2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Eki Görüntüle 2170434

Cnm ben bunu aldım hem reflü yatağı hem babynest tarzı. Yarın gelir inşallah.

Güle güle kullanın cnm sağlıklı huzurlu günlerde inşallah. Modelini öğrenebilr miyim cnm. Ben de chicconun trio love modeline bakıyorum ama 3 lü onda port bebe de var ve o bana biraz gereksiz geliyor aslında çantada öyle. Tek hoşuma giden oto sabitleyicisi. Onu da tek satıyorlar ama bu sefer araba iskeletine olamama ihtimali var mı ki dedim.
Eki Görüntüle 2170438

Cnm belki stok sorunu ile alakalıdır. Yollama ihtimalleri yok muymuş. Ben de lcwden kot pantolon aldım yanına da şort ve pijama takımı almıştım. Kotu iptal etmişler diğerlerini kargolamışlar. Acil olan kottu diğerlerini öylesine almıştım. Kısmey değil ne yapalım. Birde battaniyeye bayıldım güle güle sağlıklı günlerde kullanır inşallah. Nerden aldın cnm.
Cok sagol canim benim.trendyolda var dusunursen.ama 149 lira fiyati.ben civilden indirimli buldum aynısını son 1 tane kalmis.90 liraya aldim.kacirmayayim dedim.pelus battaniyeden daha iyidir.ici elyaf

Eki Görüntüle 2170434

Güle güle kullanın cnm sağlıklı huzurlu günlerde inşallah. Modelini öğrenebilr miyim cnm. Ben de chicconun trio love modeline bakıyorum ama 3 lü onda port bebe de var ve o bana biraz gereksiz geliyor aslında çantada öyle. Tek hoşuma giden oto sabitleyicisi. Onu da tek satıyorlar ama bu sefer araba iskeletine olamama ihtimali var mı ki dedim.
Eki Görüntüle 2170438

Cnm belki stok sorunu ile alakalıdır. Yollama ihtimalleri yok muymuş. Ben de lcwden kot pantolon aldım yanına da şort ve pijama takımı almıştım. Kotu iptal etmişler diğerlerini kargolamışlar. Acil olan kottu diğerlerini öylesine almıştım. Kısmey değil ne yapalım. Birde battaniyeye bayıldım güle güle sağlıklı günlerde kullanır inşallah. Nerden aldın cnm.
Aa bu modeli görmemistim yada dikkat etmemisim ama cok guzelmis hemde cok mantikli:KK49: geldiginde yorumlarini soyler misin canim ona gore bende siparis vereyim:emir_bebek:

Maalesef kaliteli seyler pahali canim. Ben hafif bisey dusunuyorum arabamiz yok cunku dolmus otobus indi bindi yolculuklar vs nerde hafif portatif sey varsa onu almayi dusunuyorum. Daha magazalari gezmedim denemedim. Ama renk konusu korkutuyo cidden kumasi silinebilen yikanabilen bir kumas mi peki leke tutmayangillerden mi?? Obur turlu yazik olur rengine
Bu baston yada hafif modellerden uygun fiyata çok var canım, İstediğin gibi bulabilirsin diye düş
Eki Görüntüle 2170434

Eki Görüntüle 2170438

Canım teşekkürler..Benim ki de trio love modeli, paketinde yeni doğan seti de var dı onu almadım..Dıger parçalardan çanta gereksiz ama sonucta kullanılır..Port bebe var mı ondan haberim yok benim bildiğim araba, puset ve çanta vardı ama..Sayet varsa benim icinde gereksiz olur

Cok sagol canim benim.trendyolda var dusunursen.ama 149 lira fiyati.ben civilden indirimli buldum aynısını son 1 tane kalmis.90 liraya aldim.kacirmayayim dedim.pelus battaniyeden daha iyidir.ici elyaf

Sağol cnm. Trendyol pahalı ya. Bir tane feyza marka lohusa pijama takımı beğendim trendyol 140 lira lohusa sepeti 95 lira. Tabi lohusa sepetindeki tükenmiş :) Göz göre göre pahalı almak istemem. İyi yapmışsın cnm ben de araştırmaya alayım. Çok beğendim bende klasik battaniylerden değil.

Aa bu modeli görmemistim yada dikkat etmemisim ama cok guzelmis hemde cok mantikli:KK49: geldiginde yorumlarini soyler misin canim ona gore bende siparis vereyim:emir_bebek:

Tmm cnm söylerim elbet. Benim bebişime aldığım ilk malzeme çok beğendim çünkü. Foto da atarım.

Bu baston yada hafif modellerden uygun fiyata çok var canım, İstediğin gibi bulabilirsin diye düş

Canım teşekkürler..Benim ki de trio love modeli, paketinde yeni doğan seti de var dı onu almadım..Dıger parçalardan çanta gereksiz ama sonucta kullanılır..Port bebe var mı ondan haberim yok benim bildiğim araba, puset ve çanta vardı ama..Sayet varsa benim icinde gereksiz olur

DD435C01-A229-4452-8A0D-C09C74D4CB8B.png

Sanırım senim portbebe karşılığı yeni doğan seti olmuş cnm. Bende gidip mağazada bakmak istiyorum öyle karar verecem. Tekrar sağlıklı mutlu günlerde kullanın cnm.

Sağol cnm. Trendyol pahalı ya. Bir tane feyza marka lohusa pijama takımı beğendim trendyol 140 lira lohusa sepeti 95 lira. Tabi lohusa sepetindeki tükenmiş :) Göz göre göre pahalı almak istemem. İyi yapmışsın cnm ben de araştırmaya alayım. Çok beğendim bende klasik battaniylerden değil.

Tmm cnm söylerim elbet. Benim bebişime aldığım ilk malzeme çok beğendim çünkü. Foto da atarım.

Eki Görüntüle 2170483

Sanırım senim portbebe karşılığı yeni doğan seti olmuş cnm. Bende gidip mağazada bakmak istiyorum öyle karar verecem. Tekrar sağlıklı mutlu günlerde kullanın cnm.
Bi kac sitede daha görmüştüm canim 110 liraya.zaten cok fazla inmiyor fiyati.kaliteli birsey baya.bildigin mont gibi cok guzel bi battaniye.sen yine arastir bulursun mutlaka indirimli

Bi kac sitede daha görmüştüm canim 110 liraya.zaten cok fazla inmiyor fiyati.kaliteli birsey baya.bildigin mont gibi cok guzel bi battaniye.sen yine arastir bulursun mutlaka indirimli

Aynen cnm sonuçta kışa var daha :) listeme ekledim ara ara bakar indirimde denk geldiğinde alırım cnm teşekkkür ederim.

Kızlar ben oğlumda almıştım babytech marka beşik 60*120 çok da memnun kalmıştım.
Bebekken üstte büyüyünce alta alabiliyorsun.
2 yaşına kadar yattı orda.
Topladığında da sadece bir parçası kadar yer kaplıyor tamamen kaldırması da kolay.
İstersen sallanıyor istersen onu da kaldırabiliyorsun.
Tavsiye ederim şahsen.
Oğlum şu an 3,5 yaşnda odasında uyuyor 2 yaşından beri.
Şimdi kardeşleri yolda, ne alıp ne yapıcam ne edicem henüz hiç bilmiyorum :)

Oglanin odasini uçak temali mi yapsam uzay temali mi hala karar veremedim...pazar günu boya alcaz ben daha uçak mi gezegen mi derdindeyim...bu duvar kagitlari insanda kafa birakmiyo.. fikri olan varmi
Screenshot_20180719-133539_Instagram.jpg
Screenshot_20180719-133518_Instagram.jpg
a87850fc56436d66a0935a9a0de3a1cb.jpg
2b10e630473e9c32ef03392455c89729.jpg
ac56e4483635b0ad9131515577227045.jpg

IMG_1578.PNG
Merhaba arkadaşlar.mustelanın merhaba bebek setini almak mantıklımı sizce daha önce bu ürünleri kullananlar bu setin içindekilerin hepsi kullanılır mı yoksa tek tek mi almalı bilemedim.

Eki Görüntüle 2170550 Merhaba arkadaşlar.mustelanın merhaba bebek setini almak mantıklımı sizce daha önce bu ürünleri kullananlar bu setin içindekilerin hepsi kullanılır mı yoksa tek tek mi almalı bilemedim.
Canım mustelayı çok iyi diyorlar içindeki ürünler de hep lazım olacak şeyler aslında şampuan olsun yağ olsun fiyatı ne kadar peki uygun mu ki

Ben bebe yağını vücut losyonunu çok kullanamamıştım bile..
Bu yüzden ayrı ayrı istediğiniz şeyleri alsanız dha iyi gibi tabi yine sizin tercihiniz:)

IMG_1580.PNG
Canım mustelayı çok iyi diyorlar içindeki ürünler de hep lazım olacak şeyler aslında şampuan olsun yağ olsun fiyatı ne kadar peki uygun mu ki
Şuanda n11 de sepette %11 indirimle 140 liraya geliyor.nette en ucuz onu buldum ve uygun geldi fiyatı bana.
Birde deterjan olarak minoris düşünüyorum bir bilgin var mı canım bu konuda

Eki Görüntüle 2170578
Şuanda n11 de sepette %11 indirimle 140 liraya geliyor.nette en ucuz onu buldum ve uygun geldi fiyatı bana.
Birde deterjan olarak minoris düşünüyorum bir bilgin var mı canım bu konuda
Bu markayı ilk defa duydum nette denk geldiğim kadarıyla sabun tozu kullanan çok var canım deterjan konusunda ben de çok kararsızım çoğu kişide e bebek deki yumuşatıcı ve deterjanı almış ama hiç karar veremedim

X