2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Lansinoh iyi gibi ya.
biz ablama bundan 4sene öncesinde el pompalı tek sağımlık almıştık 50 tl falan bile değildi. çok az kullandı attı sonra beğendimi beğenmedimi bilmem ama kızı emdi. ona gerek kalmamıştı. eğer gerek kalmazsa şimdiden alma bence canım ben sonra düşünüyorum. evdeyiz çalışmıycaz zaten bebek emerse gerek kalmaz inşallah

aydingelini aydingelini Hebehubele Hebehubele
Kraft solo süt pompası aldım canım ben, 170 gibi bir fiyata almıştım gittigidiyordan. Özellikleri, pille prizle veya usb ile şarj olup kullanılması, hafif/taşınabilir oluşu hoşuma gitti. Çekim gücü de iyi gibi, elimle denedim. Bakalım inşallah kullanınca da memnun kalırım :)

aydingelini aydingelini Hebehubele Hebehubele
Kraft solo süt pompası aldım canım ben, 170 gibi bir fiyata almıştım gittigidiyordan. Özellikleri, pille prizle veya usb ile şarj olup kullanılması, hafif/taşınabilir oluşu hoşuma gitti. Çekim gücü de iyi gibi, elimle denedim. Bakalım inşallah kullanınca da memnun kalırım :)
İnşallah memnun kalırsın:)

Dün h&m mağazasına baktım. İnternette indirimde olan ürün mağazada indirimsizdi. Sebebini sordum fiyatlarımız farklı dedi. Aklınızda olsun önce internet sitesine bakın. Ben bedenleri anlayamam diye yerinde gördüm ilk zaman için 2-4 ve 4-6 ayı uygun buldum.
Bence ilk zaman için hm den 1-2 uygun gibi çünkü 52 cm olan mothercare ile aynı ölçüde.4-6 ilk zamanlar için büyük olmaz mı

Anladim canim,sirt cantasi bende istiyordum ama dedigim gibi bana ağır geldi.eğer yine sirt cantasi ve su gecirmeyen birsey istiyorsan nike in cantalarina bi bakmani onerirm.ben pek disari cikmiycam için cok teferruatlj bakmadım.tesekkur ederim,sizde gule gule kullanin insallah

Ayy benimde normalde yikanmis deri sirt candam var bide nike den spor bi sirt cantam var. Hic oyle cantalara bakmiyorum. Kisin zaten doktordan doktora gotururum oyle gezme fln olmaz. Bide cantayi ben tasimayacam esime devrediyorum o yuzden kadinsi degilde unisex cantalar tercihim :KK70:

kızlar maşallah siz alışverişe baya baya başlamışsınız daha ben hiiç bişey almadım :skandal: bizimkiler toplu alırız birden toparlarız deyip duruyolar daha hiç elimi süremedim:KK43:

bende fuşyaya bayılıyorum, bebişinin bu takımına bayıldım. güle güle giydir, güle ağlaya pisletsin inşallah annesi :-):nazar::KK200:

Yalniz degilsin bacim:halay: bir igne bile almadim daha para var ama hastaneyle ilgili bi sorun cikar filan diye koyuyorum kenara toptan alcam sanirim bende

biz ablama bundan 4sene öncesinde el pompalı tek sağımlık almıştık 50 tl falan bile değildi. çok az kullandı attı sonra beğendimi beğenmedimi bilmem ama kızı emdi. ona gerek kalmamıştı. eğer gerek kalmazsa şimdiden alma bence canım ben sonra düşünüyorum. evdeyiz çalışmıycaz zaten bebek emerse gerek kalmaz inşallah
Yok canım yok şimdiden almam dur bakalım süt gelecek mi  :KK17:

Ayy benimde normalde yikanmis deri sirt candam var bide nike den spor bi sirt cantam var. Hic oyle cantalara bakmiyorum. Kisin zaten doktordan doktora gotururum oyle gezme fln olmaz. Bide cantayi ben tasimayacam esime devrediyorum o yuzden kadinsi degilde unisex cantalar tercihim :KK70:
Aynen canim,bende zaten kışın bebeğimi cikaramam.ben unisex canta aldim dedigin gibi.rahatlik onemli benim icin.onu da neden ben tasiyayim esim tasisin dedigin gibi :KK70:

Yalniz degilsin bacim:halay: bir igne bile almadim daha para var ama hastaneyle ilgili bi sorun cikar filan diye koyuyorum kenara toptan alcam sanirim bende
Aynen canım bende de para var ama ben toptan toparlama taraftarıyım, çok beğendiğim bişey olursa alırım ama şuan öyle gözüme bişey çarpmadı. Tek tek alırsam beni strest basar onu aldımmı bunu unuttummu falan diye ama bu aralar görüntülü telsizmi diyolar ona ondan bakmam lazım en azından indirimde olursa onu almak mantıklı bide elektronik aletler işte baksak iyi olur onları son ana bırakırsak mecburiyetten araştıramadan pahalıya alırız belki
Yok canım yok şimdiden almam dur bakalım süt gelecek mi  :KK17:
İnşallah gelir canım olmazsa o an bakarız çaresine. Az para da değil ki alayım kenara koyayım kullanırsam kullanırım diyelim.

Ay hele bizim burda birinin süt sağma makinası var, her doğuran onu alıyo sırayla. Şuan 8.el değiştirdi heralde. Bide bana demezler mi sende doğum yapınca sana veririz hiç alma diye. Benim kayınvalidemde elalemde gezen şeyi almaya gerek yok yenisini alırız o ne öyle sevmem ben öyle şey dedi. Zaten benim midem kabul etmez ıyy :kusmuk:ama onun markasını sorıyım bi el pompalı değil o da ama 8el değiştirdiğine göre gayet dayanıklı demekki :KK70:

bizde kızçemize dolap aldık cok güzel oldu yatak park yatak kullancagız ayrı oda yapmayacagz.

bende su pompa ısınde kararsızım eltımın pompası var el pompası aventın o diyor bunu kullanırsın. ben calıscagım o benım ısımı gorur mu sımdıden elektrıklı alıp koyım diyorum gerek var mı??bende ıste kullanılmış göğüste ya tereddüt kaldım

bizde kızçemize dolap aldık cok güzel oldu yatak park yatak kullancagız ayrı oda yapmayacagz.

bende su pompa ısınde kararsızım eltımın pompası var el pompası aventın o diyor bunu kullanırsın. ben calıscagım o benım ısımı gorur mu sımdıden elektrıklı alıp koyım diyorum gerek var mı??bende ıste kullanılmış göğüste ya tereddüt kaldım
Calisacaksan kendine ciftli elektrikli pompa al canim.manuel pompa yeterli olmaz.ellerin kopar.kaldı ki hijyenik bi ürün.degmez bence.sıfır bi tane al kendine

5976D898-6952-45DD-B941-3EF820664179.jpeg
ADBCEB29-E55B-498A-97C8-AEBE35CB8447.jpeg
CA54EB5C-996A-4AB9-9C58-71C525FB6442.jpeg
FD9E7AB3-045E-47B4-B103-A3C44BC3EB69.jpeg
B50332C2-FD55-473C-B169-B3736BCB4391.jpeg
9D7F7121-D972-4092-96A1-C6BF72DA0642.jpeg
5’li paket mavi-beyaz çıtlı çıtlı bodyleri zaranın indiriminden 50 liraya aldım(3-6 ay)

Diğer çıtlı çıtlı bodyleri boynerden indirimle tanesi 7 lira olarak aldım. (3-6. 6-9. 1-3 ay)

2 li şort tulumu zaradan indirimde 50 liraya aldım. (6-9 ay)

Eki Görüntüle 2167612 Eki Görüntüle 2167606 Eki Görüntüle 2167607 Eki Görüntüle 2167608 Eki Görüntüle 2167609 Eki Görüntüle 2167610 5’li paket mavi-beyaz çıtlı çıtlı bodyleri zaranın indiriminden 50 liraya aldım(3-6 ay)

Diğer çıtlı çıtlı bodyleri boynerden indirimle tanesi 7 lira olarak aldım. (3-6. 6-9. 1-3 ay)

Yerim ben senin cicilerini hep cok güzeller masallah

Eki Görüntüle 2167612 Eki Görüntüle 2167606 Eki Görüntüle 2167607 Eki Görüntüle 2167608 Eki Görüntüle 2167609 Eki Görüntüle 2167610 5’li paket mavi-beyaz çıtlı çıtlı bodyleri zaranın indiriminden 50 liraya aldım(3-6 ay)

hepsi çok güzeller güzel günlerde giysin inşallah canım

Ay buna ben de bakmıştım çok beğendim ama daha erken diye almadım. Göründüğü gibi mi canım :) güle güle kullansin kuzucuk
Aynen cnm göründüğü gibi cok guzel ambalajıyla geldi bir tane daha alicam herhalde değiştirim olur bir tane de eltim almis baska yeter alcagin zaman link yollarım n11 den aldim

X