2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
1,5 sene de iyi, yeter bu kadar tadını çıkardığın :) Hakikaten yaş unsuru da göz önüne alındığında çok geniş davranamıyoruz. Amin canım inşallah

Allah pişman etmesin kimseyi verdiği kararlardan. Bebek dünyamızı güzelleştirecek inşallah orta yaşlı anne babası olacak zaten, daha yaşlı da olmasınlar

Gündüz işe gidip bu saatte yemek mi hazırlıyorsun bi de tebrik ederim valla helal olsun. Ben çalışıyor olsam hiç bişey yapmazdım herhalde başka. Maşallah sana

Rica ederim canım ne demek. Ben de Aralık annelerine bakıyordum aslında ara sıra ama burada konu sahibi değişti, ablama devretti. Doğumlarımız da peş peşe olacak inşallah, birlikte geçiririz diye düşündüm ve şimdi devamlı buradayım

Malesefki canım, hem çalışıyor hemde tüm işimi gücümü kendim hallediyorum, ama artık pilim bitiyor heralde teşekkür ederim bu arada

İnşallah canım. Genciz ya orta yaş nedir

Ekim sonu gibi başlar doğumlar, senle ben de en son topiğin kapanışını yaparız herhalde

Malesefki canım, hem çalışıyor hemde tüm işimi gücümü kendim hallediyorum, ama artık pilim bitiyor heralde teşekkür ederim bu arada

Ekstra yorgunluk tabi. Ama Rabbim sabrını da veriyordur mutlaka
Allah yardımcın olsun. Sende ki güçten kuvvetten biraz bana da versin inşallah

Aynen canım çok şükür rabbim yardım ediyo gerçekten, amin amin al birazı sana gelsin

Evet canım işte o zamanlar yaptırmak lazımmış benim ki Şuan biraz riskli bir döneme giriyor 22 aylık neyse 2 yaşında olacak 2 yaşında tavsiye etmiyorlar eğer yaptırmazsam 6 yaşını bekliycem mecburen çünkü 2-6 arası sağlık sorunu olmadığı sürece yapmak doğru değil dedi.

Evet ben biraz geç kaldım annemin hastalığı kolikti çocuğun alerjisiyken derken doğru zamanı kaçırdım sanki şimdi her şeyi anlıyor. Ben anesteziden de korkmuyorum alıp götürecekler yanımdan bayıltmadan ameliyathane de ne kadar bekleyecek ağlaya ağlaya katılır o ağlamaktan o arada psikolojisi etkilenir diye korkuyorum aslında o ağlayınca oradakilerin yaklaşımı nasıl olacak çocuğa annem beni bıraktı burda diye düşünecek kendini yalnız hissedecek sanırım çok duygusal bakıyorum. Sünnet sonrası bakımdan da korkmuyorum o benim yanımda olduktan sonra ben her şekilde bakarım yavruma.

Ben de fark etmedi 11+5 te söyledi cinsiyeti. O bebekle alakalı sanırım doktor görebiliyorsa söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…