• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar,
Takvimimde Doğum 6 aralık gözükse de bugün randevuya gittiğimde öğrendim ki benim Tospağa 10 gün kadar önden gidiyor :emir_bebek: kasımda evlendiğimiz için kasımda doğurmak fikri daha cazip geliyordu zaten bana. Şimdi bunu da duyunca iyice kasım sonu doğuracam havalarına girdim :KK71: sevgili pinkstrap pinkstrap cığımı da görüyordum bu topiğe yazarken. Mümkünse ben de aranıza katılmaya geldim :KK28:
Hoşgeldin canıım, hayırlısı işe kucağına alırsın inşallah ama seninkine tosbağa demiyelim tavşancık diyelim ozaman maşallah onaa :nazar::nazar:

Kızlar ben size bir şey soracağım. Hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı hastaneye ve aynı doktora gidiyorum. Adını çok duydum. Zaten bulunduğum yerde hastane ve doktor alternatifi pek yok. İki isim duymuştum. Birini seçtim. Özel hastane olmasına rağmen çok yoğun ve devler hastanesinden farksız yine de hastaneden memnunum. Gelelim problemime en başından beri aynı doktora gidiyorum ama o doktor hasta ilişkisini kuramadık hiç her girdiğimde yabancı biri gelmiş gibi oluyor çok hastası olduğu için. Başlarda öyleyken zaman geçtikçe oturur dedim ama yapı olarak çok soğuk biri ve hemen muayene geçip gidiyormuş gibi geliyor bir sürü soru ile gidiyorum hiç birini sormaya fırsat bulamadan dönüyorum. Aynı hastanede doğumdan bir sene önce gittiğim diğer doktor da var o biraz daha samimi ama şuanki doktorumun da deneyimi çok iyi. Acaba daha samimi bulduğum doktora geçsem mi? Yoksa samimiyet boş doktor iyi olsun ilgisiz olsa da olur mu? Bir de değiştirdim diyelim sonuçta aynı hastanedeler ne kadar etik olur, onu sevmedim size geldim gibi falan. Ay umarım derdimi anlatabilmişimdir, kafam çok karışık bu konuda ama iletişime gerçekten çok önem veriyorum doktorun yanında gerilmekten çok yoruldum sanırım :/
Benim doktorum da çok yoğun ama her gittiğimde her ayrıntıyı hatırlıyor, zaten hafta da 1 görüşüyoruz istese de unutamıyordur :)
Deneyim önemli ama samimiyette önemli. Doğum öyle bir an ki, hiç tanımadığınız insanlardan şefkat bekliyorsunuz, güven arıyorsunuz, benim için öncelikli olan deneyimdi doktor doktor geziyordum o yüzden ama doktoruma, samimiyetine o kadar güveniyorum ki bıraktım gezmeyi. Yani zaten sen de hissedersin

Son düzenleme:
Kuzummm hamile misin:KK74: Ay çok sevindim ya, sağlıkla kucağına al inşallah:KK37: Nasıl gidiyor?

Evet Pinkom, ben de hamileler kervanına katıldım artık :KK200:
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :dua:
Mide bulantısından çektim biraz, sabah, gündüz, akşam bitmez bi bulanma hissi vardı ve arada istifra ediyordum ama şükür ki bikaç gündür baya azaldı. Sabahları istifra ediyorum sadece, onun dışında gün içerisinde iyi gibi.
Senin nasıl gidiyor? Evde dinlenmedesin galiba değil mi?

Hoşgeldin canıım, hayırlısı işe kucağına alırsın inşallah ama seninkine tosbağa demiyelim tavşancık diyelim ozaman maşallah onaa :nazar::nazar:
Amin inşallah :dua:
Doğru dedin aslında, Tospağa yavaş olur benimki hızlı çıktı maşallah :-) sağlıkla Doğsun da hızlı büyümek isterse büyüsün hiç önemli değil valla. Sabırsızlıkla bekliyorum zaten :-)

Merhaba kızlar,
Takvimimde Doğum 6 aralık gözükse de bugün randevuya gittiğimde öğrendim ki benim Tospağa 10 gün kadar önden gidiyor :emir_bebek: kasımda evlendiğimiz için kasımda doğurmak fikri daha cazip geliyordu zaten bana. Şimdi bunu da duyunca iyice kasım sonu doğuracam havalarına girdim :KK71: sevgili pinkstrap pinkstrap cığımı da görüyordum bu topiğe yazarken. Mümkünse ben de aranıza katılmaya geldim :KK28:
Hoşgeldin canım :KK3:
Bilgilerini Emira SY Emira SY i etiketleyerek yazarsan seni de ilk mesajdaki listeye ekler :KK36:

İyi akşamlar kızlar..Bugün sozde cinsiyetini söylicekti ama göstermedi sıpa, doktorla çıktık tatlı yiyelim diye yedim ictim yok yine gostermedi, cumartesi tekrar çağırdı..Aslında perinatolog kız dedi ama kesinleşseydi keşkeeee..

Evet Pinkom, ben de hamileler kervanına katıldım artık :KK200:
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :dua:
Mide bulantısından çektim biraz, sabah, gündüz, akşam bitmez bi bulanma hissi vardı ve arada istifra ediyordum ama şükür ki bikaç gündür baya azaldı. Sabahları istifra ediyorum sadece, onun dışında gün içerisinde iyi gibi.
Senin nasıl gidiyor? Evde dinlenmedesin galiba değil mi?

Amin inşallah :dua:
Doğru dedin aslında, Tospağa yavaş olur benimki hızlı çıktı maşallah :-) sağlıkla Doğsun da hızlı büyümek isterse büyüsün hiç önemli değil valla. Sabırsızlıkla bekliyorum zaten :-)
Aminn İnşallah canım benim. Aynen bu sefer karpuz misalini deniyoruz:-) Bulantı kısmı sıkıntılı ya, görüyorum kızlar bayağı zorlanıyorlar. Çalışıyor musun?

Kızlar yorumlarmısınız

Eklentiler

• A0497AB6-336A-4938-A409-0C0920163D65.webp
    A0497AB6-336A-4938-A409-0C0920163D65.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 112
Hoşgeldin canım :KK3:
Bilgilerini Emira SY Emira SY i etiketleyerek yazarsan seni de ilk mesajdaki listeye ekler :KK36:

Hoşbulduk :KK200:
Etiketleyip yazayım gerekli bilgileri.
Sen de benim gibi aralık annesi gözüküyorsun. Kasım annelerindesin ama. Laf aramızda ben aralık annelerine bir kere yazdım kimse sallamadı beni, burda hemen kucak açtınız bana :KK200: teşekkür ederim.

Aminn İnşallah canım benim. Aynen bu sefer karpuz misalini deniyoruz:-) Bulantı kısmı sıkıntılı ya, görüyorum kızlar bayağı zorlanıyorlar. Çalışıyor musun?

Risksiz, sağlıkla geçsin de insan yatmayı göze alıyor valla. Ben de biraz ağrım olsa hemen yatak moduna geçiyorum. Kağnı gibi iş yapıyorum resmen :-)
Birkaç ay önce ayrılmıştım işten memnun olmadığım için, yeni iş biraz baktım, olmayınca da bebek işini ertelemeyelim fazla dedik. Rabbim de nasip etti şükür :dua: şimdi hep birlikte sağlıkla büyütüp dünyaya getirelim inşallah.

Emira SY Emira SY bilgilerimi vereyim ben de.
Son adet tarihi : 1 mart
Beklenen Doğum tarihi : 6 aralık (ama 10 gün önden gidiyor bebek, Doğum tarihini etkiler mi bir sonraki muayenede sorayım doktora)
İlk bebek

Memnun oldum. Saygılarımla :KK200:

Hoşbulduk :KK200:
Etiketleyip yazayım gerekli bilgileri.
Sen de benim gibi aralık annesi gözüküyorsun. Kasım annelerindesin ama. Laf aramızda ben aralık annelerine bir kere yazdım kimse sallamadı beni, burda hemen kucak açtınız bana :KK200: teşekkür ederim.

Risksiz, sağlıkla geçsin de insan yatmayı göze alıyor valla. Ben de biraz ağrım olsa hemen yatak moduna geçiyorum. Kağnı gibi iş yapıyorum resmen :-)
Birkaç ay önce ayrılmıştım işten memnun olmadığım için, yeni iş biraz baktım, olmayınca da bebek işini ertelemeyelim fazla dedik. Rabbim de nasip etti şükür :dua: şimdi hep birlikte sağlıkla büyütüp dünyaya getirelim inşallah.
Çok şükür, Böyle daha iyi olmuş hamilelik çalışırken daha zor, bu süreçte kendini yormamanda da fayda var tabi, boşver rahat takıl, iş kalsa da oluyor.

Çok şükür, Böyle daha iyi olmuş hamilelik çalışırken daha zor, bu süreçte kendini yormamanda da fayda var tabi, boşver rahat takıl, iş kalsa da oluyor.
Öyle yapıyorum zaten.
Bir de benim koku hassasiyetim de çok oldu, mutfağa giremedim bir süre. Annem, eşim giriyor mutfağa hiçbişey kokmuyor diyorlar, ben giremiyorum. Öyle olunca baya bi iş göremez raporu verdim yani kendime :KK53: şimdi Ramazan’la birlikte en azından sahur iftar bişeyler hazırlamak istiyorum eşime. Adam yeterince sefil oldu zaten, Ramazan’da rahat edebilsin istiyorum ama bakalım bebek müsade edecek mi :emir_bebek:

Öyle yapıyorum zaten.
Bir de benim koku hassasiyetim de çok oldu, mutfağa giremedim bir süre. Annem, eşim giriyor mutfağa hiçbişey kokmuyor diyorlar, ben giremiyorum. Öyle olunca baya bi iş göremez raporu verdim yani kendime :KK53: şimdi Ramazan’la birlikte en azından sahur iftar bişeyler hazırlamak istiyorum eşime. Adam yeterince sefil oldu zaten, Ramazan’da rahat edebilsin istiyorum ama bakalım bebek müsade edecek mi :emir_bebek:
Boşver Allah aşkına asıl biz sefil oluyoruz, onlarda payına düşeni yaşasın ki anlasınlar kolay olmadığını:KK30: Evlilik nasıl gidiyor? Konuşamadık hiç ben kendi derdime düşünce.

Boşver Allah aşkına asıl biz sefil oluyoruz, onlarda payına düşeni yaşasın ki anlasınlar kolay olmadığını:KK30: Evlilik nasıl gidiyor? Konuşamadık hiç ben kendi derdime düşünce.

Kendi sefaletimi kat kat çıkardım zaten eşimden. Halen de devam ediyor da Ramazan’da kıyamıyorum işte :KK53: ama emin de olamıyorum kendimden. Bakalım zamana bıraktım artık :KK53:
Evlilik iyi gidiyor şükür :nazar: 1.5 seneyi bitirdik. Yaşım ileri olmasa biraz daha bu aylaklığın tadını çıkarmak isterdim ama yaş ilerleyince bekletmek istemedik daha fazla. Rabbim pişman etmesin inşallah :dua:

İyi akşamlar kızlar bi sorun olucaktı size Sağlık Ocağında kansızlık için kan testi yaptılar mı????? Yarın gidicem yapmam gerekiyormuş bilginiz varmı???

İyi akşamlar kızlar bi sorun olucaktı size Sağlık Ocağında kansızlık için kan testi yaptılar mı????? Yarın gidicem yapmam gerekiyormuş bilginiz varmı???
Özellikle kansızlık değil başka testlerim de vardı hepsini yapmıyorlar diye hastanede yaptırdım.
Yapılıyor sanırım, Sabah erken saatlerde alınıyor orda kan 10-10:30a kadar falan. Yapılmazsa hastaneye geçersin orda saat kısıtlaması yok zaten.

Kendi sefaletimi kat kat çıkardım zaten eşimden. Halen de devam ediyor da Ramazan’da kıyamıyorum işte :KK53: ama emin de olamıyorum kendimden. Bakalım zamana bıraktım artık :KK53:
Evlilik iyi gidiyor şükür :nazar: 1.5 seneyi bitirdik. Yaşım ileri olmasa biraz daha bu aylaklığın tadını çıkarmak isterdim ama yaş ilerleyince bekletmek istemedik daha fazla. Rabbim pişman etmesin inşallah :dua:
1,5 sene de iyi, yeter bu kadar tadını çıkardığın :) Hakikaten yaş unsuru da göz önüne alındığında çok geniş davranamıyoruz. Amin canım inşallah

Ya kızlar bende bu saatte yemek yapıyorum, kolum kalkmıyo okadar yorgun bitkinim ki bugün. Ama şimdi yemek yapmazsam yarın aşırı zorlanıcam diye dayanmaya çalışıyorum, sabahta erken kalkıp kahvaltı hazırlıycam oooy oyy, işten mi kovulsam acaba diyorum :p çamaşır katladım anca 1 saatte yavaş yavaş. Sanki kanım çekildi bugün enerjim bitik :uykucu:

Back