Ha şunu da söyleyeyim ben normal Doğum yaptım estetiğim gitti açılma oldu diye falan gibi şeylerle yanımda olmayacak adam hiç olmasın sanki başkasının çocuğunu yapıyorum... ne saçma bir şey. Yaşlanmayacak mıyız??? Sarkmayacak mı her yerin ? Genç kadın mı alacak yani? O yüzden giden hiç durmasın gitsin.Ya işte bende anlamıyorum herkes normal doğumu kötülüyor şimdi kötü Doğum yapan arkadaşım bence normal Doğum için uygun değilmiş işte onun bu kadar acı çektirilmeyip sezeryana alınması gerekiyormuş ablamında ilki normaldi biz doktora yalvardık alın diye almadı mesela çok zor bir doğumsa sezaryan olmalı. Ben şuna karşıyım bebek gelmeyi istemiyor anne gidiyor özel hastaneden 38. 39. Haftada sezeryan günü alıyor sezeryan oluyor çıkıyor. Bebeğe yazık anneye yazık. Çocuk gelmeyi isteyip Hastaneye zor yetişenler var arkadaşım üç tane doğurdu üçünü de hastaneye girdim yarım saat sonra Doğum yaptım diyor yani belki çok kolay olacakken o masaya yatıp ameliyat olmanın manası ne ki??? Bence beklenilmeli bakılmalı ona göre karar verilmeli. Valla bebeklere üzülüyorum zamanı gelmeden çıkartıyorlar onları ordan:)
Bu arada hamilelikle beraber ciddi bir değişiklik oldu saçlarımda. Normalde 2. Gün saçlarım yağlanırdı şimdi 3. Gün bile yağlanma olmuyor.
Benim gibi yağlı saçtan çekenler şu anki rahatlığımı anlayacaktır
Kızlar normal giden bulantim vardı ama 12. Haftaya girdim iki gündür resmen tavan yaptı olumsuz bir durummu var azalması gerekmezmi
Canım benim sezeryanımın üzerinden 22 ay geçti gibi sızlama tekrar hamile kaldıktan sonra başladı. Önce kaşınıyordu anlamadım ama bugünlerde yoğun acı çekiyorum. Yani hiç rahat değilim garip bir his var karnımda geriliyor ve acıyor. Böyle giderse 9 ay nasıl geçer bilmiyorum ilk hamileliğimde çatlamadım ama böyle gerilirse kesin çatlarım. Hiç öyle rahat bir şey değil bu sezeryan ben çok çektim allah biliyor sakat kaldım ben diye çok ağladığımı biliyorum bacağım kastı karnımın acısından bir aydan fazla süründüm. Tabi çok rahat geçiren arkadaşımlarım oldu akşamına ayaklanan yani benim öyle olmadı tam geçti derken yine başladı hamile kalınca ağrılarım. Doğum şans işi allah herkese kolay Doğum nasip etsin.Benim ilki normal doğum. Suan da seseryan dusunmuyorum. O bana daha zormus gibi geliyor. Surekli o yarayla dolasmak soguklarda sızlıyo diyenler var. teknoloji gelisti ama o bana cok ameliyat gibi geliyor. Dedikleri gibi agrisiz dogumlar var. Biraz sancı cektim. Sonra gecti. Bebek dogdu unuttum.
Ay benimde saçlarım her gün yağlamaya başladı:) hatta 24 saat olmadan yağlanıyor .Benim de saçım 2 gimde yağlanırdı
Ama şimdi her gün yağlanıyor
Neden bu hamileliğin iyi yönleri benim başıma gelmiyor yaaaa
Arkadaşım geçmiş olsun
Benim 11 den sonra sabah 1 e düştü kusma
Ama bu hafta mesela günde iki de olabiliyor
Eğer sabah kendimi tutarsam kusmazsam tüm gün mide bulantısı yaşıyorum
14 ya da 16. Haftalara kadar artıp sonra bitenler olmuş
Yine de aşırı ise doktoruna danış bence
Allah tez vakitte şifa versin...
Ben şimdi izninle kusmaya gidiyorum yine
Canım benim hayırlı olsun:)Kızzzzzzzzzzzzz :) :) cok mutluyum kızıma kız kardes geliyor
Canım çok geçmiş olsun yaKızlar biz çok zor bir gece geçirdik. Aylardır hemen hemen hiç olmayan bulantı bir günde patlak verdi. Baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı eşliğinde zar zor ağzıma bir iki lokma alıp minoset içtim yattim. Gel gelelim oglusumun uyumayacagi tuttu. Sağolsun eşim çok yardım etti gece ama yine de ikimiz de dayak yemiş gibiyiz şuanah şu tatil gelsin artık ya hiç ise gidesim yok...
Bu arada beni etiketleyen arkadaşlara da ilk fırsatta bakacağım inşallah kusuruma bakmayın bu ara pek PC başına geçemiyorum.. öpüyorum hepinizi
Cok geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum cektikleriniKızlar biz çok zor bir gece geçirdik. Aylardır hemen hemen hiç olmayan bulantı bir günde patlak verdi. Baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı eşliğinde zar zor ağzıma bir iki lokma alıp minoset içtim yattim. Gel gelelim oglusumun uyumayacagi tuttu. Sağolsun eşim çok yardım etti gece ama yine de ikimiz de dayak yemiş gibiyiz şuanah şu tatil gelsin artık ya hiç ise gidesim yok...
Bu arada beni etiketleyen arkadaşlara da ilk fırsatta bakacağım inşallah kusuruma bakmayın bu ara pek PC başına geçemiyorum.. öpüyorum hepinizi
Kızlar biz çok zor bir gece geçirdik. Aylardır hemen hemen hiç olmayan bulantı bir günde patlak verdi. Baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı eşliğinde zar zor ağzıma bir iki lokma alıp minoset içtim yattim. Gel gelelim oglusumun uyumayacagi tuttu. Sağolsun eşim çok yardım etti gece ama yine de ikimiz de dayak yemiş gibiyiz şuanah şu tatil gelsin artık ya hiç ise gidesim yok...
Tesekkur ederim :)Canım benim hayırlı olsun:)
evet canım bayanlarda hissizleşme oluyormuş dikişlerden sonra ve eskisi kadar dar olmuyormuş görüntüsü de hoş olmuyormuş ayrıca 40 gün üstüne oturamıyormuşsun ilerdede idrar kaçırma sorunları oluyormuş hem böyle olup hemde en sağlıklısı nasıl normal doöum oluyor bilmiyorum bir yandan insan istiyor ama bunlarl duyup düşününcede yok olmaz diyorsun
Kızlar ilk kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. Çok zor bir doğum oldu. Detaylara hiç girmiycem. 2 ay yataktan kalkamadım. Kuyruk sokumumda zedelendi ve ömrüm boyunca çekicem ağrısını. İkinci kızımda sezeryan oldum, çünkü ilk doğum yüzünden psikolojim bozulmuştu. Çok çok rahat geçti. Akşama ayaklandım.
Ve ilk doğumumda afedersiniz ama pansumanlarımı eşim yaptı. Ve çok şükür psikolojisi falanda bozulmadı. Allah ondan razıolsun, Çok ilgilendi o dönem. Dikişlerim çoktu. Hatta daralma olmuş gibi hissettim sonraki dönemlerde:)))
Velhasıl sezeryandan sonra dedimki, ben sezeryanla 40 tane çocuk doğururum.
Açık açık gösterilen doğum videoları değil de böyle hikaye gibi olanları izliyorum ben hep. Boşuna kendini germe şimdiden. Belki Allah korusun mecburi olarak sezeryan diyecek doktor. O yüzden daha başında zehir etme kendine bu güzel günleri.amin canım inşallah ama benim okuduöum bazı seyler beni çok korkuttu özelliklenormal doğumla alakalı vanijaya atılan kesi ve dikişler ürkütüyor beni eski halini almadığı söyleniyor birkaç doğum videosu izledim bide orası çok kötü görünüyordu ne bileyim herkesin bir olacak diye birsey yok tabiki ama çevremdede çok duydum o yüzden kararsızım
Canım sonuçta profesyonel bir iş. Bizim kadar duygusal bakmaz doktorlar, emin ol. Bahane filan düşünüp kendini yorma bir şeycik olmaz
Geçen Cuma çok kanamam oldu, bir gün önce doktora gitmiştik ama kanaman artarsa gel acil doktoru bakar demişti. Gece gidince doktorun yanına girmemle çıkmam bir oldu resmen. İki saniye kalbini dinledi bebeğimin, hemen kapattı cihazı. Kanama alanı var mı, ne durumda bir şey mi oldu hiç bakmadı. Yüzüme bile bakmadı neredeyse, hızlı hızlı ilaçlarına devam et o kadar dedi. Aşırı bozuldu moralim, resmen ağladım geri dönerken arabada. Eşim diyor senin doktorun çok ilgili, sen alıştığın için şok oldun bu doktorun hareketlerine... Kanamam kesildi ama hala içim rahat değil, kaç gün geçti... Kanaması olan bir hamileye öyle davranılmamalı bence, korkmuşum ki gecenin bi vakti kalkmış gelmişim...
Neyse yani diyeceğim o ki canım, ilgili doktor çok çok fark ediyor bence. Hastane aynı hastane ama tavırlar kişiden kişiye değişiyor malesef...
Benim doktorum da çok yoğun ama her gittiğimde her ayrıntıyı hatırlıyor, zaten hafta da 1 görüşüyoruz istese de unutamıyordur :)
Deneyim önemli ama samimiyette önemli. Doğum öyle bir an ki, hiç tanımadığınız insanlardan şefkat bekliyorsunuz, güven arıyorsunuz, benim için öncelikli olan deneyimdi doktor doktor geziyordum o yüzden ama doktoruma, samimiyetine o kadar güveniyorum ki bıraktım gezmeyi. Yani zaten sen de hissedersin
Ay yok canım valla hiç öyle düşünmezler emin ol. Bende tam ikili test döneminde değiştirmiştim. Hatta ikili testimi yukarı çıkıp almışlardı diğer doktordan o kadar yani :))))) geçtiğim doktorda o dönemde çok ilgiliydi ben olsam sana kan sulandırıcı iğne yaptırırdım yok bu vitamini ben önermiyorum onu bırak bunu al filan odaya girdiğimde ayakta karşılardı elimi sıkardı çok samimiydi... şimdi yine ona gidiyorum yerinden kalkmayı bırak sen nerden çıktın der gibi davranıyor çok hastası olmuş bu arada zaten zor randevu buluyorum son derece ilgisiz biri olmuş bende değiştiricem değiştirmem için böyle davranıyor sanki :))
Canım çok geçmiş olsun ya(((
Cok geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum cektiklerinitekrarı olmaz İnşallah tez zamanda hamileliğin balayı denilen döneme geçeriz :)
Çok geçmiş olsun. Migrenden sebep mi böyle oldun acaba?
Benim de aynı canım ya, hemencecik yağlanıyor ve normalden de fazla dökülüyor. Hani bu hamilelikte saç dökülmeyecektiBenim de saçım 2 gimde yağlanırdı
Ama şimdi her gün yağlanıyor
Neden bu hamileliğin iyi yönleri benim başıma gelmiyor yaaaa
Çok geçmiş olsun canının içi ya. Kıyamam sanaKızlar biz çok zor bir gece geçirdik. Aylardır hemen hemen hiç olmayan bulantı bir günde patlak verdi. Baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı eşliğinde zar zor ağzıma bir iki lokma alıp minoset içtim yattim. Gel gelelim oglusumun uyumayacagi tuttu. Sağolsun eşim çok yardım etti gece ama yine de ikimiz de dayak yemiş gibiyiz şuanah şu tatil gelsin artık ya hiç ise gidesim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?