiratoru,pisik kremi,sampuan,nevresim,tirnak makasindan baska bi eksiğimiz kalmadi teyzesi.onları da artik babası gelince.benim elimden bu kadar geldi

Nevresim takımı bakıyorum ama kaliteli çabuk rengi solmayacak bir şey arıyorum. Pahalılığı önemli değil. Böyle bildiğiniz markalar var mı?

merhaba kizlar nasilsiniz 9856081985586.jpg bnde bugun bunlari aldim nasillar

merhaba kizlar nasilsiniz Eki Görüntüle 2166761 bnde bugun bunlari aldim nasillar
Canim merhaba,bu cantadan bende almistim e bebekte internet uzerinden 139 liraya.cok begenmistim.ama geldiginde inceledim,boş hali agir geldi bana.icine esya koyunca Allah bilir ne kadar daha agirlasir dedim.ustunde de izmarit kokusu vardi sanirim saklama koşulundan dolayı bayinin.velhasil bunu iade edip şu cantayi aldim bende 160 liraya.aslinda bu cantanin fiyati 330 lira.e bebekte indirime girmisti 210 liraya.bende de %20 lik indirim kuponu vardi.toplamda 160 liraya geldi :))

Screenshot_2018-07-06-11-57-44.png

999 lira gayet uygun..Bi bakıyorumda 3000 nin üzerinde mübarek arabalar
Aynen cok pahalilasmis ya.zaten ucuzlar da hantal gibi ağır oluyor.benim yegenin arabasini kaldırmakta cok güçlük cekerdim.bu hem pusetle beraber hem de hafif bi araba.insallah uzun ömürlü olur

Canim merhaba,bu cantadan bende almistim e bebekte internet uzerinden 139 liraya.cok begenmistim.ama geldiginde inceledim,boş hali agir geldi bana.icine esya koyunca Allah bilir ne kadar daha agirlasir dedim.ustunde de izmarit kokusu vardi sanirim saklama koşulundan dolayı bayinin.velhasil bunu iade edip şu cantayi aldim bende 160 liraya.aslinda bu cantanin fiyati 330 lira.e bebekte indirime girmisti 210 liraya.bende de %20 lik indirim kuponu vardi.toplamda 160 liraya geldi :))

Eki Görüntüle 2166768
bunuda begendim ben hepsi buradadan aldim bakalim yarin gelecek gelsin begenmez isem bnde iade edip bundan alabilirim buda guzelmis birde bizim dogumlar kisa geldigi icin su almamasini istiorm aslinda islanma baktim ama bilmiorm gule gule kullan

bunuda begendim ben hepsi buradadan aldim bakalim yarin gelecek gelsin begenmez isem bnde iade edip bundan alabilirim buda guzelmis birde bizim dogumlar kisa geldigi icin su almamasini istiorm aslinda islanma baktim ama bilmiorm gule gule kullan
Anladim canim,sirt cantasi bende istiyordum ama dedigim gibi bana ağır geldi.eğer yine sirt cantasi ve su gecirmeyen birsey istiyorsan nike in cantalarina bi bakmani onerirm.ben pek disari cikmiycam için cok teferruatlj bakmadım.tesekkur ederim,sizde gule gule kullanin insallah

Anladim canim,sirt cantasi bende istiyordum ama dedigim gibi bana ağır geldi.eğer yine sirt cantasi ve su gecirmeyen birsey istiyorsan nike in cantalarina bi bakmani onerirm.ben pek disari cikmiycam için cok teferruatlj bakmadım.tesekkur ederim,sizde gule gule kullanin insallah
yazın illaki çıkılır die ben detaylı bakındım ama aldım bakalım ınsallah begendıgım gıbı gelır

yazın illaki çıkılır die ben detaylı bakındım ama aldım bakalım ınsallah begendıgım gıbı gelır
Görüntüsü cok guzel ona bisey diyemem tabii.geldiginde baktim baya.tıpkı gorseldeki gibi.ben biraz rahatcı bi insan oldugum icin,elimde telefon bile ağırlık yapiyo cogu zmaan.agirliga gelemiyorum:KK70:

merhaba kizlar nasilsiniz Eki Görüntüle 2166761 bnde bugun bunlari aldim nasillar

Bu çantayı arkadaşlarım hediye olarak aldılar bana. sırt çantası olmasını özellikle çok beğendim, aşırı ağır da gelmedi bana. Kullanış olarak da gözlerinin sayısı, yerleri vs çok beğendim.
Ben de hiç olmazsa annemlere, ananemlere vs gider gelirim yani. O yüzden de çantayı çokça kullanırım diye düşünüyorum. Sen de beğenirsin umarım eline geçince :)

Bu çantayı arkadaşlarım hediye olarak aldılar bana. sırt çantası olmasını özellikle çok beğendim, aşırı ağır da gelmedi bana. Kullanış olarak da gözlerinin sayısı, yerleri vs çok beğendim.
Ben de hiç olmazsa annemlere, ananemlere vs gider gelirim yani. O yüzden de çantayı çokça kullanırım diye düşünüyorum. Sen de beğenirsin umarım eline geçince :)
ben normalde de kol çantası takmam spor giyiniyorum hep sırt çantası takarım benim için bayağı rahat olacak inanıyorum :)

kızlar maşallah siz alışverişe baya baya başlamışsınız daha ben hiiç bişey almadım :skandal: bizimkiler toplu alırız birden toparlarız deyip duruyolar daha hiç elimi süremedim:KK43:

Eki Görüntüle 2166762 bu resimi atmayi unutmusum pardon :KK76:
bende fuşyaya bayılıyorum, bebişinin bu takımına bayıldım. güle güle giydir, güle ağlaya pisletsin inşallah annesi :-):nazar::KK200:

kızlar maşallah siz alışverişe baya baya başlamışsınız daha ben hiiç bişey almadım :skandal: bizimkiler toplu alırız birden toparlarız deyip duruyolar daha hiç elimi süremedim:KK43:
Yalnız değilsin her zamanki gibi bendensin Ben de almam henüz çok erken kuzum. Hele bi 28-30 u görelim Allahın izniyle hemen her şey alınır Allahın izniyle. Çoğu şeyi ihtiyaca göre almayı düşünüyorum ben.

X