2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Hanimlar su klasik eczanede satilan ates olcerlet varya 6-7 Tl lik kesinlikle onu tavsiye ederim.

Su tabancali olani almistik memnun kalmadik yanlis olcuyor

Offf cok pahalli degil mi ya :deli: hersey boyle
Fun bizde biberon siparis ettik 2li 60 Tl ye yakin
2adette emzik 30 kusur
Yavas yavas tamamlamak lazim yoksa insan batcak :KK70:
bence de pahalı
aslında her bütçeye göre bişeyler var. ama biraz şu da olsun bu da olsun diyince ipin ucu kaçıyor :)

Kizlar ben instagramdan takip ettigim bi anne varda ogluna bu deterjani kullaniyomus bitkisel olmasi dikkatimi cekti kokusuda yokmus ustelik. Kullanan varmi aranizda yada duyan

friendly nin puset ve bebek arabası temizleyicisini aldım güzel beğendim içeriğini
ama deterjanını bilemem...

Offf cok pahalli degil mi ya :deli: hersey boyle
Fun bizde biberon siparis ettik 2li 60 Tl ye yakin
2adette emzik 30 kusur
Yavas yavas tamamlamak lazim yoksa insan batcak :KK70:
Biberon ve emzik 1 tane alsaydın bazen bebek aldığını sevmeyip kullanmıyor başka almak zorunda kalıyorsun fazla fazla almamak lazım bence bu tarz şeyleri.

Arkadaşım kızıl ötesinden memnun kalmadı derece farkı oluyormuş, ablam da kulaktan ölçerden memnun kalmamış ben de bundan aldım. Sorun yaşarsam diğer modelleri alabilirim, artık herşeye ulaşmak kolay.
yorumlarını fılan okudum doğru ölçtüğünü yazıyor hem klasık model hem marka.

Hanimlar su klasik eczanede satilan ates olcerlet varya 6-7 Tl lik kesinlikle onu tavsiye ederim.

Su tabancali olani almistik memnun kalmadik yanlis olcuyor

bır arkadaşımda senın dedıdgın gıbı hıc brauna o kadar para verme eczanedekıler doğru olcuyor dedı ben de bılemedım

Kızlar babynest aldınız mı acaba ben model konusunda kararsız kaldım sepet şeklinde daha çok hoşuma gitti aslında ama emin olamadım

Eklentiler

• Screenshot_20180714-125815.png
    Screenshot_20180714-125815.png
    223,9 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20180714-125752.png
    Screenshot_20180714-125752.png
    192,3 KB · Görüntüleme: 72
Oyle :) pazardan hic alisveris yaptin mi?
Bebito diye sanirim bi marka vardi 35 tl pamuk ama ceker mi bilmiyirum
Yok yapmadım zaten yaşadığım yerdeki pazarın yeri nerde onu bile bilmiyorum :KK70:
Anneannem pazardan bişeyler aldım bebeğe dedi ama ne aldı henüz görmedim.
Lcw uygun fiyatlı oluyor özellikle indirimlerde. Oradan da daha bişey almadım ama ağız bezi, çorap almayı düşünüyorum.
H&m de şu sıralar indirimdeymiş.
Zaradan çıtçıtlı kısa kollu body aldım 6 tanesi 50 tl idi.

Pek guvenemiyirum boyle seylere
Sabun tozu sanki daha iyi olmadi ersagi denerim :)
Benim vucudum cok hassas deterjan degistrdigimde hemen kabaririm. Cocugumda benim gbi olmaz insallah. bitkisel urunler tercih edicem genelde ama guvenemiyorum bende hic bi markaya

X