temizleyici hafif limon kokuyor rahatsız edici değil zaten hemen gitti kokusukokusuzmuydu peki
Deterjanları koklamadım
Dalinin deterjanı bence çok kötü kokuyor
Unibaby ninkini arkadaşım kullanıyor o da güzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temizleyici hafif limon kokuyor rahatsız edici değil zaten hemen gitti kokusukokusuzmuydu peki
Bu süt parası mı oluyor?canım 32. haftanda raporunu alıyorsun sonra bunu bildiriyorsun raporun bitince ptt den ödemesini alıyorsun ne kadar olduğu da internette brütünü yazdığında hesaplayan siteler var ama hesaplamak istersen brüt maaşın 4 te 3 ü ödeniyor. Yani 4 aylık toplu para alacaksın rapor bitince
Emsigini malesef sevmeyip atoyirlarmisBen de aventin küçük biberonunu aldım
26 tl idi cam olmayan
Şimdilik bi tane yeter mama ile beslenirse o zaman alırım set halinde dedim
Avent i seviyomuş bebekler
Belki seninki sever :)Emsigini malesef sevmeyip atoyirlarmis
Benim vucudum cok hassas deterjan degistrdigimde hemen kabaririm. Cocugumda benim gbi olmaz insallah. bitkisel urunler tercih edicem genelde ama guvenemiyorum bende hic bi markaya
InsaAllah :)Belki seninki sever :)
Emzik artık çeşit çeşit deniycez
Valla indirim diyinuz ama cok pahalli yinede :/Yok yapmadım zaten yaşadığım yerdeki pazarın yeri nerde onu bile bilmiyorum
Anneannem pazardan bişeyler aldım bebeğe dedi ama ne aldı henüz görmedim.
Lcw uygun fiyatlı oluyor özellikle indirimlerde. Oradan da daha bişey almadım ama ağız bezi, çorap almayı düşünüyorum.
H&m de şu sıralar indirimdeymiş.
Zaradan çıtçıtlı kısa kollu body aldım 6 tanesi 50 tl idi.
Valla indirim diyinuz ama cok pahalli yinede :/
Kiz onceden boyle mastafli degildi simdi diyorum da kizimi belese buyutmusuz :)E öyle
Bebek masraflı bişey
Ben 6,5 yıl cesaret edemedim
Şimdi bile bebek arabasını beşiği falan ikinci el aldım
Altlı üstlü takım nasıl bir şey? Hastane çıkışındaki gibi mi!Ben 0-3 ay 3 tane altli ustlu takim,2 tane de patikli alt aldim canim.yetmez mi? Biraz daha alayim mi.camasir kurutma makinem maalesef yok
Kiz onceden boyle mastafli degildi simdi diyorum da kizimi belese buyutmusuz :)
Bizim bebek qrabasi pek iyi degil ve bozik esim ben yaparim diyor
Çıtçıtlı zıbın nasul bir şey? Kolları uzun olup altı kilot gibi olan mı? Yaaaaa ben hiç bir şey bilmiyorumÇit çitli zibinlar baya işe yarıyor canım almadıysan ondan da 2-3 tane al. Bir de 0-3 ay değil de 3-6 ayı daha çok al bol da olsa giyer
Aşırı masraflı birşey bebek tabi hazır olun. Mamanın kutusu 50.60 lira civarında ve 3_4 günde ibtiyor. Bez de öyle. Birde bunun bebek arabası, süt pompası, telsizi, ana kucağı, beşiği, mama sandalyesi gibi alınacaklar var. Benim 2.bebişim olduğu için çoğu var şanslıyım. Ama size tavsiyem bu pahalı şeyleri yavaş yavaş almanız. Yoksa sonradan aşırı açılıyorsunuz buda bayağı zorluyorBaşka çocuğun da var senin
Valla giderek masraflı hale geliyor o zaman
Mesela süt olmazsa haftada 100 tl falan mama parası gidiyormuş
Umarım öyle bişey olmaz
Mama isi gercekten kotu yaBaşka çocuğun da var senin
Valla giderek masraflı hale geliyor o zaman
Mesela süt olmazsa haftada 100 tl falan mama parası gidiyormuş
Umarım öyle bişey olmaz
%100 pamuk olanlari tercih ediyorum azar azar aliyorum bende yeni basladim alisveriseHim olma ihtimalinu dusunup senin daha kaliteli kiyafetlwrde alman lazim
Yuzde yuz pamuklarda da kalıte farkı oluyormuş nasıl iş anlamadım%100 pamuk olanlari tercih ediyorum azar azar aliyorum bende yeni basladim alisverise
Bencede var zaten bakiyorum bazilari yumusacik bazilari daha sert neye gore degistigini bende bilmiyorumYuzde yuz pamuklarda da kalıte farkı oluyormuş nasıl iş anlamadım
Yok hayır özel sektördeki patronun raporlu zamanında sana ödemediği devletten rapor nun bittiğinde aldığın paraBu süt parası mı oluyor?
Çıtçıtlı zıbın nasul bir şey? Kolları uzun olup altı kilot gibi olan mı? Yaaaaa ben hiç bir şey bilmiyorum