1,5 sene de iyi, yeter bu kadar tadını çıkardığın :) Hakikaten yaş unsuru da göz önüne alındığında çok geniş davranamıyoruz. Amin canım inşallah
Ya kızlar bende bu saatte yemek yapıyorum, kolum kalkmıyo okadar yorgun bitkinim ki bugün. Ama şimdi yemek yapmazsam yarın aşırı zorlanıcam diye dayanmaya çalışıyorum, sabahta erken kalkıp kahvaltı hazırlıycam oooy oyy, işten mi kovulsam acaba diyorumçamaşır katladım anca 1 saatte yavaş yavaş. Sanki kanım çekildi bugün enerjim bitik
Rica ederim canım ne demek. Ben de Aralık annelerine bakıyordum aslında ara sıra ama burada konu sahibi değişti, ablama devretti. Doğumlarımız da peş peşe olacak inşallah, birlikte geçiririz diye düşündüm ve şimdi devamlı buradayımHoşbulduk
Etiketleyip yazayım gerekli bilgileri.
Sen de benim gibi aralık annesi gözüküyorsun. Kasım annelerindesin ama. Laf aramızda ben aralık annelerine bir kere yazdım kimse sallamadı beni, burda hemen kucak açtınız banateşekkür ederim.
Malesefki canım, hem çalışıyor hemde tüm işimi gücümü kendim hallediyorum, ama artık pilim bitiyor heraldeAllah pişman etmesin kimseyi verdiği kararlardan. Bebek dünyamızı güzelleştirecek inşallahorta yaşlı anne babası olacak zaten, daha yaşlı da olmasınlar
Gündüz işe gidip bu saatte yemek mi hazırlıyorsun bi detebrik ederim valla helal olsun. Ben çalışıyor olsam hiç bişey yapmazdım herhalde başka. Maşallah sana
İnşallah canım. Genciz ya orta yaş nedirAllah pişman etmesin kimseyi verdiği kararlardan. Bebek dünyamızı güzelleştirecek inşallahorta yaşlı anne babası olacak zaten, daha yaşlı da olmasınlar
Gündüz işe gidip bu saatte yemek mi hazırlıyorsun bi detebrik ederim valla helal olsun. Ben çalışıyor olsam hiç bişey yapmazdım herhalde başka. Maşallah sana
Rica ederim canım ne demek. Ben de Aralık annelerine bakıyordum aslında ara sıra ama burada konu sahibi değişti, ablama devretti. Doğumlarımız da peş peşe olacak inşallah, birlikte geçiririz diye düşündüm ve şimdi devamlı buradayım
Malesefki canım, hem çalışıyor hemde tüm işimi gücümü kendim hallediyorum, ama artık pilim bitiyor heraldeteşekkür ederim bu arada
İnşallah canım. Genciz ya orta yaş nedir
Yapacak birşey yok sayıları tutamıyoruz ama göstermiyoruz da en azından :)33 bitiyor be Pinkom. Nüfus cüzdanına bakmasam inanmam yaşıma ama gerçek bugenciz tabi genciz
O da Rabbimin bizlere güzelliği olsunYapacak birşey yok sayıları tutamıyoruz ama göstermiyoruz da en azından :)
Aynen canım çok şükür rabbim yardım ediyo gerçekten, amin amin al birazı sana gelsinEkim sonu gibi başlar doğumlar, senle ben de en son topiğin kapanışını yaparız herhalde
Ekstra yorgunluk tabi. Ama Rabbim sabrını da veriyordur mutlaka
Allah yardımcın olsun. Sende ki güçten kuvvetten biraz bana da versin inşallah
Evet canımEkim sonu gibi başlar doğumlar, senle ben de en son topiğin kapanışını yaparız herhalde
Ekstra yorgunluk tabi. Ama Rabbim sabrını da veriyordur mutlaka
Allah yardımcın olsun. Sende ki güçten kuvvetten biraz bana da versin inşallah
Hala bekliyorum giremedim ya sorma araya acil hastalar girdi ama sanirim az kaldi bana. Kizimda hcg 51 di bunda 41 bilemedim :)Eee Erkek dedi mi cinsiyete? 10 daydı değil mi randevu?
Yakaladım tuttumAynen canım çok şükür rabbim yardım ediyo gerçekten, amin amin al birazı sana gelsin
Evet canım işte o zamanlar yaptırmak lazımmış benim ki Şuan biraz riskli bir döneme giriyor 22 aylık neyse 2 yaşında olacak 2 yaşında tavsiye etmiyorlar eğer yaptırmazsam 6 yaşını bekliycem mecburen çünkü 2-6 arası sağlık sorunu olmadığı sürece yapmak doğru değil dedi.Kızlar sünnet meselesi konuşulmuş ben de yorum yapmak istiyorum. Peygamberimiz bebeklerin esas 7. Günde sünnet olmasını tavsiye edermiş ben de o yüzden 7gunlukken yaptırmak istedim ama doktor sarılık olduğu için tavsiye etmedi bir de zaten 3 hafta erken doğum olmustu daha yeni yeni kilo alıyordu riske atma dedi. Ayrıca yeni doğan sünnetinde derinin yeniden oluşma ihtimali var şimdi yaptırsan bile ileride tekrar müdahale gerekebilir dedi o yüzden biz de 3 aylıkken yaptırdık. Biraz da ilk bebeğim olduğu için zaten bez değişmeyi bile beceremezken ameliyatlı bebeği nasıl yaparim cesaret edemedim. Ancak ikinci bebek de erkek olursa kesinlikle kırkı dolmadan yaptırmak istiyorum çünkü o zamanlar zaten hep uyuyordu. Muhtemelen hiç birşey anlamadan hallolacakti. 3 aylıkken bile geç kalmışım diye düşündüm yani...
Ben tüm kan testlerimi sağlık ocağımda yaptırdım bi sıkıntı yok.yapıyolarİyi akşamlar kızlar bi sorun olucaktı size Sağlık Ocağında kansızlık için kan testi yaptılar mı????? Yarın gidicem yapmam gerekiyormuş bilginiz varmı???
Olsun hayırlı haberlerle çıkta bekle önemli değil :) Bildiğim kısma 1 tane daha ekliycem ona göre, beni yanıltmayınHala bekliyorum giremedim ya sorma araya acil hastalar girdi ama sanirim az kaldi bana. Kizimda hcg 51 di bunda 41 bilemedim :)
Benim pil bitti hepinize hayırlı geceler, yarın görüşürüz inşallahYakaladım tuttum
Daha çokları da sende kalsın ki işlerinde kolaylık olsun
Evet ben biraz geç kaldım annemin hastalığı kolikti çocuğun alerjisiyken derken doğru zamanı kaçırdım sanki şimdi her şeyi anlıyor. Ben anesteziden de korkmuyorum alıp götürecekler yanımdan bayıltmadan ameliyathane de ne kadar bekleyecek ağlaya ağlaya katılır o ağlamaktan o arada psikolojisi etkilenir diye korkuyorum aslında o ağlayınca oradakilerin yaklaşımı nasıl olacak çocuğa annem beni bıraktı burda diye düşünecek kendini yalnız hissedecek sanırım çok duygusal bakıyorum. Sünnet sonrası bakımdan da korkmuyorum o benim yanımda olduktan sonra ben her şekilde bakarım yavruma.Benim oglum da beş yaşında. Biz yedii aylikken genel anestezi ile yaptirdik. Ciktiginda hoplayip ziplayip duruyordu. Keyfi yerindeydi. Bezliydi de. Bakimi da zor olmadi. Cok cabuk iyilesti. Suanda bisey hatirlamiyor haliyle. Bence buyudukce travmasi artiyor.
Alti ay oncesi lokal anestezi ile yapabiliyorlar. Alti ayi gecince hareketliligi artiyorr cunku.
Hayırlı geceler canımAmin canım inşallah teşekkür ederim
Benim pil bitti hepinize hayırlı geceler, yarın görüşürüz inşallah
Ben de fark etmedi 11+5 te söyledi cinsiyeti. O bebekle alakalı sanırım doktor görebiliyorsa söylüyor.Size bi sorum var. İkili test icin 23une randegu almistim. Haftaya carsamba. Haftaici oldugu icin esim de merak ediyor. Cinsiyet isini bu arada :)
Sizce bu cumartesi gitsek(12+5) hafataya carsamba gitmem de fark eder mi?
Yani dort gun once gitmem cinsiyet ogrenme konusunda fark eder mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?