Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek guvenemiyirum boyle seylereKizlar ben instagramdan takip ettigim bi anne varda ogluna bu deterjani kullaniyomus bitkisel olmasi dikkatimi cekti kokusuda yokmus ustelik. Kullanan varmi aranizda yada duyan
bence de pahalıOfff cok pahalli degil mi ya hersey boyle
Fun bizde biberon siparis ettik 2li 60 Tl ye yakin
2adette emzik 30 kusur
Yavas yavas tamamlamak lazim yoksa insan batcak
Kizlar ben instagramdan takip ettigim bi anne varda ogluna bu deterjani kullaniyomus bitkisel olmasi dikkatimi cekti kokusuda yokmus ustelik. Kullanan varmi aranizda yada duyan
Oyle :) pazardan hic alisveris yaptin mi?bence de pahalı
aslında her bütçeye göre bişeyler var. ama biraz şu da olsun bu da olsun diyince ipin ucu kaçıyor :)
Biberon ve emzik 1 tane alsaydın bazen bebek aldığını sevmeyip kullanmıyor başka almak zorunda kalıyorsun fazla fazla almamak lazım bence bu tarz şeyleri.Offf cok pahalli degil mi ya hersey boyle
Fun bizde biberon siparis ettik 2li 60 Tl ye yakin
2adette emzik 30 kusur
Yavas yavas tamamlamak lazim yoksa insan batcak
Evet haklisin ama tekli fiyatla 2li fiyatlar beredeyse ayniydi ondan aldim aventin urunleriBiberon ve emzik 1 tane alsaydın bazen bebek aldığını sevmeyip kullanmıyor başka almak zorunda kalıyorsun fazla fazla almamak lazım bence bu tarz şeyleri.
Insallah memnun kalırsın rahat rahat kullanırsın.Evet haklisin ama tekli fiyatla 2li fiyatlar beredeyse ayniydi ondan aldim aventin urunleri
InsaAllah :)Insallah memnun kalırsın rahat rahat kullanırsın.
yorumlarını fılan okudum doğru ölçtüğünü yazıyor hem klasık model hem marka.Arkadaşım kızıl ötesinden memnun kalmadı derece farkı oluyormuş, ablam da kulaktan ölçerden memnun kalmamış ben de bundan aldım. Sorun yaşarsam diğer modelleri alabilirim, artık herşeye ulaşmak kolay.
Bu model için diyorsun değil mi? Bu modelle ilgili bende şikayet görmedim, o yüzde bundan aldım.yorumlarını fılan okudum doğru ölçtüğünü yazıyor hem klasık model hem marka.
Hanimlar su klasik eczanede satilan ates olcerlet varya 6-7 Tl lik kesinlikle onu tavsiye ederim.
Su tabancali olani almistik memnun kalmadik yanlis olcuyor
Bu model için diyorsun değil mi? Bu modelle ilgili bende şikayet görmedim, o yüzde bundan aldım.
Benim arkadaşım 25 gün oldu doğum yapalıbebeğe aldığım şeyler arasında, iyi ki almışım dediğim ilk şey babynest oldu kesinlikle al dedi ama bebeğe göre değişir mi bilmiyorumtecrubelı annelere soruyorum babynest e gerek var mı ??
Yok yapmadım zaten yaşadığım yerdeki pazarın yeri nerde onu bile bilmiyorumOyle :) pazardan hic alisveris yaptin mi?
Bebito diye sanirim bi marka vardi 35 tl pamuk ama ceker mi bilmiyirum
Benim vucudum cok hassas deterjan degistrdigimde hemen kabaririm. Cocugumda benim gbi olmaz insallah. bitkisel urunler tercih edicem genelde ama guvenemiyorum bende hic bi markayaPek guvenemiyirum boyle seylere
Sabun tozu sanki daha iyi olmadi ersagi denerim :)
Evet haklisin ama tekli fiyatla 2li fiyatlar beredeyse ayniydi ondan aldim aventin urunleri
kokusuzmuydu pekifriendly nin puset ve bebek arabası temizleyicisini aldım güzel beğendim içeriğini
ama deterjanını bilemem...