Nub çıkıntısı da deniyor. Genital organların ilk oluşma çıkıntısı. Hem kız hem erkeklerde ortak olan bir yapi. 12.haftadan sonra açı değeri oluşuyormuş.Tubul neresi oluyor acaba
Nub çıkıntısı da deniyor. Genital organların ilk oluşma çıkıntısı. Hem kız hem erkeklerde ortak olan bir yapi. 12.haftadan sonra açı değeri oluşuyormuş.
Kızlar sizde benim gibi tedirgin misiniz acaba kalbi atıyor mu diye çok merak ediyorum en son 12 haftalıkken gördüm 16 haftalıkken gidecez cinsiyet için çok tedirginim
Kusura bakma tatlım ben daha küçük sandım tabi şimdi daha zor olabilir onun için pek bişey diyemicem inşallah hayırlısı olurCanım evet işte o aylarda gidiyordu başkasıyla filan bende yaşına girmeden yaptırmadığım için pişmanım. Şimdi 22 aylık olmak üzere kimseye gitmiyor sadece beni istiyor. Baktım orda 1 yaşından küçükler var öyle masum masum bakıyorlar benim ki öyle değil ki koşturma halinde zaten hastaneye girince ağlamaya başlıyor daha otoparkta yıkıyor ortalığı. Bebekken çok çabuk toparlıyorlar hemen iyileşiyorlar hele ilk doğduklarında yüzü çizilse 2 saat sonra izi kalmıyor :))) büyüdükçe değişiyorlar. Sağol canım inşallah Pazartesi’ye kadar doğru kararı veririm.
Benimki söylüyor kuzum Artık eli acısa geliyor acıyor diyor. Geçen gün kulağını gösteriyor acıyor acıyor diye doktora götürdüm kulağı kızarmış iyi ki getirmişsin ilerlemeden dedi çok sevindim artık kendini ifade etmeye başladı diye :)) ama işte küçük daha küçük ya kötü davranırlarsa ameliyathane de onu anlatamaz ki ayyy düşündükçe vazgeçiyorum sonra büyüdükçe zor olacak sanki. Bakalım Ablam yarın yaptırıyor bir 6 yaşta nasıl oluyor onu görücem bir de cuma arkadaşım onun bebeği de 13 aylık onu da görücem karar vericem. Çok zor anne olmak ya için parçalanıyor. Kalsın gitsin kendi istediği zaman yaptırsın :)))))
Onun değeriylede cinsiyet belirleniyomuş öylemiFree Beta Hcg Kaç?
Tutmadı diyen olmuş ama belirliyor diyorlar. Benim ilkinde tutmuş, Şimdi ki sonucu çarşamba ya da perşembe çıkar dediler o zaman bakarım :)Malesef onlarında sünnetten kaçışı yok
Onun değeriylede cinsiyet belirleniyomuş öylemi
Canım bilmiyorum ama aynı hastanede başka doktora gitmen hiç ayıp olmaz bence. Bende zamanında öyle yapmıştım ilk oğlumda sadece cumartesi günleri gidebiliyordum gittiğimde adam hep izinli oluyordu bende aynı hastanede başka doktora gittim. Diğer doktoru gördüğümde de hala selamlaşırız. Yani onlar açısından bakma kendi açından bak sen. Şimdi biz sana değiştir değiştirme diyemez ki sonra memnun kalmazsın başka bir şey olur kararı sen ver canım. Mesela ben de şimdi aynı doktora gidiyorum bu defa da ondan memnun değilim senin dediğin gibi çöl yoğun bir garip bir şey olmuş acaba diyorum başka doktor mu bulsam adam ilgisiz bir şey olmuş çıkmış.Kızlar ben size bir şey soracağım. Hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı hastaneye ve aynı doktora gidiyorum. Adını çok duydum. Zaten bulunduğum yerde hastane ve doktor alternatifi pek yok. İki isim duymuştum. Birini seçtim. Özel hastane olmasına rağmen çok yoğun ve devler hastanesinden farksız yine de hastaneden memnunum. Gelelim problemime en başından beri aynı doktora gidiyorum ama o doktor hasta ilişkisini kuramadık hiç her girdiğimde yabancı biri gelmiş gibi oluyor çok hastası olduğu için. Başlarda öyleyken zaman geçtikçe oturur dedim ama yapı olarak çok soğuk biri ve hemen muayene geçip gidiyormuş gibi geliyor bir sürü soru ile gidiyorum hiç birini sormaya fırsat bulamadan dönüyorum. Aynı hastanede doğumdan bir sene önce gittiğim diğer doktor da var o biraz daha samimi ama şuanki doktorumun da deneyimi çok iyi. Acaba daha samimi bulduğum doktora geçsem mi? Yoksa samimiyet boş doktor iyi olsun ilgisiz olsa da olur mu? Bir de değiştirdim diyelim sonuçta aynı hastanedeler ne kadar etik olur, onu sevmedim size geldim gibi falan. Ay umarım derdimi anlatabilmişimdir, kafam çok karışık bu konuda ama iletişime gerçekten çok önem veriyorum doktorun yanında gerilmekten çok yoruldum sanırım :/
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Çok merak ettim acaba sizinki ne çıkacak :))))Ay evet sizdiniz :) benim randevum gece 10 da en erken 11 de alir bana daha 4 saat var yani. Hayirli olsun çok sevindim adınıza. Huzurla mutlulukla büyütün ınsallah once karninizda sonra kalbinizde
Canım ben senin yerinde olsam samimiyeti seçerim. Tedavi için de kendi doktorumu seçerken de hep samimiyet istedim. Çok şükür doktorumdan da memnunum. İlla diğer doktordan memnun değilim demene gerek yok. Bir açıklama yapmana da. Sıkma canını, istersen git bir kere diğer doktor içine sinerse ona devam edersin. Hem hamilesin sen ne yapsan hoş görülürKızlar ben size bir şey soracağım. Hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı hastaneye ve aynı doktora gidiyorum. Adını çok duydum. Zaten bulunduğum yerde hastane ve doktor alternatifi pek yok. İki isim duymuştum. Birini seçtim. Özel hastane olmasına rağmen çok yoğun ve devler hastanesinden farksız yine de hastaneden memnunum. Gelelim problemime en başından beri aynı doktora gidiyorum ama o doktor hasta ilişkisini kuramadık hiç her girdiğimde yabancı biri gelmiş gibi oluyor çok hastası olduğu için. Başlarda öyleyken zaman geçtikçe oturur dedim ama yapı olarak çok soğuk biri ve hemen muayene geçip gidiyormuş gibi geliyor bir sürü soru ile gidiyorum hiç birini sormaya fırsat bulamadan dönüyorum. Aynı hastanede doğumdan bir sene önce gittiğim diğer doktor da var o biraz daha samimi ama şuanki doktorumun da deneyimi çok iyi. Acaba daha samimi bulduğum doktora geçsem mi? Yoksa samimiyet boş doktor iyi olsun ilgisiz olsa da olur mu? Bir de değiştirdim diyelim sonuçta aynı hastanedeler ne kadar etik olur, onu sevmedim size geldim gibi falan. Ay umarım derdimi anlatabilmişimdir, kafam çok karışık bu konuda ama iletişime gerçekten çok önem veriyorum doktorun yanında gerilmekten çok yoruldum sanırım :/
Ne zaman yaptırdın nifty testi? Ben de 10 mayısta kan verdim nifty için, beklemedeyim. Bir risk olmasa da ne kadar stresli bir süreç beklemek dimi ?
ben de 11 mayısta yaptırdım. konuştuğum her doktor çok rahatlatıcı şeyler söylediği için stres yapmıyorum aslında. yurtdışında yaşıyorum, buradakiler zaten inanılmaz rahat. bebek düşecekse düşer, doğacaksa doğar diyorlar. ağır bir spor yapıyorum, bıraksam mı diye sorduğumda sen hasta değilsin hamilesin, vücudunu dinleyerek istediğini yapabilirsin diyorlar.
niftyi türkiyede yaptırdım. gittiğim doktor da rahattı. kuzenim jinekolog, o da rahat ol, sağlıklı bebeğe hiçbir şey olmaz diyor.
ilk hamileliğim benim. ilk hamilelikte ilk günden itibaren bunları duyunca, ben de çok rahat davranıyorum. hiç sabah bulantısı da yaşamadım.
kısacası, şu ana kadar aldığım 3 kilo dışında hamileliği anlamadım bile.
aynen öyle ayın 25ine kadar sabredicem en azından hareketlerini hissedebilsem rahatlicam ne zormuş anne olmak şimdiden onu merak ediyorsunTeşekkürler
Benim ultrason fotolarında baktım bakım belirleyemedim :)
Evet ben de en son ikili testte gördüm
Merak ediyorum bi sorun var mı diye
Ama beklemekten başka çare de yok napalım
16. Haftada benim de randevum
Benim oglum da beş yaşında. Biz yedii aylikken genel anestezi ile yaptirdik. Ciktiginda hoplayip ziplayip duruyordu. Keyfi yerindeydi. Bezliydi de. Bakimi da zor olmadi. Cok cabuk iyilesti. Suanda bisey hatirlamiyor haliyle. Bence buyudukce travmasi artiyor.Canım diğer pazartesi de ben vazgeçiyorum sanırım ya. Düşünüyorum genel anestezi alacak. E beni ameliyathaneye tabi ki sokmayacaklar hemşireler yanımdan alıp ameliyathaneye götürecekler orda narkoz alacak o sırada çok ağlayacak beni bırakmak istemeyecek gözümde o sahne canlanıyor kötü oluyorum sonra narkozdan kalkacak kötü olacak beni emmek isteyecek mene mene diye ağlayacak 1 saat vermek yasak offf gözümde büyüyor karar veremiyorum. Kıyamıyorum. Acaba 6 yaşından sonraya mı bıraksam diyorum bilmiyorum. Keşke bebekken yaptırsaydım çok pişman oldum. Lokal anesteziyle yapıyorlar o zaman bizim o dönem geçti işte. Kararsızım.
Canım bilmiyorum ama aynı hastanede başka doktora gitmen hiç ayıp olmaz bence. Bende zamanında öyle yapmıştım ilk oğlumda sadece cumartesi günleri gidebiliyordum gittiğimde adam hep izinli oluyordu bende aynı hastanede başka doktora gittim. Diğer doktoru gördüğümde de hala selamlaşırız. Yani onlar açısından bakma kendi açından bak sen. Şimdi biz sana değiştir değiştirme diyemez ki sonra memnun kalmazsın başka bir şey olur kararı sen ver canım. Mesela ben de şimdi aynı doktora gidiyorum bu defa da ondan memnun değilim senin dediğin gibi çöl yoğun bir garip bir şey olmuş acaba diyorum başka doktor mu bulsam adam ilgisiz bir şey olmuş çıkmış.
Canım ben senin yerinde olsam samimiyeti seçerim. Tedavi için de kendi doktorumu seçerken de hep samimiyet istedim. Çok şükür doktorumdan da memnunum. İlla diğer doktordan memnun değilim demene gerek yok. Bir açıklama yapmana da. Sıkma canını, istersen git bir kere diğer doktor içine sinerse ona devam edersin. Hem hamilesin sen ne yapsan hoş görülür
Canım sonuçta profesyonel bir iş. Bizim kadar duygusal bakmaz doktorlar, emin ol. Bahane filan düşünüp kendini yorma bir şeycik olmazHaklısın canım. Bir denemek de fayda var. İnsan doktoru da ilgili olsun istiyor. En azından vakit ayırsın dinlesin. Şimdiki doktorum da ben tercih ediliyorum bu hasta gelse ne olur gelmese ne olur havası var biraz.
Ay ne bileyim aynı hastane ekrandan bakacak o doktora gitmişim şimdi karar değiştirip ona gelmişim ben doktor olsam bi garip karşılardım heralde :) eşim de çok içime sinmedi ama sen memnunsan devam ederiz falan diyordu o öyle diyince ilgili olan doktora daha bir gönlüm yattı gibi. Haftaya ikili test sonuçlarımı öğrenmeye gidicem olmadı diğer doktorun çalışmadığı bir gün gidip ya randevu bulamadık falan bahanesiyle diğer doktoru deneyim :)))
Kuzummm hamile misinMerhaba kızlar,
Takvimimde Doğum 6 aralık gözükse de bugün randevuya gittiğimde öğrendim ki benim Tospağa 10 gün kadar önden gidiyorkasımda evlendiğimiz için kasımda doğurmak fikri daha cazip geliyordu zaten bana. Şimdi bunu da duyunca iyice kasım sonu doğuracam havalarına girdim sevgili pinkstrap cığımı da görüyordum bu topiğe yazarken. Mümkünse ben de aranıza katılmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?