Y yagmur_20 onu ben haberlerde de izledim ama bebek değildi. kadın sütyen almış yıkamadan takmış onu, kadının meme uçları kurtlanmış dediğin gibi petek gibi olmuş çok iğrençti. tiksindim resmen ama iyi oldu artık aldığım bişeyi yıkamadan asla üstüme sürmüyorum çünkü bundan yıllar önce bende alttan çıtçıtlı zıbın almıştım kendime siyah. yıkamadan giydim işte cahil kafa. tüm göğsüm boynumun alt tarafı yani siyah siyah noktalar dolmuştu sıkmadanda çıkmıyodu çok iğrençti. belki farketmesem bende de olacaktı. o yüzden Allah koruusn çok iğrençç
oy maşallah çok beğendim aldıklarını rabbim güle güle giydirip, sevine sevine kirletmeyi nasip etsin inşallah :)
havuzluhan dediğin çarşıdamı canım? senin aldıklarınıda çok beğendim maşallah rabbim giydirmeyi kirletmeyi nasip etsin :)
ya kızlar siz böyle bişeyler aldıkça benim kalbim pır pır çarpıyo panik oluyorum. ben daha hiiiç bişey almadım.. belki yarın kocişle gidip oda takımı bakarız. iyileşsem bi günde çarşıya gitmek oradan bişeyler toplamak istiyorum. benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşım odasını bile kurdurmuş. çok panikliyorum şu sıralar