Ay yok canım valla hiç öyle düşünmezler emin ol. Bende tam ikili test döneminde değiştirmiştim. Hatta ikili testimi yukarı çıkıp almışlardı diğer doktordan o kadar yani :))))) geçtiğim doktorda o dönemde çok ilgiliydi ben olsam sana kan sulandırıcı iğne yaptırırdım yok bu vitamini ben önermiyorum onu bırak bunu al filan odaya girdiğimde ayakta karşılardı elimi sıkardı çok samimiydi... şimdi yine ona gidiyorum yerinden kalkmayı bırak sen nerden çıktın der gibi davranıyor çok hastası olmuş bu arada zaten zor randevu buluyorum son derece ilgisiz biri olmuş bende değiştiricem değiştirmem için böyle davranıyor sanki :))Haklısın canım. Bir denemek de fayda var. İnsan doktoru da ilgili olsun istiyor. En azından vakit ayırsın dinlesin. Şimdiki doktorum da ben tercih ediliyorum bu hasta gelse ne olur gelmese ne olur havası var biraz.
Ay ne bileyim aynı hastane ekrandan bakacak o doktora gitmişim şimdi karar değiştirip ona gelmişim ben doktor olsam bi garip karşılardım heralde :) eşim de çok içime sinmedi ama sen memnunsan devam ederiz falan diyordu o öyle diyince ilgili olan doktora daha bir gönlüm yattı gibi. Haftaya ikili test sonuçlarımı öğrenmeye gidicem olmadı diğer doktorun çalışmadığı bir gün gidip ya randevu bulamadık falan bahanesiyle diğer doktoru deneyim :)))
Ben de fark etmedi 11+5 te söyledi cinsiyeti. O bebekle alakalı sanırım doktor görebiliyorsa söylüyor.
Haftaya ultrasona girmeden çikolatanı ye de gir :) Öksürünce de pozisyon değişiyorlar. Var mı istediğin hissettiğin birşey?
Yaaa benim bebe de bugün uyansaydı demek cinsiyeti görebilecektik ama uyanmadı. Çok dürttü doktor ama yeni uyumuş galiba uyanmıyor dedi. Göremedik cinsiyeti
Meyve suyu iç gel dedi doktor da ben garanti olsun diye ikisini de yapayımHaftaya ultrasona girmeden çikolatanı ye de gir :) Öksürünce de pozisyon değişiyorlar. Var mı istediğin hissettiğin birşey?
Hayırlısı olsun inşallahMeyve suyu iç gel dedi doktor da ben garanti olsun diye ikisini de yapayım
İstediğim bir cinsiyet yok, içimden erkek gibi geliyor ama belirtilerim de kıza yakın. Baya sürpriz olacak yani inşallah
Hepimiz için inşallahHayırlısı olsun inşallah
Kızzzzzzzzzzzzz :) :) cok mutluyum kızıma kız kardes geliyorOlsun hayırlı haberlerle çıkta bekle önemli değil :) Bildiğim kısma 1 tane daha ekliycem ona göre, beni yanıltmayın
Gözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin :)Kızzzzzzzzzzzzz :) :) cok mutluyum kızıma kız kardes geliyor
Benim de aklıma doğum geliyor, ilk gebeliğimk. Erken gerçekten ama ben forumdaki güzel, olumlu doğum hikayelerini okudum. Bir de ara ara instagramda doğum hikayesi videoları oluyor, onları izliyorum. Çok pozitif hamileler var bir yandan sancı çekiyor bir yandan gülüyorlar filan. Kendimi de öyle olacağım diye şartlamaya başladım. Hayal kurup, olumlama yapıyorum şimdidenmerhaba hamişler nasılsınız
biraz erken belki düşünmek için ama doğum konusunda fikirleriniz neler paylaşabilir misiniz benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse ve doğum konusunda endişeliyim sezaryen mi yoksa normal mi yoksa epidural ile mi yapsam bilemiyorum şimdiden korkusu sardı beni
Free Beta Hcg tutmuyormuş demek ki :)Kızzzzzzzzzzzzz :) :) cok mutluyum kızıma kız kardes geliyor
Aslında normal doğumdan korkmasan ve olumsuza takılıp, plan yapmayıp sadece Allah korusun terslik çıkarsa sezeryan seçenekler arasına girse daha sağlıklı olur. Normal doğumu da epiduralle yapabilirsin bu arada :)merhaba hamişler nasılsınız
biraz erken belki düşünmek için ama doğum konusunda fikirleriniz neler paylaşabilir misiniz benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse ve doğum konusunda endişeliyim sezaryen mi yoksa normal mi yoksa epidural ile mi yapsam bilemiyorum şimdiden korkusu sardı beni
merhaba hamişler nasılsınız
amin canım inşallah ama benim okuduöum bazı seyler beni çok korkuttu özelliklenormal doğumla alakalı vanijaya atılan kesi ve dikişler ürkütüyor beni eski halini almadığı söyleniyor birkaç doğum videosu izledim bide orası çok kötü görünüyordu ne bileyim herkesin bir olacak diye birsey yok tabiki ama çevremdede çok duydum o yüzden kararsızımBenim de aklıma doğum geliyor, ilk gebeliğimk. Erken gerçekten ama ben forumdaki güzel, olumlu doğum hikayelerini okudum. Bir de ara ara instagramda doğum hikayesi videoları oluyor, onları izliyorum. Çok pozitif hamileler var bir yandan sancı çekiyor bir yandan gülüyorlar filan. Kendimi de öyle olacağım diye şartlamaya başladım. Hayal kurup, olumlama yapıyorum şimdidendarısı başımıza inşallah
Allah izin verirse ben normal doğum istiyorum.çatır çatırmerhaba hamişler nasılsınız
Bende bu düşüncedeyim böyle duydum bende korkuyorum normal doğumdan Annemden de duyduğuma göre ileriki yaşlarda çok sorun oluyormuş normal doğum inşallah düşüncem sezeryanbenim doğum konusunda korkum ağrı sızı değil nasıl sa anlık geçici olacak o ağrılar beni asıl korkutan dikişler ve vajina çok hassas bir bölge okadar oynama ve müdahale sonrası ne haler gelir sonradan erkeklerde soğuyormuş eşlerinden eskisi gibi olmuyormuş diye duydum
Alır canım alır merak etme toparlar. Asıl sezeryan izi öyle. ben baktıkça sezeryan izimi görüyorum bu gerçekten gerekli miydi diye sorguluyorum.. bence normal Doğum gibisi olamaz sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum bunu hiç normal Doğum yapmadım tabi bilemiyorum. Doktorun kararına bırakmak lazım tabi.amin canım inşallah ama benim okuduöum bazı seyler beni çok korkuttu özelliklenormal doğumla alakalı vanijaya atılan kesi ve dikişler ürkütüyor beni eski halini almadığı söyleniyor birkaç doğum videosu izledim bide orası çok kötü görünüyordu ne bileyim herkesin bir olacak diye birsey yok tabiki ama çevremdede çok duydum o yüzden kararsızım
Bende bu düşüncedeyim böyle duydum bende korkuyorum normal doğumdan Annemden de duyduğuma göre ileriki yaşlarda çok sorun oluyormuş normal doğum inşallah düşüncem sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?