2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Canım ben de mustela almak istiyorum ama hangileri gerekli oluyor not alayım da ona göre bakarım:)
Canım her anne farklı bakıyor bebeğine ..
Yani mesela her banyodan sonra ben yağ ya da losyon sürme taraftarı olmadığım için aldığım hiçbişi bitmedi almasam da olur dediğim de çok oldu bu yüzden yanlış yönlendirmeyeyim.
Bunları en sonra bile alabilirsiniz.
Kesin olan şeyler pişik önleyici, (pişik kremi ayrı oluyor) ve yenidoğan şampuanı ve iyi kokusuz bir ıslak mendil. :)

Bu markayı ilk defa duydum nette denk geldiğim kadarıyla sabun tozu kullanan çok var canım deterjan konusunda ben de çok kararsızım çoğu kişide e bebek deki yumuşatıcı ve deterjanı almış ama hiç karar veremedim
Canım sabun tozu erimeden çamaşır üzerinde yada katlarında kalabilşyormuş.bu deterjanı kullananların yorumları olumlu hep.ekstra yumuşatı gerektirmiyormuş ayrıca kokusuzmuş oda hoşuma gitti açıkcası

Canım sabun tozu erimeden çamaşır üzerinde yada katlarında kalabilşyormuş.bu deterjanı kullananların yorumları olumlu hep.ekstra yumuşatı gerektirmiyormuş ayrıca kokusuzmuş oda hoşuma gitti açıkcası
Evet baktığınız da organik şimdi farkettim yumuşatıcı gerektirmiyorsa daha iyiymiş cidden

Mustelanın şampuanı olabilir. Islak pamuk unıbaby kokusuz. Pişikkremi bepantene tercihim. Baby me deterjanı olabilir yumuşatıcı kullanmam sanırım.

Ben pisik icin kantaron yagi kullaniyorum arkadaslar.sprey kapakli seyahat boy siseye doldurdum minicik sıkıyorum asla pisik sorunu yasamadim poposunda o sayede sadece bezin degdigi bacak kenarlarinda ara ara pisik oldu yine kantaron sıkınca 10 15 dkda iyilesti.ayni sekilde zeytinyagida kullanabilirsiniz. Fikir olsun dedim :)

Birde nacizane bir tavsiyem daha var hacisakirin granul sabununu almistim ve hersey 90 derecede yikandigi halde o sabun erimemis makinami tikamisti samsung servisi granul sabun kullanmayin demisti sonra toz sabuna gectim

Eki Görüntüle 2170550 Merhaba arkadaşlar.mustelanın merhaba bebek setini almak mantıklımı sizce daha önce bu ürünleri kullananlar bu setin içindekilerin hepsi kullanılır mı yoksa tek tek mi almalı bilemedim.
mustela alicam canim bendr ama sadece bebek yagini ve sampuanini alicam pisik kremi.olarak sudokremi alicam en iyisi oymuz o yuzden bu cantaya o kadar para vermek istemiyorum bide kullananlarla konustum ayri ayri alsakta cantanin ettigi fiyat oluyormus ihtiyacin oldukca alirsin dediler

mustela alicam canim bendr ama sadece bebek yagini ve sampuanini alicam pisik kremi.olarak sudokremi alicam en iyisi oymuz o yuzden bu cantaya o kadar para vermek istemiyorum bide kullananlarla konustum ayri ayri alsakta cantanin ettigi fiyat oluyormus ihtiyacin oldukca alirsin dediler
Genede mustelada aklım kalacak pişik kreminide bi denerim olmadı sudokrem denerim bide canım.

yaa çok beğendim bunu. ama ben bunun biraz büyüğünü odasına istiyorum. anne yanına da 4 5 ay idare edebilecek bişey arıyorum açıkcası

Oglanin odasini uçak temali mi yapsam uzay temali mi hala karar veremedim...pazar günu boya alcaz ben daha uçak mi gezegen mi derdindeyim...bu duvar kagitlari insanda kafa birakmiyo.. fikri olan varmiEki Görüntüle 2170539 Eki Görüntüle 2170540 Eki Görüntüle 2170541 Eki Görüntüle 2170542 Eki Görüntüle 2170543
ben uçak temalı olanları daha çok sevdim canım. şu roketli olanda mavi duvarı sevmedim bana negatif bi enerji ve sinir yolladı sanki onu görünce gerginleştim gibi oldu.
bide bişey sorucam bu duvar kağıtları ile alakalı bi yazı paylaşmıştım. bebekler için zararlı diye. bu konuda araştırma yaptınmı? sağlıklı olanları varmı? bende duvar kağıdı istiyodum ama onları okuyunca gözüm korktu açıkcası. eğer bildiğin zararı olmayan bi duvar kağıdı markası varmı ?

yaa çok beğendim bunu. ama ben bunun biraz büyüğünü odasına istiyorum. anne yanına da 4 5 ay idare edebilecek bişey arıyorum açıkcası

ben uçak temalı olanları daha çok sevdim canım. şu roketli olanda mavi duvarı sevmedim bana negatif bi enerji ve sinir yolladı sanki onu görünce gerginleştim gibi oldu.
bide bişey sorucam bu duvar kağıtları ile alakalı bi yazı paylaşmıştım. bebekler için zararlı diye. bu konuda araştırma yaptınmı? sağlıklı olanları varmı? bende duvar kağıdı istiyodum ama onları okuyunca gözüm korktu açıkcası. eğer bildiğin zararı olmayan bi duvar kağıdı markası varmı ?
Duvarkapla galiba ismi seni instadan etiketlerim.esim bu firmayi soyledi zehirsiz boya kullaniyolar sertifikasini esim cimarmis.yine hemen karar verde 2 3 ay onceden yapalim oda surekli havalansin dedi.ondan acele edoyirum

canim instagramda bebekonfor diye bi yer var ben orda alicam buna benzer 3 kademeli falan oluyor bi bak istersen ordaki besiklere ben oda yapamiycam icin aldimi uzunsureli kullanim diyorum

Duvarkapla galiba ismi seni instadan etiketlerim.esim bu firmayi soyledi zehirsiz boya kullaniyolar sertifikasini esim cimarmis.yine hemen karar verde 2 3 ay onceden yapalim oda surekli havalansin dedi.ondan acele edoyirum
bi bakıyım bende canım, bende odasını beğendikten sonra ona uygun yaparım duvarları diyorum inşallah yetişir.. eşime kalırsa hiç bişey yetişmez çünkü
canim instagramda bebekonfor diye bi yer var ben orda alicam buna benzer 3 kademeli falan oluyor bi bak istersen ordaki besiklere ben oda yapamiycam icin aldimi uzunsureli kullanim diyorum
ona da bi bakıyım canım teşekkür ederim

Y yagmur_20 aydingelini aydingelini Eylumt Eylumt simdi buharsiz diye bisey attim ortaya hepinzi kurtlandirdim ama buharli utuleyip katlamasaniz acik sekilde camasir bekleyip kurudugundan icinde nem kalmadigindan emin olsaniz yeter...kurutma makinasi konusuna gelince.benimki en dandigi arceligin en ucuz modeli ama hayatimda harcadigim en ama en muhtesem 600 tl diyebilirim.15 aydir her gun kullaniyorum bebisimi cok seviyorum onu :)

Y yagmur_20 aydingelini aydingelini Eylumt Eylumt simdi buharsiz diye bisey attim ortaya hepinzi kurtlandirdim ama buharli utuleyip katlamasaniz acik sekilde camasir bekleyip kurudugundan icinde nem kalmadigindan emin olsaniz yeter...kurutma makinasi konusuna gelince.benimki en dandigi arceligin en ucuz modeli ama hayatimda harcadigim en ama en muhtesem 600 tl diyebilirim.15 aydir her gun kullaniyorum bebisimi cok seviyorum onu :)
yaaa tabi büyük kolaylık işte koyacak yerin varsa ne güzel canım parası önemli değil ama baya uyguna almışsın gördüğü işte cabası cekas açıp çamaşır asma derdi yok ne guzel ama işte kurutma makinesini koyacak yerim yok olsaydı iyi olurdu :)

yaaa tabi büyük kolaylık işte koyacak yerin varsa ne güzel canım parası önemli değil ama baya uyguna almışsın gördüğü işte cabası cekas açıp çamaşır asma derdi yok ne guzel ama işte kurutma makinesini koyacak yerim yok olsaydı iyi olurdu :)
Bizde duduk kadar evse oturuyoduk o yuzden yatak odamda duruyodu :) simdi banyo buyuk karsilikli takiliyolar camasir maikasiyla :) benimki yine 650 tl yani artmadi fiyati :)

Bizde duduk kadar evse oturuyoduk o yuzden yatak odamda duruyodu :) simdi banyo buyuk karsilikli takiliyolar camasir maikasiyla :) benimki yine 650 tl yani artmadi fiyati :)
fiyat gerçkten çok uygunmuş hayırlısıyla taşınıp bu konuyu halledicem bende canım :)))

X