2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Bu süt parası mı oluyor?

Valla indirim diyinuz ama cok pahalli yinede :/

E öyle
Bebek masraflı bişey
Ben 6,5 yıl cesaret edemedim
Şimdi bile bebek arabasını beşiği falan ikinci el aldım
Kiz onceden boyle mastafli degildi simdi diyorum da kizimi belese buyutmusuz :)
Bizim bebek qrabasi pek iyi degil ve bozik esim ben yaparim diyor

Kiz onceden boyle mastafli degildi simdi diyorum da kizimi belese buyutmusuz :)
Bizim bebek qrabasi pek iyi degil ve bozik esim ben yaparim diyor

Başka çocuğun da var senin
Valla giderek masraflı hale geliyor o zaman
Mesela süt olmazsa haftada 100 tl falan mama parası gidiyormuş
Umarım öyle bişey olmaz

Umarım öyle bişey olmaz
Aşırı masraflı birşey bebek tabi hazır olun. Mamanın kutusu 50.60 lira civarında ve 3_4 günde ibtiyor. Bez de öyle. Birde bunun bebek arabası, süt pompası, telsizi, ana kucağı, beşiği, mama sandalyesi gibi alınacaklar var. Benim 2.bebişim olduğu için çoğu var şanslıyım. Ama size tavsiyem bu pahalı şeyleri yavaş yavaş almanız. Yoksa sonradan aşırı açılıyorsunuz buda bayağı zorluyor

Umarım öyle bişey olmaz
Mama isi gercekten kotu ya
Ilki normal oldu sutum hemen geldi ama bunda nasipse sezeryan olcak nasil olur bilmiyirum..

kizlar instagramda tutumluanne diye bi hesap var orda ikinci el bebekle alakali ne varsa var cok uygun. Letgo gibi hem satin alabiliyosun hem satabiliyosun. Ben oyle kiyafet falan alamamda mesela bebek telsizleri falan alinabilir 60 lira civarinda.

Çıtçıtlı zıbın nasul bir şey? Kolları uzun olup altı kilot gibi olan mı? Yaaaaa ben hiç bir şey bilmiyorum

Canım sıfır kol yarım kol ve uzun kollu çıtçıtlı body ler var hepsi de çok işe yarıyor. Yazın tek giydiriyorsun kışın kıyafetin içine giydiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…