2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Harikasın ya burda bize ablalık, annelik yapıyorsunuz gönüllü, Allah razı olsun eksik olmayın canımm

Hayırlı akşamlar canlar ben göğüs pompası bakıyorum ama elektrikli istiyorum, el pompasından ziyade . Birde rahat olsun diye ikili olanı daha mantıklı geldi bana zaman açısından . Yanlız fiyatlar çok pahalı geldi bana e bebek kendi markası olan baby&plus 150 küsür fiyatı. Alanınız etrafında kullanan var mi?

LezzetliCipetpet aldı canım hangi markaydı hatırlamıyorm ama indirimde almıştı hatta bir şki hafta önce

Bende öyle yapıcam canım, öok beğendiğim bişey olursa alırım ama şuanlık almaya da gönüllü değilim açıkcası. Geçenlerde bi zıbın baktım hani almış olmak için alayım diye 20tl idi vazgeçtim...
çarşıdan toplu alıcam ben lohusa takımıymış oymuş buymuş döne döne uğraşmaya gerek yok

Kızlar süt sağma makinası Medela varmış galiba çoğu bunu önermiş instagramda bilen var mı??

Bugün zara indiriminden 5 lı çıtçıtlı bodyi 80 lirayken 50 liraya aldım.

Bu da ikili şort tulum 50 lira. 6-9 ay kalmış sadece tereddüt ettim o vakitlerde üşürmü diye, sizce alınır mı?

aminnn inşallah canım bnde çok begenerek aldım umarım giydirmek kirletmekte nasip olur

Bizim gelin de almıştı canım bayağı işine yaradı göğüsleri patlayacak gibi şişiyordu o sayede kurtuldu. Aynı zamanda çalışıyordu sağıp poşetlere koydu ve dolaba attık.

Bizim gelin de almıştı canım bayağı işine yaradı göğüsleri patlayacak gibi şişiyordu o sayede kurtuldu. Aynı zamanda çalışıyordu sağıp poşetlere koydu ve dolaba attık.
Baby &plus miydi onunki de eğer öyleyse tereddütsüz alayım çok para vermeye gerek yok bence aynı işi görüyorsa.
Markası kraft soloymuş canım bundan almıştı ama fiyatı yine 150den aşağı değilmiş..
Bu tekli canım benim söyldigim markanın çiftlsi satılıyor 150 TL ye. Ama hiç yorum yok Internet ten kararsız kaldım açıkçası

Kızlar süt sağma makinası Medela varmış galiba çoğu bunu önermiş instagramda bilen var mı??

onun ismine aşinayım sanki daha önce duymuş gibiyim canım ama fiyatları çok uçuk yaa

Canım ben de bakıyorum bu aralar indirim kovalıyorum ama genel olarak Lansinoh ve Avent tavsiyesi aldım, muhtemelen Lansinoh alacağım ikili. Medela biraz daha pahalı ve açıkçası gerek olmaz diye düşündüm.

Bu arada alışverişe başlamamıştım, Eylül başı başlarım diyordum, sadece ufak tefek araştırma yapıyordum arkadaşlarımla neyi kullandılar, neyi alıp bi kenara attılar diye ama burada sizleri görünce çok heveslendim :) Sanırım bayramda İzmir'e gittiğimde alışverişe başlayacağım

Dün h&m mağazasına baktım. İnternette indirimde olan ürün mağazada indirimsizdi. Sebebini sordum fiyatlarımız farklı dedi. Aklınızda olsun önce internet sitesine bakın. Ben bedenleri anlayamam diye yerinde gördüm ilk zaman için 2-4 ve 4-6 ayı uygun buldum.

Lansinoh güzel canım bizim gelin memnundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…