2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.bu siteye girmeyeli uzuuuun zaman olmuş.oglusumun bebeklerimiz 4 yas olmak üzere.neler yapıyorsunuz kreşe başlayanlar vardir.ben kıyamıyorum yanımdan ayırmaya şimdilik: )

Merhaba yazınızı görünce yazmak istedim bebeğim 22 günlük uzamış sarılık var ve Değerlerine baktılar idrarinda Galaktoz ve laktoz çıkmış ama Doktor bunun yalanci pozitif olabileceğini söyledi özel laboratuvardan test yaptırdık bekliyoruz. Suan ama sarılık değerlerimiz düşmeye başladı kendiliğinden diğer değerlerinde bi sıkıntı yok. Galaktozeminin ne etkileri var acaba bilmiyoruz. Sizin bu konu hakkında bilginiz var sanırım. Topuk kanı alındı 2 defa bizden henüz olumsuz dönüş olmadı eğer olumsz dönüş olursa döneceklermiş. Topuk kanında galaktozemiye bakıyorlarmı biliyomusunuz ? Cevaplarsanız cok sevinirim

Topuk kanından bakılan genetik bir mutasyon rahatsızlığı topuk kanında çıksaydı ararlardı sizi mutlaka

merhaba tanı kısmında hücresel değişim yazıyor internette farklı şeyler buldum anlayan var mı yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…