2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eskiden kesmedikleri için sarkma, ilerleyen yaşlarda idrar kaçırma falan oluyormuş, şu an onun için kesme işlemi yapılıyor. Doktorunuzdan daha net alabilirsiniz bu bilgileri.
Eşinden soğuyor muhabbeti için şöyle söyleyeyim, o adam zaten eşinde değildir bahanesi de o olmuştur. Millet 10 tane doğurmuş, kocaları hala yanlarında işlem aynı işlem değil mi?

Öyle bişiy yok sizi iyi korkutmuşlar :))

Kızlar normal giden bulantim vardı ama 12. Haftaya girdim iki gündür resmen tavan yaptı olumsuz bir durummu var azalması gerekmezmi

Kizlar merhaba tecrube annelerin ve anne adaylarinin yardimina ihtiyacim var 10 mayista beta testim 443.1 cikti doktor gebelik demek icon erken dedi 16 mayista tekrar gidecegim beta kac cikmali ortalama yardimci olur musunuz

Kizlar merhaba tecrube annelerin ve anne adaylarinin yardimina ihtiyacim var 10 mayista beta testim 443.1 cikti doktor gebelik demek icon erken dedi 16 mayista tekrar gidecegim beta kac cikmali ortalama yardimci olur musunuz
Sonucuna göre Gebelik var, doktor kese ve kalp atışı duyana kadar gebelik demeyelim demiş. Dış gebelik, kimyasal gebelik olma ihtimallerini elemek için. Bu tarz doktorları sevmiyorum ya

Kızlar normal giden bulantim vardı ama 12. Haftaya girdim iki gündür resmen tavan yaptı olumsuz bir durummu var azalması gerekmezmi
Bulantısı devam edenler var hatırlarsan etiket yapacaktım geçmişe bakayım dedim. Hatta dün müydü ilaç içip yan etkisini yaşayan oldu.

3544 olacak. Kese görünür muhtemelen.

Bulantısı devam edenler var hatırlarsan etiket yapacaktım geçmişe bakayım dedim. Hatta dün müydü ilaç içip yan etkisini yaşayan oldu.
canım evet hatırladım benim normal giden bulatim iyice şiddetlenince korktum

Gözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin :)
Darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşllah
Amin canim amin Allah gönlünüze gore nasip etsin hic dile getirmedim rabbim gucenmesin diye. Ama cok isterdim iki kızım olsun oynasınlar birlikte. Sagligi yerinde herseyden ötesi o. Herkese hayırlı haberler insallah

12 mayısta 886 14 mayıs 1762 16 mayıs 3500 civarı olması gerekiyor fazla olabilir sorun olmaz temkinli bir dr ama öle solemese ıimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…