Aynen cnm göründüğü gibi cok guzel ambalajıyla geldi bir tane daha alicam herhalde değiştirim olur bir tane de eltim almis baska yeter alcagin zaman link yollarım n11 den aldim
Sağol canım ben de n11den bakmıştım biara alayım ben de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm göründüğü gibi cok guzel ambalajıyla geldi bir tane daha alicam herhalde değiştirim olur bir tane de eltim almis baska yeter alcagin zaman link yollarım n11 den aldim
sana söyleyım ısmını cemeteks tı . ben cotton box a msj attım watsaptan n11 dekı bu satıcıdan alabılır myım dıye onlarda yazmış alabılrısınız musterımız dedı:)))Sağol canım ben de n11den bakmıştım biara alayım ben de :)
Daha güzelleri sizin olsunmaşallah güle güle gıysın ufaklık
amın hepımzıınnn:)))Daha güzelleri sizin olsun
Teşekkür ederim canımsana söyleyım ısmını cemeteks tı . ben cotton box a msj attım watsaptan n11 dekı bu satıcıdan alabılır myım dıye onlarda yazmış alabılrısınız musterımız dedı:)))
ayy unuttum kuzum kusura bkma evet geldi ben çok begendim güzel kullanışlı tam istediğim gibi hatta gözlerini çekmemiştim am adışı bu şekildeBirumuttur yasamak canim canta geldi mi? Haber etmedin :))
Gule gule kullan canim bebisinle hayırlı olsun ❤❤
sağol cnm teşekkür ederim inşallah kucağımıza alırız hepimiz kullanarak eskitiriz.Gule gule kullan canim bebisinle hayırlı olsun ❤❤
Amiiin kuzum insallah❤sağol cnm teşekkür ederim inşallah kucağımıza alırız hepimiz kullanarak eskitiriz.
TEŞEKKÜR EDERİM CNM SAĞOL SENDE ŞİMDİDEN GÜLE GÜLE KULLANBen de büyük ihtimal bunu alicam canım güle güle kullan :)
Arkadaşım kızıl ötesinden memnun kalmadı derece farkı oluyormuş, ablam da kulaktan ölçerden memnun kalmamış ben de bundan aldım. Sorun yaşarsam diğer modelleri alabilirim, artık herşeye ulaşmak kolay.kızlar ben ateş ölçeri almayı düşünüyorum ne dersniz?
Offf cok pahalli degil mi ya hersey boyle