Ay yok canım valla hiç öyle düşünmezler emin ol. Bende tam ikili test döneminde değiştirmiştim. Hatta ikili testimi yukarı çıkıp almışlardı diğer doktordan o kadar yani :))))) geçtiğim doktorda o dönemde çok ilgiliydi ben olsam sana kan sulandırıcı iğne yaptırırdım yok bu vitamini ben önermiyorum onu bırak bunu al filan odaya girdiğimde ayakta karşılardı elimi sıkardı çok samimiydi... şimdi yine ona gidiyorum yerinden kalkmayı bırak sen nerden çıktın der gibi davranıyor çok hastası olmuş bu arada zaten zor randevu buluyorum son derece ilgisiz biri olmuş bende değiştiricem değiştirmem için böyle davranıyor sanki :))Haklısın canım. Bir denemek de fayda var. İnsan doktoru da ilgili olsun istiyor. En azından vakit ayırsın dinlesin. Şimdiki doktorum da ben tercih ediliyorum bu hasta gelse ne olur gelmese ne olur havası var biraz.
Ay ne bileyim aynı hastane ekrandan bakacak o doktora gitmişim şimdi karar değiştirip ona gelmişim ben doktor olsam bi garip karşılardım heralde :) eşim de çok içime sinmedi ama sen memnunsan devam ederiz falan diyordu o öyle diyince ilgili olan doktora daha bir gönlüm yattı gibi. Haftaya ikili test sonuçlarımı öğrenmeye gidicem olmadı diğer doktorun çalışmadığı bir gün gidip ya randevu bulamadık falan bahanesiyle diğer doktoru deneyim :)))