- 17 Nisan 2018
- 577
- 1.066
Lansinoh iyi gibi ya.onun ismine aşinayım sanki daha önce duymuş gibiyim canım ama fiyatları çok uçuk yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lansinoh iyi gibi ya.onun ismine aşinayım sanki daha önce duymuş gibiyim canım ama fiyatları çok uçuk yaa
biz ablama bundan 4sene öncesinde el pompalı tek sağımlık almıştık 50 tl falan bile değildi. çok az kullandı attı sonra beğendimi beğenmedimi bilmem ama kızı emdi. ona gerek kalmamıştı. eğer gerek kalmazsa şimdiden alma bence canım ben sonra düşünüyorum. evdeyiz çalışmıycaz zaten bebek emerse gerek kalmaz inşallahLansinoh iyi gibi ya.
Anladım canım olmadı arkadaşın dediği gibi ilk önce uygun el pompali olanından alırım eğer emerse sıkıntı yok emmezse oyle yaparımLansinohtu canım onunki
İnşallah memnun kalırsın:)aydingelini Hebehubele
Kraft solo süt pompası aldım canım ben, 170 gibi bir fiyata almıştım gittigidiyordan. Özellikleri, pille prizle veya usb ile şarj olup kullanılması, hafif/taşınabilir oluşu hoşuma gitti. Çekim gücü de iyi gibi, elimle denedim. Bakalım inşallah kullanınca da memnun kalırım :)
Bence ilk zaman için hm den 1-2 uygun gibi çünkü 52 cm olan mothercare ile aynı ölçüde.4-6 ilk zamanlar için büyük olmaz mıDün h&m mağazasına baktım. İnternette indirimde olan ürün mağazada indirimsizdi. Sebebini sordum fiyatlarımız farklı dedi. Aklınızda olsun önce internet sitesine bakın. Ben bedenleri anlayamam diye yerinde gördüm ilk zaman için 2-4 ve 4-6 ayı uygun buldum.
Anladim canim,sirt cantasi bende istiyordum ama dedigim gibi bana ağır geldi.eğer yine sirt cantasi ve su gecirmeyen birsey istiyorsan nike in cantalarina bi bakmani onerirm.ben pek disari cikmiycam için cok teferruatlj bakmadım.tesekkur ederim,sizde gule gule kullanin insallah
kızlar maşallah siz alışverişe baya baya başlamışsınız daha ben hiiç bişey almadım bizimkiler toplu alırız birden toparlarız deyip duruyolar daha hiç elimi süremedim
bende fuşyaya bayılıyorum, bebişinin bu takımına bayıldım. güle güle giydir, güle ağlaya pisletsin inşallah annesi
Yok canım yok şimdiden almam dur bakalım süt gelecek mi biz ablama bundan 4sene öncesinde el pompalı tek sağımlık almıştık 50 tl falan bile değildi. çok az kullandı attı sonra beğendimi beğenmedimi bilmem ama kızı emdi. ona gerek kalmamıştı. eğer gerek kalmazsa şimdiden alma bence canım ben sonra düşünüyorum. evdeyiz çalışmıycaz zaten bebek emerse gerek kalmaz inşallah
Aynen canim,bende zaten kışın bebeğimi cikaramam.ben unisex canta aldim dedigin gibi.rahatlik onemli benim icin.onu da neden ben tasiyayim esim tasisin dedigin gibiAyy benimde normalde yikanmis deri sirt candam var bide nike den spor bi sirt cantam var. Hic oyle cantalara bakmiyorum. Kisin zaten doktordan doktora gotururum oyle gezme fln olmaz. Bide cantayi ben tasimayacam esime devrediyorum o yuzden kadinsi degilde unisex cantalar tercihim
Aynen canım bende de para var ama ben toptan toparlama taraftarıyım, çok beğendiğim bişey olursa alırım ama şuan öyle gözüme bişey çarpmadı. Tek tek alırsam beni strest basar onu aldımmı bunu unuttummu falan diye ama bu aralar görüntülü telsizmi diyolar ona ondan bakmam lazım en azından indirimde olursa onu almak mantıklı bide elektronik aletler işte baksak iyi olur onları son ana bırakırsak mecburiyetten araştıramadan pahalıya alırız belkiYalniz degilsin bacim bir igne bile almadim daha para var ama hastaneyle ilgili bi sorun cikar filan diye koyuyorum kenara toptan alcam sanirim bende
İnşallah gelir canım olmazsa o an bakarız çaresine. Az para da değil ki alayım kenara koyayım kullanırsam kullanırım diyelim.Yok canım yok şimdiden almam dur bakalım süt gelecek mi 
Calisacaksan kendine ciftli elektrikli pompa al canim.manuel pompa yeterli olmaz.ellerin kopar.kaldı ki hijyenik bi ürün.degmez bence.sıfır bi tane al kendinebizde kızçemize dolap aldık cok güzel oldu yatak park yatak kullancagız ayrı oda yapmayacagz.
bende su pompa ısınde kararsızım eltımın pompası var el pompası aventın o diyor bunu kullanırsın. ben calıscagım o benım ısımı gorur mu sımdıden elektrıklı alıp koyım diyorum gerek var mı??bende ıste kullanılmış göğüste ya tereddüt kaldım
kaldım tereddütte aynen dediğin gibi.Calisacaksan kendine ciftli elektrikli pompa al canim.manuel pompa yeterli olmaz.ellerin kopar.kaldı ki hijyenik bi ürün.degmez bence.sıfır bi tane al kendine
Yerim ben senin cicilerini hep cok güzeller masallahEki Görüntüle 2167612 Eki Görüntüle 2167606 Eki Görüntüle 2167607 Eki Görüntüle 2167608 Eki Görüntüle 2167609 Eki Görüntüle 2167610 5’li paket mavi-beyaz çıtlı çıtlı bodyleri zaranın indiriminden 50 liraya aldım(3-6 ay)
Diğer çıtlı çıtlı bodyleri boynerden indirimle tanesi 7 lira olarak aldım. (3-6. 6-9. 1-3 ay)
2 li şort tulumu zaradan indirimde 50 liraya aldım. (6-9 ay)
hepsi çok güzeller güzel günlerde giysin inşallah canımEki Görüntüle 2167612 Eki Görüntüle 2167606 Eki Görüntüle 2167607 Eki Görüntüle 2167608 Eki Görüntüle 2167609 Eki Görüntüle 2167610 5’li paket mavi-beyaz çıtlı çıtlı bodyleri zaranın indiriminden 50 liraya aldım(3-6 ay)
Diğer çıtlı çıtlı bodyleri boynerden indirimle tanesi 7 lira olarak aldım. (3-6. 6-9. 1-3 ay)
2 li şort tulumu zaradan indirimde 50 liraya aldım. (6-9 ay)
teyzeleri bende kızıma aldım bugun geldı kargodan cotton box .n11 den aldım 50 tl kargo dahıl.
Aynen cnm göründüğü gibi cok guzel ambalajıyla geldi bir tane daha alicam herhalde değiştirim olur bir tane de eltim almis baska yeter alcagin zaman link yollarım n11 den aldimAy buna ben de bakmıştım çok beğendim ama daha erken diye almadım. Göründüğü gibi mi canım :) güle güle kullansin kuzucuk