temizleyici hafif limon kokuyor rahatsız edici değil zaten hemen gitti kokusu
Deterjanları koklamadım
Dalinin deterjanı bence çok kötü kokuyor
Unibaby ninkini arkadaşım kullanıyor o da güzeldi
canım 32. haftanda raporunu alıyorsun sonra bunu bildiriyorsun raporun bitince ptt den ödemesini alıyorsun ne kadar olduğu da internette brütünü yazdığında hesaplayan siteler var ama hesaplamak istersen brüt maaşın 4 te 3 ü ödeniyor. Yani 4 aylık toplu para alacaksın rapor bitince
Ben de aventin küçük biberonunu aldım
26 tl idi cam olmayan
Şimdilik bi tane yeter mama ile beslenirse o zaman alırım set halinde dedim
Avent i seviyomuş bebekler
Benim vucudum cok hassas deterjan degistrdigimde hemen kabaririm. Cocugumda benim gbi olmaz insallah. bitkisel urunler tercih edicem genelde ama guvenemiyorum bende hic bi markaya
Yok yapmadım zaten yaşadığım yerdeki pazarın yeri nerde onu bile bilmiyorum
Anneannem pazardan bişeyler aldım bebeğe dedi ama ne aldı henüz görmedim.
Lcw uygun fiyatlı oluyor özellikle indirimlerde. Oradan da daha bişey almadım ama ağız bezi, çorap almayı düşünüyorum.
H&m de şu sıralar indirimdeymiş.
Zaradan çıtçıtlı kısa kollu body aldım 6 tanesi 50 tl idi.
Başka çocuğun da var senin
Valla giderek masraflı hale geliyor o zaman
Mesela süt olmazsa haftada 100 tl falan mama parası gidiyormuş
Umarım öyle bişey olmaz
Umarım öyle bişey olmaz
Aşırı masraflı birşey bebek tabi hazır olun. Mamanın kutusu 50.60 lira civarında ve 3_4 günde ibtiyor. Bez de öyle. Birde bunun bebek arabası, süt pompası, telsizi, ana kucağı, beşiği, mama sandalyesi gibi alınacaklar var. Benim 2.bebişim olduğu için çoğu var şanslıyım. Ama size tavsiyem bu pahalı şeyleri yavaş yavaş almanız. Yoksa sonradan aşırı açılıyorsunuz buda bayağı zorluyor
Umarım öyle bişey olmaz
kizlar instagramda tutumluanne diye bi hesap var orda ikinci el bebekle alakali ne varsa var cok uygun. Letgo gibi hem satin alabiliyosun hem satabiliyosun. Ben oyle kiyafet falan alamamda mesela bebek telsizleri falan alinabilir 60 lira civarinda.