- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Evet canim hastane cikisindaki gibi altli ustlu takimAltlı üstlü takım nasıl bir şey? Hastane çıkışındaki gibi mi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim hastane cikisindaki gibi altli ustlu takimAltlı üstlü takım nasıl bir şey? Hastane çıkışındaki gibi mi!
Bende doktoruma sordum dün, bana kesinlikle civalı önerdi.ne alindan ne de kulaktan ölçer alma tam dogru sonuç alamazsin dedi.bende tamam dedim.eve geldim google dan civali ates ölçer dedim taaaa bizim cocukluk zamanlarimizdan kalma ates ölçer :)) nasil kullanilcak o yahu.bebis durur mu hic.şu dereceli olanlar da bile 1 dk bebisi durutmak cok meşakatli iş.galiba bende kulaktan veya alindan ölçer alacagim.Hanimlar su klasik eczanede satilan ates olcerlet varya 6-7 Tl lik kesinlikle onu tavsiye ederim.
Su tabancali olani almistik memnun kalmadik yanlis olcuyor
Cıvalı su koltuk altı kullanılan mı ? Ikısındende bulunsun bence evınde :)Bende doktoruma sordum dün, bana kesinlikle civalı önerdi.ne alindan ne de kulaktan ölçer alma tam dogru sonuç alamazsin dedi.bende tamam dedim.eve geldim google dan civali ates ölçer dedim taaaa bizim cocukluk zamanlarimizdan kalma ates ölçer :)) nasil kullanilcak o yahu.bebis durur mu hic.şu dereceli olanlar da bile 1 dk bebisi durutmak cok meşakatli iş.galiba bende kulaktan veya alindan ölçer alacagim.
Evet canim koltuk altindan agizdan makattan heryerden ölçülüyor galiba onunla :)) en son care öyle yapicam.onunla olcemem ki ben.şu koltuk altindan ölçülen dijitalle birde kulaktan veya alindan olcer alacagimCıvalı su koltuk altı kullanılan mı ? Ikısındende bulunsun bence evınde :)
Ben hangisinden alayım peki? Kışın onu giydirince altına patikli pijama mı giydircem.? Üstüne başka ne giydireceğim? Yelek miCanım sıfır kol yarım kol ve uzun kollu çıtçıtlı body ler var hepsi de çok işe yarıyor. Yazın tek giydiriyorsun kışın kıyafetin içine giydiriyorsun.
Ben hangisinden alayım peki? Kışın onu giydirince altına patikli pijama mı giydircem.? Üstüne başka ne giydireceğim? Yelek mi
Kızlar babynest aldınız mı acaba ben model konusunda kararsız kaldım sepet şeklinde daha çok hoşuma gitti aslında ama emin olamadım
Koku olmamasi daha iyi benim icin temizleyici bende alip bi deneyip bakiyimtemizleyici hafif limon kokuyor rahatsız edici değil zaten hemen gitti kokusu
Deterjanları koklamadım
Dalinin deterjanı bence çok kötü kokuyor
Unibaby ninkini arkadaşım kullanıyor o da güzeldi
Evet canım el yapımı instagramda şahıslar yapıp satıyor yorumlara baktım gayet memnun herkes. Soldaki kargoyla 100 liraya geliyor sağdaki sepetli olan da dantelsiz düz kumaştan yaptırmak istediğim için 140 liraya geliyor. Sizin attığınız şekilde babynest tarzı reflu yatagi görmemiştim hic duz reflu yatağı alayım dedim ama ıçime sinmedi bu attığınız güzelmiş fiyatı nedir ki acabaEki Görüntüle 2168889
Cnm ben bunu almayı düşünüyorum ama senin paylaştıkların da çok güzel. İkisi arasındaki tercihim sepetli olmayan olurdu. Bir de fiyatları nedir seninkilerin. Bir de el yapımı mı
Mesaj tekrarıEki Görüntüle 2168889
Cnm ben bunu almayı düşünüyorum ama senin paylaştıkların da çok güzel. İkisi arasındaki tercihim sepetli olmayan olurdu. Bir de fiyatları nedir seninkilerin. Bir de el yapımı mı
Nacizane tavsiyem kış bebegi olacagi icin citcitli ic zibinlarini uzun kollu alman.herseye sıfırdan mi basliyorsun? Ona gore kendi aldıklarımi yazayimGunaydin kizlardaha hiç alisveris yapmadım bugün civilden yapacağız ama neler alacağımı hic bilmiyorumtulum bady falan alırken şimdi 3-6 ay arası mi almak gerekiyor bide kış olacağı için kısa ve uzun kollu mu almak gerekiyor?bide hastane çıkışı kaçlı almak gerekir başka neler almak gerekir?kafamda deli sorularnolur biraz ip ucu verin.
Günaydın canım.ben deneyimli değilim ilk bebeğim olacak ama Yen'i doğan için 3/6 büyük gelir bence.bazı markalarda 1/2 bazılarında 0/3 diye geçen ama cm olarak 56 geçen bedenleri tercih etmelisin aynı şekilde hastane çıkışı içinde 56 almayı son hafta kilosu ve boyu azsa bir adette 50 cm(Yen'i doğan) almayı düşünüyorum.ams o Yen'i doğan takımları hiç beğenmedim kendim takım yapmayı düşünüyorum.yandan çıtçıtlı dış tulum,uzun kollu ve kısa kollu iç zıbın şapka eldiven ve alt üst birde çapraz iç zıbın almayı planlıyorum.Gunaydin kizlardaha hiç alisveris yapmadım bugün civilden yapacağız ama neler alacağımı hic bilmiyorumtulum bady falan alırken şimdi 3-6 ay arası mi almak gerekiyor bide kış olacağı için kısa ve uzun kollu mu almak gerekiyor?bide hastane çıkışı kaçlı almak gerekir başka neler almak gerekir?kafamda deli sorularnolur biraz ip ucu verin.
Evet canım el yapımı instagramda şahıslar yapıp satıyor yorumlara baktım gayet memnun herkes. Soldaki kargoyla 100 liraya geliyor sağdaki sepetli olan da dantelsiz düz kumaştan yaptırmak istediğim için 140 liraya geliyor. Sizin attığınız şekilde babynest tarzı reflu yatagi görmemiştim hic duz reflu yatağı alayım dedim ama ıçime sinmedi bu attığınız güzelmiş fiyatı nedir ki acaba
Evet cnm sıfırdan.yazarsan çok mutlu olurumNacizane tavsiyem kış bebegi olacagi icin citcitli ic zibinlarini uzun kollu alman.herseye sıfırdan mi basliyorsun? Ona gore kendi aldıklarımi yazayim
Canım benim bildiğim onların hepsi aynı sadece boyutuna göre battaniye bez örtü demişler.kış bebeği olduğu için çok kullanamayız sanki biz o yüzden iki tane alsak yeter gibi geliyor.silmek için değilde çok amaçlı örtü niteliğinde kullanılır sanırım.Kızlar bu müslin örtü müslin bez müslin battaniye bu 3 ündende almak lazım mı? Müslin örtüyü ne amaçla kullanıyoruz? Müslin bezii mi bebği kurulamak için kullanıyoruz?
Yazdim canim üst mesajımdaEvet cnm sıfırdan.yazarsan çok mutlu olurum