Hadi bakalım bol şans! eğitim hayatına başlıyor demek minik :) Sen de istanbul anadolu yakasındaydın sanırım, yanlış mı hatırlıyorum? Hangi kreşe karar verdin merak ettim de..İşe başlamayacağım ama evde tezimi yazamıyorum bebek sürekli tepemde gece gündüz. O yüzden onu kreşe bırakıp ders çalışacağım. Başka türlü olmuyor.
Hastalık sorun değil babası kışlada çalışıyor durmadan eve hastalık taşıyor zaten
4 gün birer saat gittik son gün beni bırakıp sınıfa gitti arkasına bile bakmadı. Yarın ilk kez tam gün gidecek. Sabah 9 buçukta bırakacağım akşam da 4 da alırım durursa tabii
SelamBen de avent aldım ama tepeden bir yerden sizdiriyor,n11den almistim faturasını kutusunu da attım.firmayla aslında iletişime geçmek lazim
@Akdemirailesi tomrisin günlüğunu de okudum gaza geldim mamayı azalttım vermedim , meme vermeyle cebellestik sonuç kızım kilo almıyorDr mamayı kesinlikle kesmek yok dedi.
Şuan 1,5 ayligiz 3800 . Çok mu az anlamadım. neden bu kadar kiloya takılıyorlar ki
Ben ankaradayım canımHadi bakalım bol şans! eğitim hayatına başlıyor demek minik :) Sen de istanbul anadolu yakasındaydın sanırım, yanlış mı hatırlıyorum? Hangi kreşe karar verdin merak ettim de..
Bir de uyku konusunu merak ediyorum. nasıl uyuyacak kreşteyken ?
Selam
Benim sütüm cidden az. Mama ağırlıklıydık. Günde 8 den 4 e indirdik ama yine de fazla tabi. 10 gündür çabalıyorum. Başarabilecek miyim korkuyorum. Doktor kontrolünde 1 ay sonra 700 gram aldıysa böyle devam edicem mutlu şekilde. Gelişimi geri kalırsa die endişeleniyorum. Anne sütü aah ahhbezine, hareketlerine bakmakla da olmuyo. Kesin cevap boy-kilo gelişimi verecek. Olmazsa mecbur mama ağırlıklı devam edicez, Takdir ALlahtan
Nasıl geçmiş bakalım ilk uzun gununuz canımBen ankaradayım canım
Uyku konusunu ben de merak ediyorum bu sabah bıraktım fotoğraf gönderdiler oyun oynuyordu ama yemek ve uyku benim de en büyük problemim çünkü benimki kaşıkla beslenmiyor. Oturup da yemek yedirebildiklerini zannetmiyorum. Uyurken de emer aslında ama emmeden nasıl uyutacaklar onu da merak ediyorum.
Çok şükür ya darısı başımaaŞuan 16 ayligiz ve kızım hala emiyor.oysa ki o kadar sıkıntı çekmiştim ve kesin bırakır erkenden diyorduk.oyle olmadı.emip emmemek tamamen nasip. Rızkı sutumuzdense emiyor bı şekilde.o kadar ugrasmama ragmen birakabilirdi de.nasibi vardı geldik bu günlere kadar
Geçmiş olsun nasıl şimdiBi uyandık 39.5 ates ne oldu birden anlamadim
Ben ankaradayım canım
Uyku konusunu ben de merak ediyorum bu sabah bıraktım fotoğraf gönderdiler oyun oynuyordu ama yemek ve uyku benim de en büyük problemim çünkü benimki kaşıkla beslenmiyor. Oturup da yemek yedirebildiklerini zannetmiyorum. Uyurken de emer aslında ama emmeden nasıl uyutacaklar onu da merak ediyorum.
Yanlış hatırlamışım demek :)Nasıl geçmiş bakalım ilk uzun gununuz canım
Bi uyandık 39.5 ates ne oldu birden anlamadim
Teşekkür ederiz canım ateş düşürücü verdim 4 saatte bir neşesi çok iyi ama 4. Saate doğru hemen 39 oluyor anlamadimGeçmiş olsun nasıl şimdi
Teşekkür ederim canım ateş dışında başka birşey varmıydı genel durum olarak grip falanYanlış hatırlamışım demek :)
Evet ilk gün nasıl geçmiş? Grubumuzun ilk kreşlisi olduğu için hepimiz merak ediyoruz :)
Geçmiş olsun! Ateş yüksek , eğer düşürmesi de zorsa ,inatçı ateşse bir doktora götür canım. İnfluenza yüksek ateş yapıyor.Bir testi yapılsın içiniz rahat etsin. Biz atlattık, 3 gün 39,5'un altına inmedi.
Gecmis olsun cnm bir doktora goturun istersen suan cok fzla salgin varTeşekkür ederiz canım ateş düşürücü verdim 4 saatte bir neşesi çok iyi ama 4. Saate doğru hemen 39 oluyor anlamadim
İlk 2 gün ateşten başka bir grip belirtisi yoktu. Sonradan hapşırık ve burun akıntısı oldu. Ama ateş düşürücüyle düşmüyordu ateşi. Sizinki düşüyormuş şükür ki. Gözlemlemeye devam et bakalım. Gerek gördüğün noktada götürürsün doktora.Teşekkür ederim canım ateş dışında başka birşey varmıydı genel durum olarak grip falan
Benim kızım çok sinirlendiği zaman benzer şeyleri yapıyor o aşamaya getirmemeye çalışıyorumKizlar selam
Kızim kucuklugunden beri ozellikle biseye heyecanlandiginda kollarini yana dogru acip, agzini da acip ellerini sıkıp birakarak titretiyor kendini. Kucukken de yapiyordu ama bu kadar sık ve uzun surmuyodu. Uzun dedigim yaklasik 10 15 sn. Ayni hareketi ben yapıyorum ensem falan kasilmaktan agriyor yani. Dikkatini baska yone cektigimde birakiyor. Yada o titremesini durdurmasi icin elini falan tuttugumda çok sinirleniyor.
Dedigim gibi en çok heyecanlandigin da yapiyo ama gecen ondan 1.5 yas buyuk kuzenine oyuncağını verdi cocuk oynamaya basladiginda da gene titremeye başladı bizimki. Bilerek yapiyo gibide. Banada yapti. Ördeğini ötturunce basladi kasilp titremeye.
Takip eden doktoruna kucukken bi kac kez danismistim normal demisti. Bi norologa yada pedagoga mi gotursem diyorum icim rahat etsin. Cevrenizde var mi böyle heycanlanip titreyen bebek. Canimi sikmaya basladi bu durum.
Sinirlendiginde degil. Oyle olsa o asamaya getirmemek icin cabalarim ama ozellikle heyecanlandiginda yapiyor. Onuda engellemek mumkun degilBenim kızım çok sinirlendiği zaman benzer şeyleri yapıyor o aşamaya getirmemeye çalışıyorum
SelamNasıl geçmiş bakalım ilk uzun gununuz canım
Kizlar selam
Kızim kucuklugunden beri ozellikle biseye heyecanlandiginda kollarini yana dogru acip, agzini da acip ellerini sıkıp birakarak titretiyor kendini. Kucukken de yapiyordu ama bu kadar sık ve uzun surmuyodu. Uzun dedigim yaklasik 10 15 sn. Ayni hareketi ben yapıyorum ensem falan kasilmaktan agriyor yani. Dikkatini baska yone cektigimde birakiyor. Yada o titremesini durdurmasi icin elini falan tuttugumda çok sinirleniyor.
Dedigim gibi en çok heyecanlandigin da yapiyo ama gecen ondan 1.5 yas buyuk kuzenine oyuncağını verdi cocuk oynamaya basladiginda da gene titremeye başladı bizimki. Bilerek yapiyo gibide. Banada yapti. Ördeğini ötturunce basladi kasilp titremeye.
Takip eden doktoruna kucukken bi kac kez danismistim normal demisti. Bi norologa yada pedagoga mi gotursem diyorum icim rahat etsin. Cevrenizde var mi böyle heycanlanip titreyen bebek. Canimi sikmaya basladi bu durum.
Kucukken bizimkinin suresi de cok kisaydi. Bi ara baya azaltti. Simdi abartmis durumda.Çok kısa süreli yapıyor benimki bunu heyecanlanınca. 2sn kadar