- 7 Nisan 2009
- 2.579
- 1.836
Daha küçükken bizimki de yapıyordu, ben de endişelenmiştim. Heyecanlandığında aynı anlattığın gibi ellerini açıp titretiyordu kendini. Ama geçti bir süre sonra. Endişe ediyorsan başka bir çocuk doktoruna daha danışsan?Kizlar selam
Kızim kucuklugunden beri ozellikle biseye heyecanlandiginda kollarini yana dogru acip, agzini da acip ellerini sıkıp birakarak titretiyor kendini. Kucukken de yapiyordu ama bu kadar sık ve uzun surmuyodu. Uzun dedigim yaklasik 10 15 sn. Ayni hareketi ben yapıyorum ensem falan kasilmaktan agriyor yani. Dikkatini baska yone cektigimde birakiyor. Yada o titremesini durdurmasi icin elini falan tuttugumda çok sinirleniyor.
Dedigim gibi en çok heyecanlandigin da yapiyo ama gecen ondan 1.5 yas buyuk kuzenine oyuncağını verdi cocuk oynamaya basladiginda da gene titremeye başladı bizimki. Bilerek yapiyo gibide. Banada yapti. Ördeğini ötturunce basladi kasilp titremeye.
Takip eden doktoruna kucukken bi kac kez danismistim normal demisti. Bi norologa yada pedagoga mi gotursem diyorum icim rahat etsin. Cevrenizde var mi böyle heycanlanip titreyen bebek. Canimi sikmaya basladi bu durum.